@AGB: Ma puti ga, vidiš da lupa k'o maksim po diviziji.

Nigdje veze u komentaru, ne umije biti dosljedan, već u jednoj rečenici postavlja i pobija svoju tezu, u 3 reda je uspio napisati toliko gluposti, da ostalih 5-6 nisam ni čit'o.
Što se tiče Hazarda, stvarno ne mogu da se sjetim gdje sam tačno čit'o, preko twittera sam doš'o do tog site-a, a sva priča se svodila na to, a bilo mi kasno da se logujem i postam ovde, tako da nisam...
Što se odbrane tiče, mislim da je tu širok izbor dostupnih igrača. Sakho kao najskuplji, onda Samba, Cahill, onaj iz Ajaxa ,Vertonghen, onda i Albiol se ponekad spominje,tu je i Jagielka, tako da će vjerovatno neko doći, ako ne na zimu, onda na ljeto.
Ja bih bio prezadovoljan da Wenger učini ovako: Squillacija nadomjesti Bartley (koji je na posudbi u Glasgowu),a Djouroua proda i dovede nekog od gore navedenih igrača.
Što se tiče desnog beka, tu se baš i nema puno izbora. Jenkinson će postati solidan igrač, al' on treba iskustva, na njega se može računati tek kroz 3-4 sezone,pa i više, za sada je premlad i prezelen da igra kvalitetno.
Gadni su problemi što se desnog beka tiče. Dugo je još do prelaznog roka, a jedini koji tu može igrati je taj Jenkinson, koji sada nije level za iole veći klub. Ja da se pitam na zimu bih ga dao nekom slabijem klubu, pa nek' skuplja iskustvo, na posudbu naravno.
U vezi Arsenala spominje se i Maxwell, svi ga znamo i ko je i odakle je.

Možda on dodje i onda bi Santos mogao i na krilo.
Što se desnog beka tiče, ja bih radije sada dao priliku Hoytu (mladjem od braće ,Gavinu). I on je koliko toliko zreo, ima 20 godina, a sličan je Sagni, a i mali Boateng mi se čini boljim riješenjem nego Jenkinson. Makar je talentovaniji, bar trenutno više pokazuje nego Carl, a kupovati ne možemo.
Što se napadača tiče,odnosno ofanzivnih igrača, sigurno će doći jedan na zimu (za ove ostale ne garantujem). Možda Hazard, možda Kalou, a možda i neko drugi, nije isključeno ni da dodju dva do tri igrača.
Ja bih pojačao sredinu i napad. Doveo jednog dobrog napadača, da je malo slabiji od Robina, al' ipak dobrog.Možda Rondon iz Malage, Remy iz Marseja ili Lopez iz Lyona. Bar tu imaš na volju ogromno dobrih a jeftinijih igrača. Pored njih, odličan je i Cardoso, Doumbia, meni se svidja Abel Hernandez iz Palerma ,ima ih kamara (

), takodje se spominje i Jovetić kao da se za njega otimaju Chelsea i Arsenal. Ako dodje ne bi bilo loše.