FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seahawks Boy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seahawks Boy » 08 okt 2011, 23:28

Alfa_Muzijak je napisao/la:
Seahawks Boy je napisao/la:Jbt. još jedan Derbi na Grbavici bez Hordi, ovo prerasta u S*anje od Derbija -.-'
Vala bas. :cry:

Valjda ce se uspjet dogovoriti.
Ako za tu tekmu naprave izuzetak, onda će morati i za sve ostale :?
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 09 okt 2011, 00:19

OOOOOOOOOO NEDIMMMMMMMMMM
" onclick="window.open(this.href);return false;

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 09 okt 2011, 02:05

ljudi pricajte vi sta hocete ali na derbiju ce komsije akobogda biti prisutne, jer bez jedne od navijackih grupa derbi nije interesantan, igrom slucaja bio sam svjedok i prisutan kad je odigran onaj famozni pred pustim kosevom i osjecao sam se prazno bilo mi je krivo sto sam i prisustvovao, a zatim sam bio tu i na onom koje su komsije bojkotovale i pravo sam se isfurao i na silu sam navijao jer mi nije bilo onog smeka da ponekad vidim kako se na drugoj strani oni nesto slomise navijajuci a ja ih ne cujem od huka sa svoje tribine
ne zelim da neko pomisli da sam derbi navijac jer ne govorim o drugim utakmicama,i navijackim skupinama
da zavrsim post: DOBRODOSLI NA STADION GRBAVICA, NEKA BRIDE DLANOVI I NEKA SE GRLA CIJEPAJU SA OBJE STRANE
26.05.2010-TITULA

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 okt 2011, 11:57

jug-onostalgicar je napisao/la:slazem se da je sramota izbacit kubik kamenja i ubit boga u navijacima koji nisu bili dovoljno brzi u povlacenju...
Dobar, ti ? :o :? :o :?
DRUG NEBI TI PUNCA

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 09 okt 2011, 11:59

pile 87 ja sam 88 sto pitas???

nesto ti nije jasno?

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 09 okt 2011, 12:04

Prije par dana sam cuo da je konacno "deblokiran" racun...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 09 okt 2011, 12:07

Seyo_TM je napisao/la:Prije par dana sam cuo da je konacno "deblokiran" racun...

ako je to istina onda je odlicno!!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 okt 2011, 12:12

jug-onostalgicar je napisao/la:pile 87 ja sam 88 sto pitas???

nesto ti nije jasno?
Pa nije mi jasno o kakvoj ti jugi pricas i ne sjecas se juge!
Pisete o glupostima o kojima ne znate nista, postoje indicije da je momak koji je i povrjedjen bio na ulazu na sjever i da je popio kamen i da je dosao sa navijacima Zelje na istu tribinu, sto bi znacilo da nije ucestvovao u neredima nego zajedno sa grupom jarana koji navija za Zelju krenuo na stadion, ili recimo cika Marijan koji je dosao iz splita da gleda svoga Zelju i kojega citav Stobrec poznaje kao velikog navijaca Zelje, i poveo svoga sina hajdukvca i prije nazad nego sto je stigao.Al eto covjek ima ocejene nije hajduk ranicki nego poluustaski, vecu ludost nisam procitao odavno.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 okt 2011, 09:26

Evo jedna lijepa vijest ....pola istoka se treba izbetonirati i pripremiti do derbija u roku od mjeseca dana. ;)

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 10 okt 2011, 09:38

nime_tm87 je napisao/la:Evo jedna lijepa vijest ....pola istoka se treba izbetonirati i pripremiti do derbija u roku od mjeseca dana. ;)
A zasto pola :?:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 10 okt 2011, 09:39

Muharemović u posjeti povrijeđenom navijaču Hajduka: Za uspomenu ćemo ti donijeti i Željin dres!

