Francuska - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

ziss
Kontakt:

Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH

Post Postao/la ziss » 09 okt 2011, 11:32

U posljednjoj kvalifikacionoj utakmici grupe D za odlazak na Europsko prvenstvo 2012. godine, između Francuske i BiH pravdu će dijeliti škotski arbitar, 39. godišnji Craig Alexander Thomson.
Thomson je dobio FIFA-inu licencu 2003. godine, a od 2002. godine sudi u Premijer ligi Škotske. Našoj reprezentaciji je već jednom sudio i to u meču kvalifikacija za SP 2010. godine, protiv Španije. Tada je naša A selekcija poražena u Španiji sa 1:0, golom Davida Ville. Thomson je sudio i u utakmicama grupne faze Lige prvaka.

Tada su nam dali go iz opsajda,sad me nebi iznenadilo da nam glavni sudac zabije go skaricama na ubacaj onog sto mase sa strane :shock:

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 09 okt 2011, 11:40

ziss je napisao/la:U posljednjoj kvalifikacionoj utakmici grupe D za odlazak na Europsko prvenstvo 2012. godine, između Francuske i BiH pravdu će dijeliti škotski arbitar, 39. godišnji Craig Alexander Thomson.
Thomson je dobio FIFA-inu licencu 2003. godine, a od 2002. godine sudi u Premijer ligi Škotske. Našoj reprezentaciji je već jednom sudio i to u meču kvalifikacija za SP 2010. godine, protiv Španije. Tada je naša A selekcija poražena u Španiji sa 1:0, golom Davida Ville. Thomson je sudio i u utakmicama grupne faze Lige prvaka.

Tada su nam dali go iz opsajda,sad me nebi iznenadilo da nam glavni sudac zabije go skaricama na ubacaj onog sto mase sa strane :shock:

hahahahahahhaah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 okt 2011, 11:42

vOluMme je napisao/la:To je to. Jedini recept, uz malo sreće, za slavlje nad Francuzima.

Moguća izmjena do utorka, Hasagić --> Begović.

slika
Ovo mi je jedna od boljih opcija. Zahirovic i Rahimic zajedno je predefanzivno, nemoramo sami sebe ugusiti. Susic je izjavio, da nece suvise dugo igrati defenzivno, ako bude nerijeseno do poluvremena krecemo sa jacom ofanzivom, jer nama treba pobjeda, a ovih Francuza se nesmijemo pretjerano bojati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 09 okt 2011, 11:44

vOluMme je napisao/la:To je to. Jedini recept, uz malo sreće, za slavlje nad Francuzima.

Moguća izmjena do utorka, Hasagić --> Begović.

slika
jedinog igraca koji moze trcati svih 90 minuta ostavis na klupi..
Volim te Bosno!!!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 09 okt 2011, 11:45

Saurman je napisao/la:Ne vjerujem da će naši uspjeti dobiti ovu utakmicu i bez nekoliko prvotimaca trikolori su opet favoriti.
Evo već se digla euforija nakon pobjede nad Luksemburgom kao da smo u najmanju ruku dobili Brazil a ne amatere.
U baražu su naše najveće šanse bez obzira koga dobijemo , lično bi volio Srbiju :mrgreen:
Slazem se .
Niko ne postavlja eventualnu postavku Francuza ?

Sto se tice baraza ,nemoj mi ovih repki iz susjedstva ,to nece biti nogemtne utakmice,nesto drugo ce biti u prvom planu (znamo svi sta).Volio bi izbjeci i Cesku koja nam ne lezi nikako , ne znam trenutnu situaciju u ostalim grupama,ali volio bi neku repku tipa Norveske ili Svedske ,nekako nam Skandinavske repke najvise odgovaraju .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 09 okt 2011, 11:48

juznjak> je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ne vjerujem da će naši uspjeti dobiti ovu utakmicu i bez nekoliko prvotimaca trikolori su opet favoriti.
Evo već se digla euforija nakon pobjede nad Luksemburgom kao da smo u najmanju ruku dobili Brazil a ne amatere.
U baražu su naše najveće šanse bez obzira koga dobijemo , lično bi volio Srbiju :mrgreen:
Slazem se .
Niko ne postavlja eventualnu postavku Francuza ?

