Francuska - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

karameldar
Kontakt:

Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH

Post Postao/la karameldar » 09 okt 2011, 00:33

Ja bih volio da neko od igraca Keni noge na treningu polomi :lol:
YNWA!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 09 okt 2011, 00:39

[youtube][/youtube]

Jedna si jedina !
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 09 okt 2011, 00:44

BIHfan je napisao/la:Ljudi najvaznije je da nema Riberya i Benzeme. Bez njih su ovi Francuzi 50 % slabiji. Da nema jos Nasrija mogao bi Hugo imati sex u petero na golu. Ja se samo plasim da nece Hasagic nesto zasrat, uvjek kad je on na golu i kad je protivnik u napadu meni je srce zaledjeno, ne disem u tim sekundama. Volio bi da ostane povrijedjen, za bolje nase.
U pravu si. Ja mislim da ce Francuzi naravno uz Dzeku(i Vedu ako pocnemo sa 2 napadaca) najveci strah Francuzi imati od Pjanica i da ce protiv Francuske Pjanic odigrati veliku ulogu. Ne samo zato sto su htjeli da igra za njih a on odbio, nego zato sto Llorisa u dusu zna sto bi se reklo. Zna mu slabe tacke jer su dugo bili zajedno u Lyonu i mislim da ce Llorisa definitivno pucati trema kad Pjanic krene prema njemu :) Mislim da ako mi budemo igrali onako kako znamo odigrati da definitivno mozemo pobjediti i direktno se plasirati na Euro. Ako se ukeketimo i prepadnemo, nece nas biti ni na mapi. Al nasi momci i Pape znaju bolje od toga i siguran sam da ce postici pozitivan rezultat. :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Halix
Kontakt:

Post Postao/la Halix » 09 okt 2011, 00:48

U prošlim Kvalifikacijama bilo nam je žao što nismo dobili Francusku....!
A sad kako čemo šta čemo bla bla bla ..... :roll: ,imamo priliku da se po prvi put plasiremo na veliko takmićenje i nešto fol ma nezz oni su ovo oni su ono sve šuplja...uredu ne treba nikog potcjeniti ali pogotovo ne sebe potcjenjivati i unaprijed prićati o baražu !
Prije Lux se prićalo o Lux,a ne o Galskim Pjetlovima ako je tako bilo,bilo bi i sad logićno da se ne prića o baražu heboga baraž baražov !
Imamo priliku ili eto Naši igraći da za 90 min. promjene Istoriju,da obraduju jednu čitavu Naciju,Jedan Narod,Svoj Narod i da budu upisani u Istoriju ove zemlje kao oni kojima je to prvim pošlo za rukom... :)
Ja vjerujem,znam i ubjedžen sam da mi možemo pobjediti ovu utakmicu,Naši Zmajevi-Naši Ljiljani to mogu,nadam se da su igraći toga svijesni,mogli smo mi to i ranije samo da je bilo malo više sreće(Portugal,Danska,SCG ! ), pape meni nije jasan lik nikako...ponavljam nadam se da su igraći svjesni svojih Kvaliteta i da če po svaku cijenu ići na pobjedu!!!Pobjedit čemo aBd !!! ;)
Srcem za našu Jedinu Domovinu , Našu Lijepu...
BOSNU
I
HERCEGOVINU 8-)
Pod prečku u devet banki.... :)

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 09 okt 2011, 00:54

Juve-TZ je napisao/la:
karameldar je napisao/la:Kad smo na Kosevu sa onakvom igrom izdrzali do 70. minuta,gdje ce nam kraj bit u Parizu...Mislim da vas je dosta vise s formacijama,bit ce kako Pape odluci i gotovo. Ne znam sta da radim do utorka,kako da ubijem vrijeme,ako neko ima neki prijedlog,bio bih zahvalan :lol: :lol:
uzmi piva i pusti sebi ovu pjesmu france1998 song :lol: :lol: pjesma je zaraza...

i govori samo na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na
Ne pijem i ne planiram da pijem :)
YNWA!

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 09 okt 2011, 00:57

karameldar je napisao/la:
Juve-TZ je napisao/la:
karameldar je napisao/la:Kad smo na Kosevu sa onakvom igrom izdrzali do 70. minuta,gdje ce nam kraj bit u Parizu...Mislim da vas je dosta vise s formacijama,bit ce kako Pape odluci i gotovo. Ne znam sta da radim do utorka,kako da ubijem vrijeme,ako neko ima neki prijedlog,bio bih zahvalan :lol: :lol:
uzmi piva i pusti sebi ovu pjesmu france1998 song :lol: :lol: pjesma je zaraza...

i govori samo na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na
Ne pijem i ne planiram da pijem :)
posteno...

ja isto pojma nemam sta radit do utorka, kao sto ni zadnjih 7 dana nisam radio nista do juce :D :D

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 09 okt 2011, 00:58

Ne kontam kako neki žele Keni povredu ili takve stvari ?

Božee sačuvaj .

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 okt 2011, 00:59

Ujutro mi krecemo put Pariza u privatnoj šemi. Budite pozdravljeni koji ostaju i svi skupa molimo Boga da uspijemo i da nas zmajevi obraduju. U Parizu ce biti skoro 20 000 Bosanaca i Hercegovaca. Sa svih strana stizemo. Volim te Bosno.....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 09 okt 2011, 01:00

HzDv95 je napisao/la:Ne kontam kako neki žele Keni povredu ili takve stvari ?