EDIT: bio je i link...al ne dadose dusmani :mrgreen:
Zadnja izmjena: Seyo_TM, dana/u 10 okt 2011, 10:23, ukupno mijenjano 1 put.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 10 okt 2011, 10:11

Seyo_TM je napisao/la:Muharemović u posjeti povrijeđenom navijaču Hajduka: Za uspomenu ćemo ti donijeti i Željin dres!
ne prisjedajte mu na muku živote vam

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 10 okt 2011, 10:21

Seyo_TM je napisao/la:Muharemović u posjeti povrijeđenom navijaču Hajduka: Za uspomenu ćemo ti donijeti i Željin dres!
fuj fuj fuj :evil:
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 10 okt 2011, 10:53

EDIT: bio je i link...al ne dadose dusmani :mrgreen:
Moze i reprezentativni ako dernemo tricolore, ionako podsjeca nas nas od prije par sezona :D
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 10 okt 2011, 11:20

Protiv Goška idemo na bod. ;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 okt 2011, 12:06

Upravo yebem li vam sve sto imate
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 10 okt 2011, 12:17

bistrikboy je napisao/la:
Upravo yebem li vam sve sto imate
liže se uprava, nece da pokvari odnose sa hajdukom bez obzira na sve ovo, sve im yebem
Za zivot cijeli!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 okt 2011, 13:04

kako smo mi pickast narod ,to je cudno jednoo....da je nas neki kod njih povrijedzen,nije da ga nebi posjecivali,nego bi ga sto prije ****...ovo nigdje nema dosao da nas grad rusi i dobio po picki i sad kao zrtva...ccccc
iako nisu moj sjetim se i bukiju i dzeli mame,isto kao sto bi se sjetio kad bi neko iz uprave Sarajeva to uradio...
samo se nasi lizu..samo smo mi picke...hebo ih hajduk i huligani koje su doveli sa njima!!!
sto uprava Hajduka ne posjeti tu napadnutu djecu na jugu ,kad su uletjeli ti idioti...hoce k.u.ra jer ih boli k.u.rac.. :evil: niko ih i ne spominje... :evil: :evil:
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 10 okt 2011, 13:10, ukupno mijenjano 2 puta.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 10 okt 2011, 13:06

Pa čekajte, koliko znam, ovaj povrijeđeni momak je cijeli dan bio u gradu i došao je taksijem do stadiona, nema nikakve veze s onim što se desilo na stadionu. Imajući to u vidu, ovo je jedan lijep i ljudski gest.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

plava grbavica
Kontakt:

Post Postao/la plava grbavica » 10 okt 2011, 13:37

mma_hz je napisao/la:kako smo mi pickast narod ,to je cudno jednoo....da je nas neki kod njih povrijedzen,nije da ga nebi posjecivali,nego bi ga sto prije ****...ovo nigdje nema dosao da nas grad rusi i dobio po picki i sad kao zrtva...ccccc
iako nisu moj sjetim se i bukiju i dzeli mame,isto kao sto bi se sjetio kad bi neko iz uprave Sarajeva to uradio...
samo se nasi lizu..samo smo mi picke...hebo ih hajduk i huligani koje su doveli sa njima!!!
sto uprava Hajduka ne posjeti tu napadnutu djecu na jugu ,kad su uletjeli ti idioti...hoce k.u.ra jer ih boli k.u.rac.. :evil: niko ih i ne spominje... :evil: :evil:
šta ti je bolan pitaru? skini se više sa našeg foruma i prestani zakuhavat. mi smo nešto skroz drugo u odnosu na vas. kako više nemožete skontati da je svakom pravom željovcu draži hajduk nego vaš režimski klub. jer ti stvarno misliš da je pušteno 150 hordi zla da priđu južnoj tribini da nebi uradili isto još i gore, pa ko nam je tukao invalide kad smo slavili titulu i bacao suzavac na djecu. za frku sa hajdukom su najodgovorniji policija i osiguranje a mi čemo se truditi da ostanemo u što boljem odnosu sa spličanima koliko god to vama bude smetalo. i manite se više te šuplje da smo mi kao nešto bratski klubovi dobro se sječam kad smo igrali za titulu sa širokim i kad su nam letjele kamenice po glavama da je cijelo koševo pjevalo ono " plavo oko plakalo je " Da nisam možda napisao nešto što nije tačno?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.