Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- marseille_unique
- Kontakt:
Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
neas ti pojma
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- marseille_unique
- Kontakt:
to ti je isto kad manijac i pitar cekaju derbi ili kad navijac chelzija ceka milwalla godinama, pa znas li ti kolko ja cekam te mecove i tako sam blizu
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
pusti vidiš da je ovaj premlad da bi se sjecao rata ... izgleda da je premlad da se sjeca i zadnjeg susreta srbija-bih ... sve osim fudbalahare30 je napisao/la:ovaj je gore frajer pijan ili glup ja nekontam da je to dobra ideja da se igra sa srbima ili hrvatima tu nije fudbal nego 1993 i to nije to i takve nam stvari netrebaju.
- BH Patriot
- Kontakt:
-
necko_gradacac
- Kontakt:
u tim utakmicama nebi bilo ni f od nogometa

Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
Normalno Necko zato i kazem da to nije fudball....
Evo da im zapjevamo nakon utorka...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Čelik Zenica 1945
Koeficijent na pobjedu Francuske u većini kladionica je 1.45, dok bwin i unibet "keca" plaćaju 1.50. Najmanja kvota na našu pobjedu je Willam Hillu (6.00), dok Zmajevima najmanje vjeruje redbet (7.70).
Ako pobjedimo Francuze, prestići ćemo ih i na FIFA-inoj rang listi, mi ćemo imati 949 bodova, a Francuzi 916.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Nimla_RZ je napisao/la:Evo da im zapjevamo nakon utorka...
[youtube][/youtube]
Normalaaaaaa !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Dok je god lopta okrugla i igra se 90min pa makar se mi zvali i Lihtenstajn ili Andora mi imamo pravo da se nadamo da mozemo pobjediti...samo ispravnim pristupom, vjerom u sebe i svoje stvarne mogucnosti uz ogromnu dozu hrabrosti, motivacije, pozrtvovanosti i borbenosti, slogu i uz malu dozu srece mi mozemo slaviti u Parizu. Nije se jednom desilo da favorit cucne i da se pojavi neko iznenadjenje...evo npr - uvijek se desavalo da u nekim kvalifikacijama bude senzacija i direktno se neko od autsajdera plasira...u ovim kvalifikacijama se to nije desilo - nema iznenadjenja - svi favoriti su prosli...ostali smo jedino mi kao senzacija! zasto tu tradiciju neiskoristiti????
francuzi su takodje uvijek vezani za senzacije (samo negativno)...
sve dok na terenu znamo da nema izgubljene lopte, da se mora trcati i naprijed i nazad, igrati dogovoreno...mi cemo ispunjenjem tih segmenata 100% pobjediti i to neovisno koji je protivnik na drugoj strani !!!
SRETNO ZMAJEVI!
francuzi su takodje uvijek vezani za senzacije (samo negativno)...
sve dok na terenu znamo da nema izgubljene lopte, da se mora trcati i naprijed i nazad, igrati dogovoreno...mi cemo ispunjenjem tih segmenata 100% pobjediti i to neovisno koji je protivnik na drugoj strani !!!
SRETNO ZMAJEVI!
Ne vjerujem da će naši uspjeti dobiti ovu utakmicu i bez nekoliko prvotimaca trikolori su opet favoriti.
Evo već se digla euforija nakon pobjede nad Luksemburgom kao da smo u najmanju ruku dobili Brazil a ne amatere.
U baražu su naše najveće šanse bez obzira koga dobijemo , lično bi volio Srbiju
Evo već se digla euforija nakon pobjede nad Luksemburgom kao da smo u najmanju ruku dobili Brazil a ne amatere.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-----------------------------------------------------------Begovic---------------------------------------------------------------
---------------Mujdza------------------Spahic-------------------------------Pandza--------------------Papac----------------
----------------------------------------------Rahimic------------------Medunjanin--------------------------------------------
------------------------------------------------------------Pjanic----------------------------------------------------------------
---------------------------Ibisevic---------------------------------------------------------Lulic---------------------------------
------------------------------------------------------------Dzeko-----------------------------------------------------------------
Apsolutno potpisujem i priželjkujem ovaj sastav...mislim da bih sa Vedom i Lulom koliko toliko dobili na probojnostina na bokovima a i u defanzivi bih pokrivali njihove bekove koji su po prirodi uvijek ofanzivni pogotovo Evra... u napadu rašilili malo Francuze i stvorili Edinu i Miralemu više prostora...
---------------Mujdza------------------Spahic-------------------------------Pandza--------------------Papac----------------
----------------------------------------------Rahimic------------------Medunjanin--------------------------------------------
------------------------------------------------------------Pjanic----------------------------------------------------------------
---------------------------Ibisevic---------------------------------------------------------Lulic---------------------------------
------------------------------------------------------------Dzeko-----------------------------------------------------------------
Apsolutno potpisujem i priželjkujem ovaj sastav...mislim da bih sa Vedom i Lulom koliko toliko dobili na probojnostina na bokovima a i u defanzivi bih pokrivali njihove bekove koji su po prirodi uvijek ofanzivni pogotovo Evra... u napadu rašilili malo Francuze i stvorili Edinu i Miralemu više prostora...
Kani se Srbije , jesmo bolji od njih , al to su one utakmice ..Saurman je napisao/la:Ne vjerujem da će naši uspjeti dobiti ovu utakmicu i bez nekoliko prvotimaca trikolori su opet favoriti.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- marseille_unique
- Kontakt:
thulkazal je napisao/la:pusti vidiš da je ovaj premlad da bi se sjecao rata ... izgleda da je premlad da se sjeca i zadnjeg susreta srbija-bih ... sve osim fudbalahare30 je napisao/la:ovaj je gore frajer pijan ili glup ja nekontam da je to dobra ideja da se igra sa srbima ili hrvatima tu nije fudbal nego 1993 i to nije to i takve nam stvari netrebaju.
24 godine mi je, dobro se sjecam svake granate ispaljene u mom tuzlanskom naselju i bio sam na utakmici protiv srbije, a tebi mogu reci samo da nisi proso edukaciju ili jesi ali nisi je skonto, ne donosi presude o ljudima koje ne znas, ili ti ispeci pa reci, haj sad sretno ti bilo
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- Megamon
- Kontakt:
Hajd ti onda u utorak u Sloveniju.Nabavi kakav tenk i sve ih pobij.Glumi da si onaj Rambo.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
marseille_unique je na hlađenju. ovo nije tema o ratu.
BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
nastavimo...
BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
nastavimo...
Sve se to može riješiti dobrom organizacijom odnosno bez gostujućih najvijača.ANTIFA ! je napisao/la:Kani se Srbije , jesmo bolji od njih , al to su one utakmice ..Saurman je napisao/la:Ne vjerujem da će naši uspjeti dobiti ovu utakmicu i bez nekoliko prvotimaca trikolori su opet favoriti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pognutu glavu sablja ne siječe!
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
To je to. Jedini recept, uz malo sreće, za slavlje nad Francuzima.
Moguća izmjena do utorka, Hasagić --> Begović.

Moguća izmjena do utorka, Hasagić --> Begović.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.