FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bosnas_
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bosnas_ » 09 avg 2009, 23:16

Cestitke Zelji na pobjedi! Mislim da je Siroki zasluzio jedan bod,igrali su hrabro,pozrtvovano i dali su svoj maksimum.. Atmosfera za 10.. Zelji treba jedan kvalitetan i iskusan napadac ako misli zadrzati ovo mjesto na tabeli!

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 09 avg 2009, 23:17

Pazi, iz mog ugla gledanja, a ja sam tekmu gledao u Bugojnu na TV-u, Sehic je bio fenomenalan...
Izvadio je loptu iz mreze u prvom dijelu, a u drugom je sa 12 - 12 metara iskosa dobro odbranio, pa pred kraj tekme opet dobro i pametno, ne rizikujuci, odbio loptu u korner...
Po meni, za svaku pohvalu, a inace i nisam bas njegov fan...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 09 avg 2009, 23:19

miki27 je napisao/la:Ne treba nikakav stručnjak biti za ono što je prikazano večeras. Imali ste sreće i gotovo.
sreca prati hrabre, vise smo htjeli pobjedu, vi ste odlicna ekipa, uigrana koja ima glavu i rep, zelim vas srecu u nastavku prvenstva
Cuva Bog Zelju svog!

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 09 avg 2009, 23:20

miki27 je napisao/la:Ne treba nikakav stručnjak biti za ono što je prikazano večeras. Imali ste sreće i gotovo.

ok, to niko ne spori, sreca prati hrabre i u ovoj ligi spremne, ali kad si tako kategorican prema zelji budi posten i reci gdje treba zavrsiti zrinjski na polusezoni ako ovako nastavi, slovan 0-4, zvijezda lagan poraz, travnik (vjerovatno najlosija ekipa lige) remi... i kad spominjes tih 5-1 iz mostara samo cu ti reci da u tom sastavu koji je igrao u mostaru nije bilo startera veceras: Mesanovic, Culum, Radovanovic, Colic,... mislim Mesic, Bucan i Beslija, a igrali su igraci koji se trenutno nalaze po nizeligaskim ekipama....

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 09 avg 2009, 23:21

miki27 je napisao/la:Sad ga sreća prati ali zato će negdje peticu primiti. Ništa, gledao sam Želju u Mostaru i za razliku od večeras tad je primio peticu. Sa ovakvom igrom i lošim igračkim kadrom nema teorije da u evropu izađe. Na zimu ako bude tri ili četiri baš dobra pojačanja može se nečem nadati.
umri pi*ko za dva kola zrinski pada 100%

igra katastrofa, ne mogu da vjerujem kako smo slabo odigrali, ja sam čitavo drugo poluvrijeme bio u šoku samo sam sjedio i jadno gledo kao i dosta raje, ali kao što se kaže sreća hrabre prati, i iskreno i nakon 6 bodova iz dva kola ja ne očekujem titulu samo polako serdarević se oporavio, potpiso novi špic iz srbije na polusezoni 3 vrhunska igraća dolaze 1000% sve u svemu titula slijedeće sezone je zagarantovana a ove treba samo evrpou osigurati i biti sretan, a sad navijanje extra pogotovo prvo poluvrijeme dok je drugo bilo slabo jer kao što sam već rekao niko skoro nije navijo nego se pribiojavao da čak i izgubimo, a ovaj pametnjaković što kaže kako sarajevo može bez baklji u evropi a mi ne možemo pa zato pasha što bi debelo platili da su i jednu zapalili dok je u PL druga priča, pa kad mogu italijani koji imaju možda najbolju ligi i navijače možemo i mi

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 09 avg 2009, 23:21

Na Široki je fasovao po guzovima i to je to,nek placu ko curice što se mene tice.to je za nas vec prošlost...idemo dalje...slijedeca stanica Gradačac...nema popuštanja,nema labavo samo nas po 3 boda interesuju :D
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 09 avg 2009, 23:23

Ma sad svi strucnjaci kad smo dobili Celika govorili su Celik los taj isti Celik zamalo da pobijedi Rudar u Prijedoru.Zeljo je nas najveci klub u drzavi.
AMAR OSIM!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 09 avg 2009, 23:24

Sreca prati hrabre, Siroki je dobar sad al za tri cetri kola kurcu nece valjat, oni su mjesec prije poceli trenirat i sad na vrhuncu.

Grmimo sestre mi, nek picke malo prenesu utiske o grmljavini po juznim krajevima drzave

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 09 avg 2009, 23:24

imali srece kao sto svaki klub nekad ima nekad nema...kloko smo u proslim godinama imali nesrece i primali golove u zadnjim minutama pogotovo na gostovanjima to niko od vas kompleksasa nece pomenuti... ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 09 avg 2009, 23:26

Komsije cestitke na sretnoj i nezasluzenoj pobjedi. Amar je dobro poslije tekme rekao da ono nije igra i da ih je samo krenulo. Nego moze li mi neko potvrditi ili demantovati informaciju da je Zujo za ovu sezonu uzeo kresit 15 miliona maraka. To sam cuo od jednog covjeka bliskog upavi.

maistor_mo
Kontakt:

