FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tm84
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tm84 » 10 okt 2011, 16:26

ellaxaz je napisao/la:
tm84 je napisao/la:dovoljno je biti crnac i pricati spanski ili francuski i odma te sve cure zele :D
I igrati za Želju.
koliko je ona cura pokarao po sarajevu, to ne zelim znati... :D jbg, cura je cura, pali se na crnce taman da je najveca rugoba :D
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 10 okt 2011, 16:28

Stanić i Adilović po Heinekenu udarili, ma divota.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 okt 2011, 16:31

tm84 je napisao/la:
ellaxaz je napisao/la:
tm84 je napisao/la:dovoljno je biti crnac i pricati spanski ili francuski i odma te sve cure zele :D
I igrati za Želju.
koliko je ona cura pokarao po sarajevu, to ne zelim znati... :D jbg, cura je cura, pali se na crnce taman da je najveca rugoba :D
Brate Nyema je mala maca za naseg buduceg pulena http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 1262_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 10 okt 2011, 16:41

Dzelo mogo si mu i ku..rac popusiti pick..o jedna :evil:

Jel ono Jamak u pozadini ?(3. sl)
NO PYRO NO PARTY

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 10 okt 2011, 16:48

Buu je napisao/la:Dzelo mogo si mu i ku..rac popusiti pick..o jedna :evil:

Jel ono Jamak u pozadini ?(3. sl)
kolovodja nermin jamak
Za zivot cijeli!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 10 okt 2011, 16:52

Opet glavne trebe oko Adil-bega :lol: :lol: :lol:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 10 okt 2011, 16:53

Dovoljnoje vidjet ovih par slika i znas zasto se igra srozala na tako niske grane
Da je to nekadasnji zeljo davno bi oni zavrsili karijeru i ufatili se konobarisanja, primjera ima dosta ..
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 10 okt 2011, 17:04

Da ih malo i pofalimo:
Poslije neodigrane utakmice sa Hajdukom, Smajke je upoznao Savića, Svraku, Jamaka... sa nekim tipom koji je došao na tekmu, čini mi se iz Vakufa, kaže kako on zna da taj dolazi na svaku utakmicu i da ga je vidio i u Banja Luci.
Poslije toga su Smajke i svi gore pobrojani dali ponešto novca čovjeku za autobus. ;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 10 okt 2011, 17:28

Ako igra u Želji ne smije maknuti s pomoćnog, ne smije izlaziti u kafane, guziti itd. Jel' vam to krivo što su nam igrači face?

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 10 okt 2011, 17:31

Naravno da ce nam Zrinjski zabijati 3 gola za 10 minuta na našem stadionu sa ovakvim "profesionalcima".

Dželo je mogao i trebao postati Željina igracka legenda, ali sa ovakvim bjednim ponašanjam (a ovo mu nije prvi put) je postao odvratan ljigavac....trebao mu je još pite od kuce ponijeti i popušiti mu ga malo na odlasku :oops: :x
Nek ne ubacuje klubu u svoje privatne posjete :x :oops: fol on se nešto ograđuje od manijaka...fuuujjjj

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 okt 2011, 17:32

propuh je napisao/la:Dovoljnoje vidjet ovih par slika i znas zasto se igra srozala na tako niske grane
Da je to nekadasnji zeljo davno bi oni zavrsili karijeru i ufatili se konobarisanja, primjera ima dosta ..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

bubakar
Kontakt:

Post Postao/la bubakar » 10 okt 2011, 17:37

Kakva ste vi djecurlija glupa, jok eto Dželo je trebao otici i popisati se decku usta, majke mi ovakvog kretenluka nisam u zivotu vidio ko ovdje.
AMAR AMAR OSIM OSIM

larsson
Kontakt:

Post Postao/la larsson » 10 okt 2011, 17:54

ellaxaz je napisao/la:Da ih malo i pofalimo:
Poslije neodigrane utakmice sa Hajdukom, Smajke je upoznao Savića, Svraku, Jamaka... sa nekim tipom koji je došao na tekmu, čini mi se iz Vakufa, kaže kako on zna da taj dolazi na svaku utakmicu i da ga je vidio i u Banja Luci.
Poslije toga su Smajke i svi gore pobrojani dali ponešto novca čovjeku za autobus. ;)
Taj momak dolazi na svaku utakmicu zelje, nekada i stopom, igraci su mu skupili pare za kartu i dali mu dzeparac

