Evo, kaze ova treba, neki problem na uredjaju, kod mene i jos nakog frajera samo, do sutra ce bit popravljeno, bas sam peh, al' moci cu pogledat derbiharebianconero je napisao/la:Nedjelja na Arena Sport 4 - Juventus-Milan 20:45

Evo, kaze ova treba, neki problem na uredjaju, kod mene i jos nakog frajera samo, do sutra ce bit popravljeno, bas sam peh, al' moci cu pogledat derbiharebianconero je napisao/la:Nedjelja na Arena Sport 4 - Juventus-Milan 20:45
juznjak> je napisao/la:Cudi me da nisu medju favorite svrstali i Cajasola jesu Fuenlabradu . Jako mi je zao sto nemam Arenu upravo zbog ACB lige.
Monopol,Lopovluk kablovskih operatera burazkakavdanakneiskustvu je napisao/la:juznjak> je napisao/la:Cudi me da nisu medju favorite svrstali i Cajasola jesu Fuenlabradu . Jako mi je zao sto nemam Arenu upravo zbog ACB lige.
a meni što nemam sportklub zbog eurolige
juznjak> je napisao/la:Monopol,Lopovluk kablovskih operatera burazkakavdanakneiskustvu je napisao/la:juznjak> je napisao/la:Cudi me da nisu medju favorite svrstali i Cajasola jesu Fuenlabradu . Jako mi je zao sto nemam Arenu upravo zbog ACB lige.
a meni što nemam sportklub zbog eurolige
Aha znas kad ce uvest , nikad !messilla je napisao/la:Zato sam ja morao priključiti i moju tv i telemachovu kablovsku![]()
I sad čekam da uvedu sportklubove na moju tv i da ovo odjavim.
Pa moja TV je najbolja i bez SK-ova...Sarajlijc@ je napisao/la:Aha znas kad ce uvest , nikad !messilla je napisao/la:Zato sam ja morao priključiti i moju tv i telemachovu kablovsku![]()
I sad čekam da uvedu sportklubove na moju tv i da ovo odjavim.Najbolji sportski kanal u regionu ide samo na telemachu u nasoj drzavi
Nemoj biti siguran ,šuška se da Sport Klub,Doma tv,RTL i još neki kanali se testiraju i uskoro bi trebali biti u ponudi Moje Tv .Sarajlijc@ je napisao/la:Aha znas kad ce uvest , nikad !messilla je napisao/la:Zato sam ja morao priključiti i moju tv i telemachovu kablovsku![]()
I sad čekam da uvedu sportklubove na moju tv i da ovo odjavim.Najbolji sportski kanal u regionu ide samo na telemachu u nasoj drzavi
Edin TM87 je napisao/la:LJUDI, TELEFON U RUKE!!!!
Sjebali su nam sliku na Arenama, i nakav sat prikazali, i nemamo teletekst na Areni1, svi zovite 1444 i napravite glas kao vrlo nezadovoljni korisnici i trazite da se vrati, prvo ce zvat @sarajlija, pa ja, pa onda redom idemo! Jos ja danas platim racun
Ma bilo je ono još jednom kada je Schalke igrao finale kupa protiv Duisburga , ali je brzo došlo ( kao i sada ).Edin TM87 je napisao/la:LJUDI, TELEFON U RUKE!!!!
Sjebali su nam sliku na Arenama, i nakav sat prikazali, i nemamo teletekst na Areni1, svi zovite 1444 i napravite glas kao vrlo nezadovoljni korisnici i trazite da se vrati, prvo ce zvat @sarajlija, pa ja, pa onda redom idemo! Jos ja danas platim racun
sportskiBH Patriot je napisao/la:Dobio sam na TV-u Arenusport 1, kakvi budu prijenosi na tom kanalu ?
Postoji.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:postoji li i hrvatski arenasport?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.