Post Postao/la maistor_mo » 09 avg 2009, 23:29

ovo je tema o fk želji, pa ću komentirat igru želje. Kao što je netko rekao "sreća prati hrabre". Jedina akcija je bila kod postignut pogotka. Tj. to i nije bila akcija ekipe nego je Mešanović išao forsirat i upala mu. Još ste nešto pokušavali iz kornera, ali ni to nije bilo nešto. Pa i sam Osim je rekao da ste u prve dvije tekme imali previše sreće i da se nada da će tako biti dok se ne uigrate, nego da bodove osvajate igrom i akcijama, a ne tuđim greškama i srećom.
E sad malo kad spominješ Zrinju, ti izgleda znaš samo rezultate, a igru nisi niti jednom vidio. Malo neozbiljno ;) Ja sam bio na svim tekmama Zrinje, od Bratislave pa do ove dvije u ligi. Pa mi smo stvorili više šansi u Bratislavi nego vi za obe ove sezone ;)
Nešto sumnjam u to da ćete nas dobiti, gol nam možete dati jedino iz kornera... I daj Bože da nam se oporavi bar jedan od armije ozlijeđenih( Dame je još ozlijeđen od prošlog susreta sa Željom na Grbavici kad ga je neki mesar pokosio). Inače, čestitke na pobijedi( ne baš 100% zasluženoj). Teško ćete do bodova u Gradačcu. Manijaci- brojnost odlična. Ton ne mogu procijeniti jer na TV-u je na mahove orilo, a nekad je bilo tuga...
BLISTAJ U IGRI KO MOSTARSKO SUNCE, ZA TEBE KUCA HERCEG-BOSNE SRCE!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!

volim te ŽELJO
Kontakt:

Post Postao/la volim te ŽELJO » 09 avg 2009, 23:29

Cocalic, Mesanovic i Čulum jedini su bili na nivou, ostali tako-tako. Bice bolje al i Osim nije trener koji gori od ljepote u igri

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 09 avg 2009, 23:30

The Game je napisao/la:Komsije cestitke na sretnoj i nezasluzenoj pobjedi. Amar je dobro poslije tekme rekao da ono nije igra i da ih je samo krenulo. Nego moze li mi neko potvrditi ili demantovati informaciju da je Zujo za ovu sezonu uzeo kresit 15 miliona maraka. To sam cuo od jednog covjeka bliskog upavi.

Lijepi moj komsija vi imate igru,ali vam bjezimo 5 bodova.
AMAR OSIM!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 09 avg 2009, 23:31

The Game je napisao/la:Komsije cestitke na sretnoj i nezasluzenoj pobjedi. Amar je dobro poslije tekme rekao da ono nije igra i da ih je samo krenulo. Nego moze li mi neko potvrditi ili demantovati informaciju da je Zujo za ovu sezonu uzeo kresit 15 miliona maraka. To sam cuo od jednog covjeka bliskog upavi.
nije 15 nego 20 miliona je uzeo na kredit...titula je vec naša,samo ne znam zašto se uopšte igra ovo prevenstvo :lol: :lol: ..jesi li to mislio pitati??
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 09 avg 2009, 23:31

Hajd molim te recci od koga ce uzeti toliki kredit, koja ce mu to institucija ili banka dati u zajam

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 09 avg 2009, 23:32

Nije 15 miliona vec 75 miliona KM.
I onda je pokupovao komsijsku ekipu koja vrijedi 35.000 KM, a za ostatak para je kupio neke igrace iz Srbijanske lige...
Svasta, zaista neki ljudi bulazne, pa znas li ti koliko je to para i sta bi mi sve uradili s njima?
E ne mogu da vjerujem kakve gluposti ljudima padaju na pamet :mrgreen:
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 09 avg 2009, 23:33

joj meni je najdraze ovako kad vidim ove pitare da komentarisu nasu igru sto znaci da su bili pred malim ekranima i pratili kako igra najveci klub u drzavi =)

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 09 avg 2009, 23:33

maistor_mo je napisao/la:ovo je tema o fk želji, pa ću komentirat igru želje. Kao što je netko rekao "sreća prati hrabre". Jedina akcija je bila kod postignut pogotka. Tj. to i nije bila akcija ekipe nego je Mešanović išao forsirat i upala mu. Još ste nešto pokušavali iz kornera, ali ni to nije bilo nešto. Pa i sam Osim je rekao da ste u prve dvije tekme imali previše sreće i da se nada da će tako biti dok se ne uigrate, nego da bodove osvajate igrom i akcijama, a ne tuđim greškama i srećom.
E sad malo kad spominješ Zrinju, ti izgleda znaš samo rezultate, a igru nisi niti jednom vidio. Malo neozbiljno ;) Ja sam bio na svim tekmama Zrinje, od Bratislave pa do ove dvije u ligi. Pa mi smo stvorili više šansi u Bratislavi nego vi za obe ove sezone ;)
Nešto sumnjam u to da ćete nas dobiti, gol nam možete dati jedino iz kornera... I daj Bože da nam se oporavi bar jedan od armije ozlijeđenih( Dame je još ozlijeđen od prošlog susreta sa Željom na Grbavici kad ga je neki mesar pokosio). Inače, čestitke na pobijedi( ne baš 100% zasluženoj). Teško ćete do bodova u Gradačcu. Manijaci- brojnost odlična. Ton ne mogu procijeniti jer na TV-u je na mahove orilo, a nekad je bilo tuga...
kad smo vas pobjedili prosle godine s tatinim sinovima, s ovom ekipom mislim pobjeda nije upitna, a osim je posten, realan i to stoji sto je rekao, mada mislim da u zenici celik nije nista pokazao, a mi smo pored gola imali i stativu, najrealnije je bilo da smo osvojili 2 boda, ali hvala bogu osvojili smo 6, idemo dalje, u gradacac po bod(ove), itd....

volim te ŽELJO
Kontakt:

Post Postao/la volim te ŽELJO » 09 avg 2009, 23:34

Sa 15 miliona osvaja se LIGA PRVAKA :lol: , titula u PL kosta plafon 2 miliona, Mozda ce Žujo kupiti narednih 7-8 prvenstava :D

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 09 avg 2009, 23:35

Bodove i TM - pisi sve ostalo brisi........... ;) ;)
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 18 gostiju.