Han!$;Lfc je napisao/la:Ja ti garantujem da je bolja 12-ka od dvice.raul-zakon je napisao/la:Evo stavio sam Fifu da se instalira, prvva FIFA koju cu igrati poslije 2002g.,pa da vidimo...biće interesantno

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Han!$;Lfc je napisao/la:Ja ti garantujem da je bolja 12-ka od dvice.raul-zakon je napisao/la:Evo stavio sam Fifu da se instalira, prvva FIFA koju cu igrati poslije 2002g.,pa da vidimo...biće interesantno
don_burza je napisao/la:Švedska U21-Slovenija U21nime_tm87 je napisao/la:kakvih parova ima sutra?
dajte mi nekih 5 parova sigurnih i stavite znak ...al neki iskusni kladionacari da i ja dignem koju paru
Luksemburg u21 Škotska U21
Njemačka U21-Bosna i Hercegovina U21
azerbejdžan U21-Norveška U21
Grčka U21-San Marino U21
evo pet parova a evo i znak
spizz je napisao/la:Nemoj na mene projektovati svoje stanje...nisam ti ja kriv što si gay a nemaš trenutno partnera pa si nervozan... i što si izabrao navijati za francuski gay klub.
Mislim, to nije korektno od tebe...necemo se vrijeđati sad
malta071 je napisao/la:Ne bih rekao da ima problema na relaciji Papa - Sajo tj. da prvi ima nesto protiv sto je ovaj musliman..._dreamer_ je napisao/la:Pa i ja sam slicnog misljenja tj. da nema logike i vjerovano nema ni problema na relaciji Papa - Susic. Samo kazem da je ispalo smijesno da Pape daje neke lijeve izgovore, dok ovaj drugi javno objavljuje sta je de facto razlog kasnjenja...biskitt je napisao/la:@dreamer nema logike da mu je Asmir sedam dana ranije najavio da ce imati problema sa avionskim linijama. Mislim da je pape to izjavio kontajuci da je bolje da to kaze nego da kaze da je ovaj ostao zbog zeninog rodjendana. A ispalo jos gore.
Ili ja nesto ne kontam?Ako je papa pape, a pape je Susic to onda znaci da si ti imao vise piva nego sto sam je u vrijeme pisanja posta.
Najjaci kunem ti seMonolog je napisao/la:@Burza je baš budaletina. Gledam i ne vjerujem.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=94840" onclick="window.open(this.href);return false;HZ_ilidzaa je napisao/la:Sta je ovo niko ne stavlja vecerasnje po moje trbusne ubitacne postove...
Ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjnidi je napisao/la:zabranjeno kupanjeNumber1 je napisao/la:šta je trebalo pisat na paroli, šta je trebalo bit za koreografiju?
KB-TM87 je napisao/la:1. Mario iz Ljubuškog - lastaBluesForever je napisao/la:Ko je pobjednik ovogodišnjeg skoka u Miljacku??
2. Ivan iz Livna - bomba
3. Ante iz Višića - neidentificarni stil
groka12 je napisao/la:nadam se da neces saznatSPY je napisao/la:Sušić kaže da neće čistiti kartone, da će igrati oprezno. Čak 9 igrača prijeti suspenzija. Odigro sam manje od 4 žuta kartona.
btw "sigurica"![]()
Kako se ovo može promašit da mi je znat.
gollum je napisao/la:Ministarstvo turizma i okoliša BiH: "Najveći problem nam predstavljaju jednodnevni turisti iz Hrvatske koji se kupaju u Miljacki, a ne potroše ni kunu!"
*p!p!t@* je napisao/la:gollum je napisao/la:Ministarstvo turizma i okoliša BiH: "Najveći problem nam predstavljaju jednodnevni turisti iz Hrvatske koji se kupaju u Miljacki, a ne potroše ni kunu!"![]()
![]()
nime_tm87 je napisao/la:oblacno sa kisombabilonTM je napisao/la:Ima li danas treninga na Grbavici, vrijeme ?
don_burza je napisao/la:soko je napisao/la:Na transfermartku Pjana otisao na 10M a Lula na 3M.
i ja danas kupio Podravkin gulas za 5.20 KM a kasnije onaj domaci za 3.5 i bolji ovaj od tri i po`
Mr Plummer je napisao/la:don_burza je napisao/la:soko je napisao/la:Na transfermartku Pjana otisao na 10M a Lula na 3M.
i ja danas kupio Podravkin gulas za 5.20 KM a kasnije onaj domaci za 3.5 i bolji ovaj od tri i po`
felix123 je napisao/la:[img]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Nino/Desktop/kupis-kineskog-igraca.jpg[/img]
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, MElloo i 9 gostiju.