FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

moustapha
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la moustapha » 08 okt 2011, 01:25

Ma da, nema smisla sad prodavati ga jer ima te probleme s povredama. Svjesni su i u Bayernu toga, a vjerovatno su bili svjesni i kad su ga dovodili. Sta je tu je. Znace i Robben iskazati svoju zahvalnost prema Bayernu kada bude vrijeme za to. Mozda bude oporavljen kada budu najvaznije utakmice, a to je zavrsnica LP.
#divovi

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 08 okt 2011, 01:27

Klare je napisao/la: Pa nisam to rekao bio nejadan gdje ćeš mi ove riječi trpati u usta. :D
A šta to je Breni lako, je li to hoćeš da kažeš :o , pa čovjek zamalo da razum izgubi, zamalo da izgori, zamalo da završi u Alcatrazu, pa heeeeeej presaberi se malo. :lol:
Ma Breno se i sam u takvu situaciju doveo...I nismo mi klub koji šuta igrače kad im je najteže, zato uprava jest i uz Breno-a. Ali ko nas je više zadužio Breno ili Robben?? :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 okt 2011, 01:31

Sto se svi drzimo te teze da ce nam najvise trebati u LP i to u onim zavrsnim tekmama? 8-)
Izgleda da pucamo od optimizma, naravno u ovom trenutku imamo i opravdanje.

Sto se tice same prodaje Robbena, ista ne dolazi u obzir, a ako se usudite pitati upravu o tome, vjerujem da bi dobili jednu dobranu pljusku. :D
Do nove godine se ocekuje novi ugovor, postavlja se pitanje da li poboljsaniji ili isti, jer Anzhi i ostali milijarderi cekaju kao zapeta puska. :!:

Ona prva sezona je mnoge zadovoljila narocito Ulija, tako da sam siguran da ce se sve dati da se Robben zadrzi jos duze u Bavarskoj.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 08 okt 2011, 01:34

Omerbavarac je napisao/la:Sto se svi drzimo te teze da ce nam najvise trebati u LP i to u onim zavrsnim tekmama? 8-)

Sto se tice same prodaje Robbena, ista ne dolazi u obzir, a ako se usudite pitati upravu o tome, vjerujem da bi dobili jednu dobranu pljusku. :D
Do nove godine se ocekuje novi ugovor, postavlja se pitanje da li poboljsaniji ili isti, jer Anzhi i ostali milijarderi cekaju kao zapeta puska. :!:

Ona prva sezona je mnoge zadovoljila narocito Ulija, tako da sam siguran da ce se sve dati da se Robben zadrzi jos duze u Bavarskoj.
Pametno zboriš moj @Omere. Po ko zna koji put pametno i razborito ;)

Inače nemojte mislit da sutra ne igra Fc Bayern. Igra FC Bayern i to od 18 časova uz direktan prijenos na SPORT 1 protiv Braunschweiga. Samo što se radi o našoj košarkaškoj ekipi. Vrijedi i to pogledat. I @Klare ne nadaj se, nije ženska ekipa, nego muška :lol: :lol: :lol:
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Klare

Post Postao/la Klare » 08 okt 2011, 01:35

Evo sad ispade da sam šutnuo Robbena. :( Samo sam se dohvatio matematike, malo brojeva po glavi pustio da hoda, i sve to ovdje pokazao, a još sam i rekao prodaja zasad :arrow: ni slučajno. :D

Klare

Post Postao/la Klare » 08 okt 2011, 01:42

effe_sa je napisao/la:Inače nemojte mislit da sutra ne igra Fc Bayern. Igra FC Bayern i to od 18 časova uz direktan prijenos na SPORT 1 protiv Braunschweiga. Samo što se radi o našoj košarkaškoj ekipi. Vrijedi i to pogledat. I @Klare ne nadaj se, nije ženska ekipa, nego muška :lol: :lol: :lol:
Opet si proletio :lol: :lol: , pa dokle više, zar se ne kaže KK Bayern :mrgreen: , ili kako to na Njemačkom ili engleskom ide. :?
Košarkašice u suštini i nisu neke đevojke, a eto vrijedi pogledati, da vidimo dokle su tu, mada je kvalitet imena u našem timu dosta poznat, ali Bogami i dosta u padu i nedostatku kvaliteta. Moglo bi se ove sezone ciljati na prva 3-4 mjesta u njemačkom prvenstvu..., a za Evropski rezultat treba još dosta ulaganja, dobor tek smo na početku, doće stvari na svoje mjesto.
PS:Vidi koja su doba, ovo je i za nas previše. :D