Božee sačuvaj .
Šala bolan
YNWA!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 okt 2011, 01:00

Eh i ja kazem, kako ubiti vrijeme do utorka. Mada sam od 7 h do 18:00 h u skoli, tako da ce to brzo proci do utorka :) . Dosade barem nece biti :mrgreen:

Nego, odavde iz mog grada i okoline krecu oko 20-30 ljudi na utakmicu, vidim iz svakog grada/zemlje ide ogroman broj navijaca, tako da ocekujem sigurno 15ak, najvise 20 hiljada ljudi.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 okt 2011, 01:01

HzDv95 je napisao/la:Ne kontam kako neki žele Keni povredu ili takve stvari ?

Božee sačuvaj .
Kenu nesto ne gotivim ali mu zelim zdravlje ako nista drugo. Ne nasjedaj na te price i zelje dusmana. Ovo su noci Pariza a ovi nek crknu od muke... sve ti jasno i pozz
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 09 okt 2011, 01:48

karameldar je napisao/la:Ja bih volio da neko od igraca Keni noge na treningu polomi :lol:
jedino ako ga dzeko opet napuca loptom u vugla :lol:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 okt 2011, 02:57

Kenane,siguran sam da ces svojim nastupom u Francuskoj zacepiti usta svim pljuvacima,znaj da nas ima koji te smatramo legendom ove reprezentacije koja nikad nece biti zaboravljena 8-)
slika
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 okt 2011, 02:59

Neka legende neka grije glupu kad je Miske mogao neka i njega malo 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 okt 2011, 03:04

LBJ MVP je napisao/la:Neka legende neka grije glupu kad je Miske mogao neka i njega malo 8-)
Legenda ce u Francuskoj da aBd bude na vrhunskom nivou i pokazati ko je najbolji golman nase drzave od osamostaljenja ;)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 okt 2011, 03:07

Dylan Dog je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Neka legende neka grije glupu kad je Miske mogao neka i njega malo 8-)
Legenda ce u Francuskoj da aBd bude na vrhunskom nivou i pokazati ko je najbolji golman nase drzave od osamostaljenja ;)
Imao je jaku konkurenciju :lol:
Begović će nadam se pokazati ko je najbolji golman premiershipa trenutno 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 09 okt 2011, 03:12

LBJ MVP je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:
Imao je jaku konkurenciju :lol:
Begović će nadam se pokazati ko je najbolji golman premiershipa trenutno 8-)
Begovic je vec pokazo da je najbolji golman EPL-a
a Keno je isto tako dobar golman...
i neka brani u Francuskoj...

al treba biti malo objektivan i reci da je Begovic klasa, dok je Keno samo dobar golman...

mada ja sam za to da ih Pape rotira...nek malo brani Keno, malo Begovic i sve je OK...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 okt 2011, 03:16

ZELJO DO GROBA je napisao/la: Begovic je vec pokazo da je najbolji golman EPL-a

al treba biti malo objektivan i reci da je Begovic klasa, dok je Keno samo dobar golman...

mada ja sam za to da ih Pape rotira...nek malo brani Keno, malo Begovic i sve je OK...
Ne kažem ja da je Keno loš jednostavno Begović je bolji i trebalo bi da se zna ko je prvi golman repke.Španija ima možda i 10 odličnih golmana no zna se ko je Iker i nemoguće je da brani neko drugi u nekim važnijim tekmama.Njemačka Neuer,Adler....I opet imaju prvog golmana jedino u nas postoji ovo da se mjenjaju svaku tekmu.Neka bude neko prvi golman pa bio to i Keno jednostavno nema logike mjenjat ih stalno :?

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 okt 2011, 03:18

Mali sta ti znas,ne sjecas se ti ni Tolje a kamoli Sabanovica :lol:
Begovic je odlican golman,sretan sam sto ga imamo,ali ljudi zaboravljaju da je Kenan covjek za velike utakmice,a fakat ne shvacam one sto ruzno pricaju o njemu,covjek je obiljezio jednu eru u BiH reprezentaciji a zapravo tek ulazi u najbolje golmanske golmane,uostalom dobro se sjecam rijeci strucnjaka kada je Van Gal sa gola skinuo Buta a postavio Krafta da je to katastrofalna greska,da se nikada ne mijenja golmana koji brani dobro ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 okt 2011, 03:22

LBJ MVP je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la: Begovic je vec pokazo da je najbolji golman EPL-a

Ne kažem ja da je Keno loš jednostavno Begović je bolji i trebalo bi da se zna ko je prvi golman repke.Španija ima možda i 10 odličnih golmana no zna se ko je Iker i nemoguće je da brani neko drugi u nekim važnijim tekmama.Njemačka Neuer,Adler....I opet imaju prvog golmana jedino u nas postoji ovo da se mjenjaju svaku tekmu.Neka bude neko prvi golman pa bio to i Keno jednostavno nema logike mjenjat ih stalno :?
Cuj nema logike,pa to bas potpuno isto cini i Pulis u Stokeu.
Mi da smo Spanci odmah bi trazili De Geu umjesto Icera jer ovaj trenutno brani u boljem klubu.Na sto bi im se selektor samo nasmijao sa onim njegovim ''brkovima''
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 09 okt 2011, 03:28, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.