Sto se tice baraza ,nemoj mi ovih repki iz susjedstva ,to nece biti nogemtne utakmice,nesto drugo ce biti u prvom planu (znamo svi sta).Volio bi izbjeci i Cesku koja nam ne lezi nikako , ne znam trenutnu situaciju u ostalim grupama,ali volio bi neku repku tipa Norveske ili Svedske ,nekako nam Skandinavske repke najvise odgovaraju .
Ma ja bih molio boga za Crnogorce odrali bi mi njih zbog koplexa nize vrijednosti isto sto Srbi i Hrvati uvijek nas oderu!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 okt 2011, 12:00

slika

Uploaded with ImageShack.us što se dijaspora zadala glasati :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 09 okt 2011, 12:02

kakve god da postavke igre budu i drugi faktori najvaznije ce biti kakav cemo dan imati tj oducuje sreca i sudbina..ako ti se potrefi dobar dan bez obzira na sve druge faktore -razvaljujes i prolazis!!!
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

VR6_LION
Kontakt:

Post Postao/la VR6_LION » 09 okt 2011, 12:18

ma na goal com prognoziraju samo naši :) prvi smo u tipkanju i glasanju a zadnji na dodijelama nagrada

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 09 okt 2011, 12:22

Kakve su vam ovo postavke sa Pjanicem na krilu :? ?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 09 okt 2011, 12:26

Nail for Real je napisao/la:Kakve su vam ovo postavke sa Pjanicem na krilu :? ?
exkluzivno samo za francuze.. :D
Volim te Bosno!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 okt 2011, 12:33

Izgleda da ce to biti ono iznenadjenje koje Pape najavljuje. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 09 okt 2011, 12:35

deni_23 je napisao/la:Koeficijent na pobjedu Francuske u većini kladionica je 1.45, dok bwin i unibet "keca" plaćaju 1.50. Najmanja kvota na našu pobjedu je Willam Hillu (6.00), dok Zmajevima najmanje vjeruje redbet (7.70).

hmm razmisljam da uplatim neku solidnu lovu na francuze tj na 1x..tako da budem na dobitku i ako izgubimo i ako pobijedimo
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 09 okt 2011, 12:42

"Teren u Zenici je bio toliko natopoljen vodom da su se igrači potrošili mnogo više nego što smo to očekivali. Kod onakvog terena uvijek je rizik da bude i povreda, ali smo to na svu sreću izbjegli", kaže Sušić.

Mislim da je kranje vrijeme da se prestave vise "srati" sa ovom zenicom, tribninama, publikom i sl stvarima. Pored toga sto se brukamo sa onom "oranicom" od terena kao da je kombajn prosao pred utakmicu, rizikujemo i povrede nasih igraca.

Nisam siguran koji je trener rekao da nije u zivotu igrao na gorem terenu, da li onaj Portugalac ili DelBosque.
Gledao sam pregled svih utakmica kvalifikacija na eurosport-u sinoc. Malo je reci da je zalosna slika koja je dosla iz Zenice i na reprezntacije i cime na smatraju.

Da ne misle svi da to mora biti Kosevo, al da igramo na stadionu gdje imamo normalne uslove, ovo je ljudi sramota kakvu sliku saljemo u svijet, rizikujemo povrede igraca i sl. Ako nisu u stanju odgovorit 500 000km da se uradi drenaža kako treba i postavi travnjak onda nek mijenjanu stadion.

Zadnja utakmica na Kosevu protiv Grcke je pokazala da nasim itekako odgovara veci teren, sve su to profesionalci igraju u velikim klubovima, velikim stadionima.