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 08 okt 2011, 01:48

Klare je napisao/la: Opet si proletio :lol: :lol: , pa dokle više, zar se ne kaže KK Bayern :mrgreen: , ili kako to na Njemačkom ili engleskom ide. :?
Košarkašice u suštini i nisu neke đevojke, a eto vrijedi pogledati, da vidimo dokle su tu, mada je kvalitet imena u našem timu dosta poznat, ali Bogami i dosta u padu i nedostatku kvaliteta. Moglo bi se ove sezone ciljati na prva 3-4 mjesta u njemačkom prvenstvu..., a za Evropski rezultat treba još dosta ulaganja, dobor tek smo na početku, doće stvari na svoje mjesto.
PS:Vidi koja su doba, ovo je i za nas previše. :D
CCCCCCCCCCC....nisam proletio moj @Klaritos, jer oficijelni naziv kluba je Fc Bayern pa onda i košarkaška ekipa pod tim imenom nastupa, nije ti to ko ono kod nas sportsko društvo pa više klubova unutar društva, ovo je jedan klub a ima više ekipa, FC Bayern ima žensku fudbalsku ekipu uz ovu nama dobro poznatu mušku, onda ovu košarkašku ekipu i mislim da je to to od prilike. Bilo je razmišljanja možda da se pokrene rukometna ekipa, ali Hoeness se za sad odlučio na ulaganje u košarku, malo više.
P.S. pretpostavljam da voliš odbojkašice :) :) :)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 08 okt 2011, 02:11

Omerbavarac je napisao/la:Sto se svi drzimo te teze da ce nam najvise trebati u LP i to u onim zavrsnim tekmama? 8-)
Optimizam ili ne, ali najteze utakmice cemo imati u zavrsnici LP ili ih necemo ni imati nikako, jer tesko je ocekivati u ligi neku ozbiljnu borbu za prvaka.
#divovi

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 okt 2011, 21:08

"Dosta mi je Bayerna" , oštar je bio Van Marwijk. :lol: :lol:
Samo u kost.
Inace ponovo su u pitanju otrovne strelice na relaciji Niskozemska - Bayern.
Robblem je navodno imao herniju, a uprava Bayerna krivicu svaljuje na Olandeze, otuda ovakav odgovor BvM.

Luiz Gistavo odigrao po prvi put od pocetka jednu utakmicu za Brazilce i to samo prvih 45 minuta, izgleda da je bilo puno ratacija.

Imamo dvojicu igraca u timu kola nakon odigranih utakmica kvalifikacija, a sretnici su Neuer i Muller.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Klare

Post Postao/la Klare » 08 okt 2011, 23:09

Kad smo već kod Holandeza, obećaše nam utakmicu na kraju prošle sezone, ali ništa, ušutili se kao i mi ovdje. :?
Kako završiše košarkaši? :? Nisam gledao, effe meći kompletnu statistiku. :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 okt 2011, 23:22

Klare je napisao/la:Kad smo već kod Holandeza, obećaše nam utakmicu na kraju prošle sezone, ali ništa, ušutili se kao i mi ovdje. :?
Kako završiše košarkaši? :? Nisam gledao, effe meći kompletnu statistiku. :D
Nisu se usutili, utakmica ce se odigrati na kraju sezone. :)

A sto se tice kosarkasa, gledao sam cijeli mec i mogu reci nit' smrdi nit' mirise, ali najbitnije je da se ostvarila pobjeda i to od 3 kosa razlike.

Spominju se Kaman i Nowitzki kao moguca pojacanja. :P

Klare

Post Postao/la Klare » 08 okt 2011, 23:34

Ima li se gdje statistika naći, nešto više informacija, pošto znam ja i košarku pratiti. :mrgreen:

Kaman bi bio veliko poajčanje, pod koševima sve živo pokupi, dosta je izgledan ovaj transfer.
Nowitzki možda pristane kao Parker, da igra za 1500 eura mjesečno. :mrgreen:
Sa ovom dvojicom bi bili glavni favoriti za naslov u Njemačkoj, a u ovm kupu Evropskom, mislim da bi i tu mogli do četvrtfinala-polufinala najmanje.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 okt 2011, 00:33

Bayern München - Phantoms Braunschweig 90:87 (41:40)

Punkte Bayern München: Wallace 25, Foster 16, Hamann 13, Schwethelm 11, Nadjfeji 11, Jagla 10, Hansbrough 4
Phantoms Braunschweig: Melzer 18, Dennis 18, Williams 14, Mittmann 13, Greer 10, Visser 9, Kulawick 3, McElroy 2
Zuschauer: 5823

A ovdje imas statistiku svakog igraca pojedinacno:
http://www.beko-bbl.de/remotecontent/de ... Findex.php" onclick="window.open(this.href);return false;

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 09 okt 2011, 00:42

Nama je Robben potrebniji u knock out fazi jer tu može sam riješiti utakmicu u jednom ili dva napada ;) !

