Ako za tu tekmu naprave izuzetak, onda će morati i za sve ostaleAlfa_Muzijak je napisao/la:Vala bas.Seahawks Boy je napisao/la:Jbt. još jedan Derbi na Grbavici bez Hordi, ovo prerasta u S*anje od Derbija -.-'![]()
Valjda ce se uspjet dogovoriti.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ako za tu tekmu naprave izuzetak, onda će morati i za sve ostaleAlfa_Muzijak je napisao/la:Vala bas.Seahawks Boy je napisao/la:Jbt. još jedan Derbi na Grbavici bez Hordi, ovo prerasta u S*anje od Derbija -.-'![]()
Valjda ce se uspjet dogovoriti.
Dobar, ti ?jug-onostalgicar je napisao/la:slazem se da je sramota izbacit kubik kamenja i ubit boga u navijacima koji nisu bili dovoljno brzi u povlacenju...
Seyo_TM je napisao/la:Prije par dana sam cuo da je konacno "deblokiran" racun...
Pa nije mi jasno o kakvoj ti jugi pricas i ne sjecas se juge!jug-onostalgicar je napisao/la:pile 87 ja sam 88 sto pitas???
nesto ti nije jasno?
A zasto polanime_tm87 je napisao/la:Evo jedna lijepa vijest ....pola istoka se treba izbetonirati i pripremiti do derbija u roku od mjeseca dana.
ne prisjedajte mu na muku živote vamSeyo_TM je napisao/la:Muharemović u posjeti povrijeđenom navijaču Hajduka: Za uspomenu ćemo ti donijeti i Željin dres!
fuj fuj fujSeyo_TM je napisao/la:Muharemović u posjeti povrijeđenom navijaču Hajduka: Za uspomenu ćemo ti donijeti i Željin dres!
Moze i reprezentativni ako dernemo tricolore, ionako podsjeca nas nas od prije par sezonaSeyo_TM je napisao/la:Muharemović u posjeti povrijeđenom navijaču Hajduka: Za uspomenu ćemo ti donijeti i Željin dres!
EDIT: bio je i link...al ne dadose dusmani
Upravo yebem li vam sve sto imateSeyo_TM je napisao/la:Muharemović u posjeti povrijeđenom navijaču Hajduka: Za uspomenu ćemo ti donijeti i Željin dres!
liže se uprava, nece da pokvari odnose sa hajdukom bez obzira na sve ovo, sve im yebembistrikboy je napisao/la:Upravo yebem li vam sve sto imateSeyo_TM je napisao/la:Muharemović u posjeti povrijeđenom navijaču Hajduka: Za uspomenu ćemo ti donijeti i Željin dres!
šta ti je bolan pitaru? skini se više sa našeg foruma i prestani zakuhavat. mi smo nešto skroz drugo u odnosu na vas. kako više nemožete skontati da je svakom pravom željovcu draži hajduk nego vaš režimski klub. jer ti stvarno misliš da je pušteno 150 hordi zla da priđu južnoj tribini da nebi uradili isto još i gore, pa ko nam je tukao invalide kad smo slavili titulu i bacao suzavac na djecu. za frku sa hajdukom su najodgovorniji policija i osiguranje a mi čemo se truditi da ostanemo u što boljem odnosu sa spličanima koliko god to vama bude smetalo. i manite se više te šuplje da smo mi kao nešto bratski klubovi dobro se sječam kad smo igrali za titulu sa širokim i kad su nam letjele kamenice po glavama da je cijelo koševo pjevalo ono " plavo oko plakalo je " Da nisam možda napisao nešto što nije tačno?mma_hz je napisao/la:kako smo mi pickast narod ,to je cudno jednoo....da je nas neki kod njih povrijedzen,nije da ga nebi posjecivali,nego bi ga sto prije ****...ovo nigdje nema dosao da nas grad rusi i dobio po picki i sad kao zrtva...ccccc
iako nisu moj sjetim se i bukiju i dzeli mame,isto kao sto bi se sjetio kad bi neko iz uprave Sarajeva to uradio...
samo se nasi lizu..samo smo mi picke...hebo ih hajduk i huligani koje su doveli sa njima!!!
sto uprava Hajduka ne posjeti tu napadnutu djecu na jugu ,kad su uletjeli ti idioti...hoce k.u.ra jer ih boli k.u.rac..niko ih i ne spominje...
![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Galantni, Lokomotifa i 7 gostiju.