Ako ne dobijemo Francuze sramota bi bila bilo koga docekat u utakmicama baraza u novembru u jos gorim vremenskim prilikama.
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 09 okt 2011, 12:45

ja razmisljam da uplatim para na dvicu i da budem na dobitku i novcano i ko covjek :D

pa ako izgubim izgubim ionako cu bit sjeban :D

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 09 okt 2011, 12:46

Ako u barazu dobijemo susjede da ni mi ni oni necemo ici na Euro jer ce tu biti toliki neredi da ce UEFA prekinuti utakmnicu.Jedino rjesenje bi bilo neutralni teren bez prisustva navijaca
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 09 okt 2011, 12:53

EnZo_85 je napisao/la:"Teren u Zenici je bio toliko natopoljen vodom da su se igrači potrošili mnogo više nego što smo to očekivali. Kod onakvog terena uvijek je rizik da bude i povreda, ali smo to na svu sreću izbjegli", kaže Sušić.

Mislim da je kranje vrijeme da se prestave vise "srati" sa ovom zenicom, tribninama, publikom i sl stvarima. Pored toga sto se brukamo sa onom "oranicom" od terena kao da je kombajn prosao pred utakmicu, rizikujemo i povrede nasih igraca.

Nisam siguran koji je trener rekao da nije u zivotu igrao na gorem terenu, da li onaj Portugalac ili DelBosque.
Gledao sam pregled svih utakmica kvalifikacija na eurosport-u sinoc. Malo je reci da je zalosna slika koja je dosla iz Zenice i na reprezntacije i cime na smatraju.

Da ne misle svi da to mora biti Kosevo, al da igramo na stadionu gdje imamo normalne uslove, ovo je ljudi sramota kakvu sliku saljemo u svijet, rizikujemo povrede igraca i sl. Ako nisu u stanju odgovorit 500 000km da se uradi drenaža kako treba i postavi travnjak onda nek mijenjanu stadion.

Zadnja utakmica na Kosevu protiv Grcke je pokazala da nasim itekako odgovara veci teren, sve su to profesionalci igraju u velikim klubovima, velikim stadionima.

Ako ne dobijemo Francuze sramota bi bila bilo koga docekat u utakmicama baraza u novembru u jos gorim vremenskim prilikama.
hiljadu puta isto pitanje a nikad odgovora igraci vole zenicu svidja im se ta atmosfera tribine blizu travnjaka pritisak navijaca na igrace a drugo je sto taj nogometni savez neda pare za tu travu i slazem se sa tobom da se samo sramotimo u citavom svijetu al kazem vjerujem da ni trava na nekom drugom stadionu ne bi bila nista bolja nakon onakve kise ;)

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 09 okt 2011, 12:55

Goldy je napisao/la:
deni_23 je napisao/la:Koeficijent na pobjedu Francuske u većini kladionica je 1.45, dok bwin i unibet "keca" plaćaju 1.50. Najmanja kvota na našu pobjedu je Willam Hillu (6.00), dok Zmajevima najmanje vjeruje redbet (7.70).

hmm razmisljam da uplatim neku solidnu lovu na francuze tj na 1x..tako da budem na dobitku i ako izgubimo i ako pobijedimo
zelim ti svu srecu u toj namjeri

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 09 okt 2011, 12:56

[youtube][/youtube]

kako smo mi glupe golove ovdje primili...
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 09 okt 2011, 13:00

EnZo_85 je napisao/la:"Teren u Zenici je bio toliko natopoljen vodom da su se igrači potrošili mnogo više nego što smo to očekivali. Kod onakvog terena uvijek je rizik da bude i povreda, ali smo to na svu sreću izbjegli", kaže Sušić.

Gdje da igramo Enzo , hiljadu puta se pokazalo da nam kosevo ne odgovora gdje da igramo ? Samo reci gdje , pa onda napisi da je zalosno ili sta god , dokle FIFA dozvoljava dokle moze da se igra ja sam za Bilino polje jer uvijek smo dobro prolazili .

R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.