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 okt 2011, 17:58

sta ste se digli pa igraci iz ovih velikana iz spanije, engleske cugaju kako stignu pa opet igraju ....jeb.iga

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 okt 2011, 18:05

larsson je napisao/la:
ellaxaz je napisao/la:Da ih malo i pofalimo:
Taj momak dolazi na svaku utakmicu zelje, nekada i stopom, igraci su mu skupili pare za kartu i dali mu dzeparac
Semso je gigant zaista!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 10 okt 2011, 18:11

bagrcavi je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la: lijep gest uprave! ovaj povrijedjeni navijac nije bio huligan,on uopste nije bio u grupi navijaca iz Kiseljaka i Hercegovine...nego je samo posao na utakmicu...i dobio kamen u glavu,ko zna mozda i od svojih huligana!..
pa j.ebo te Kiseljak šta si navalio na njih nemaš blage veze, u akciji na mostu kod elektroprivrede su razbijeni samo automobili Hrvatskih tablica, između ostalih zagrebačkih ! Znači da navijači koji su pravili nerede na ulici,su iz HRVATSKE! Jel ti sad došlo do mozga da su tu bili navijači Hajduka iz Hrvatske ???
haj boga ti...bio sam i ja ,nisam se tuko pa sam umalo flašu u glavu dobio jer sam prošao ;)

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 10 okt 2011, 20:07

kad ronaldo pije i cuga onda je ok, jer uprkos tome zabije dva dana poslije 4 gola u prvenstvenoj utakmici...

kad nasi igraci piju onda nije ok? :roll:

koji ste vi licemjeri... :evil:
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 10 okt 2011, 20:24

tm84 je napisao/la:kad ronaldo pije i cuga onda je ok, jer uprkos tome zabije dva dana poslije 4 gola u prvenstvenoj utakmici...

Mislim da je krajnje smijesno porediti Ronalda i nase igrace.Realno je da ovo nije ni malo pametno.Nije ni cudo sto onda prolazimo protiv Izraelaca onako,kad vidimo za cim potegnu nasi igraci u sred sezone.Nije problem opustiti se ponekad,ali mislim da to nasi rade mnogo cesce,nego sto bi bilo normalno.Izvini ali kvalitet nasih igraca,je presmijesan da bi se mogli nekada vaditi samo na njega,kao sto to moze recimo Ronaldo.Ja kad sam trenirao,znam vrlo dobro koliko je bilo neprihvatljivo raditi ovakve i slicne stvari.Rad i sportska disciplina se moraju postovati.Nije ovo nikakvo licemjerje,ne treba uopste opravdavati ovakve stvari,jer je upravo ovakva neozbiljnost jedan od razloga zasto mi prolazimo u nekim Europskim utakmicama onako kako smo prolazili.Izvini po meni je van svake pameti da recimo jedan Stanic,dan uoci derbija seta sa kokicom po gradu u pola 1 ujutru.Samo nemoj reci da sam zavidan sto on voda koku,jer vjeruj mi da bi to bila najgluplja izjava koju bi cuo,a vjeruj mi da znam sto ti to kazem.
Postujem ja da su i oni ljudi,ali ima neki sportski kodex,brate izadji opusti se,ali do odredjenog vremena,popij sok ili sta vec,ali ovo nije uredu,jer ostavlja puno vece posljedice,nego sto to mozda predstavlja jedno opijanje ili dernek.Prelazi u naviku,prelazi neozboljnost,udara u mozak,psihicki imaju problema,odlutaju a vjeruj mi sportska psihologija kao i psihologija uopste je jako zajebana stvar i vrlo mocna.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 10 okt 2011, 20:51

tm84 je napisao/la:kad ronaldo pije i cuga onda je ok, jer uprkos tome zabije dva dana poslije 4 gola u prvenstvenoj utakmici...

Porediš Ronalda sa našim igracima iz naše lige :shock:
Neka se naši igraci drogiraju horsom u venu ako treba, ali neka zabije 4 komada kao Ronaldo, jel pošteno ;)
Ronaldo, Maradona,Ronaldinho i ostali su znali zagvaliti do sabaha, šmrkati koku sa sisa nekakvih kurava ali sutra opet zabijaju golove u NAJJACOJ LIGI SVIJETA....a naš se oduzme sa Heinekenom ,pa sutra ne može potrcati u PLBiH.
Smiješno ti je poređenje.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 10 okt 2011, 22:42

slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.