Tako da :lol: 8-)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 okt 2011, 01:21

Klare je napisao/la: Kako završiše košarkaši? :? Nisam gledao, effe meći kompletnu statistiku. :D
Evo @omer je završio ovo vezano za statistiku. Ja sam pratio cijelu zadnju četvrtinu i djelimično još prije toga dijelove utakmice. Uli je na tribinama pljeskao kao da je fudbalska ekipa sad osvojila neki trofej. Utakmica je bila jako knap,ali naši košarkaši su pokazali dobre nerve i u finišu dobro pogađali, tako da je sve bilo rješeno možda tek na 30 sekundi prije kraja. E tada se Uli opustio i na kraju se itekako radovao u društvu Dietera Hoenessa i Edmunda Stoibera.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 okt 2011, 10:38

HzDv95 je napisao/la:Nama je Robben potrebniji u knock out fazi jer tu može sam riješiti utakmicu u jednom ili dva napada ;) !

Tako da :lol: 8-)
Ko kaže da će igrati u knock out fazi ? sa ovim brojem povreda koje je imao dosad nisam optimističan :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 09 okt 2011, 22:22

Ne znam, ali sve više vjerujem da će ga Bayern prodati. Česte, prečeste povrede, stalni teatar sa holandskim savezom (doktori, selektori...), otuđivanje od ekipe, zbog čega je i dobio nadimak Alleinikov...

Ako se do zime stvari ne smire/normalizuju i ako ne dođe do produženja ugovora, slobodno možemo reći da je AR bivši igrač Bayerna.
Iz tog razloga se i oklijevalo sa "rezervnim" krilom (koje nije dovedeno), jer će možda biti prilike da se traži trajno rješenje na toj poziciji.
Vom Jäger zum Gejagten

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 09 okt 2011, 22:44

Dobro razmisljas, moj geroslave. :D

Al' ja se ipak ne mogu pomiriti s tim da ce se Bayern rijesiti Arjena. Ipak je on, kad je zdrav, najbolji igrac Bayerna.
Vrijedi ga i cekati, jer jedan njegov volej (kao protiv Manche) vrijedi miliona.
Ove sezone nam se nesto posebno povredjuje, nije bio ovakav kad je tek dosao. Valjda ce nas carobni doktor iskoristiti dio svoje magije da nam osposobi 'olandeza.

Ja bih mu odmah produzio ugovor, ali bez povecanje place.
Ipak on ne zaradjuje previse, ne koliko primaju Schweini, Ribery ili Lahm.

A kad smo vec kod ugovora, produzio bih ga(ugovor :lol: ) i Gomezu. Naravno s povecanjem primanja.
Jedan je od igraca koji nemaju adekvatnu zamjenu, igra fantasticno, a centarfor je. Takvi su uvijek bili na cijeni. ;)
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 okt 2011, 22:45

@Gero: ne, ne vjerujem da su ovo tvoje rijeci. :(

Necemo tako da se igramo, vec cemo malo po Ulijevom. :D
Evo ja garantujem da cemo najkasnije do kraja novembra poceti sa pregovorima oko produzenja ugovora sa nasim najboljim igracem.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 okt 2011, 23:30

geronimo je napisao/la:Ne znam, ali sve više vjerujem da će ga Bayern prodati. Česte, prečeste povrede, stalni teatar sa holandskim savezom (doktori, selektori...), otuđivanje od ekipe, zbog čega je i dobio nadimak Alleinikov...

Ako se do zime stvari ne smire/normalizuju i ako ne dođe do produženja ugovora, slobodno možemo reći da je AR bivši igrač Bayerna.
Iz tog razloga se i oklijevalo sa "rezervnim" krilom (koje nije dovedeno), jer će možda biti prilike da se traži trajno rješenje na toj poziciji.
Robben će se 100 % opet oporavit...Ali za njega ovaj put ko što ja neki dan već rekoh može biti problem što ekipa predobro igra, sve funkcioniše i onda je za njega sužen prostor, a pošto je izgradio kult zvijezde (kao zvijezda je i došao) , mislim baš prave zvijezde, bitnog igrača za njega će biti teško sjedit na klupi ako brzo ne uleti opet u prvu postavu. Činjenica je da je Robben osvajao titule i s drugim klubovima, znao je pokazati i tamo svoje znanje, ali i pored ovih povreda nekako je u Bayernu napravio najviše, kod nas je u protekle 2 sezone izgradio status nezamjenljivog igrača, apsolutni star der manschaft, ali sada su se stvari promijenile i onda je za njega odmah teže, jer ekipa više nije ovisna o njemu. Međutim, to ne znači da ga mi ne trebamo, Robben je suviše dobar da bi ga šutnuli i zato mislim da će se ugovor ubrzo produžit....Robben je oružje koje nam može uvijek dobro doći.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.