PS: Dresovi!!!!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Hare_BvB je napisao/la:Kuba izjavio da bi mogao napusiti Dortmund već ove zime.Helem je nezadovoljan svojim statusom, helem mu ne paše mnogo defanzivnih zadataka i kad igra.
I ovog špicom do Poznana.
![]()
PS: Dresovi!!!!
adnan24 je napisao/la:A dresovi su dobri al' za pozadinu na desktopu
Vele da je Kuba to izjavio za neku poljsku TV postaju.amerosm je napisao/la:polahko s tim nabijanjem do Poznana.![]()
Prvo ih od tamo kupujete 123456789012345678 dana kao Lewnadowskog pa bi ih odmah prvom prilikom nabili nazad. Ja licno nevjerujem da je Kuba ovo izjavio, a poznato je da ce mediji iskrenuti svaki citat da bi dosli do veceg broja prodanih novina.
Hare_BvB je napisao/la:
Lewat je kraljina - 5 golova i 4 asistencije u 8 kola.![]()
Švabe su sad u drugom planu.adnan24 je napisao/la:I je l' gled'o neko svabe sinoc...kako je igr'o Mario ?
Jesi li to pročitao na BvB sajtu? I ja sam, pa sam kasnije našao ove podatke.Hare_BvB je napisao/la: Lewat je kraljina - 5 golova i 4 asistencije u 8 kola.![]()
Jako dobra partija Gotze-a sinoć, bio je asistent kod gola Mullera (pružio mu loptu na desnu stranu a ovaj prizemnim udarcem poentirao). Također, bio je agilan tokom cijelog susreta, pokretao napade, dijelio pasove a imao je i par polušansi.adnan24 je napisao/la:I je l' gled'o neko svabe sinoc...kako je igr'o Mario ?
Marion igrao za čistih 10.adnan24 je napisao/la:I je l' gled'o neko svabe sinoc...kako je igr'o Mario ?
Ovde se radi o Mario Gotzeu a ne o Mario Gomezu.Klare je napisao/la:Marion igrao za čistih 10.adnan24 je napisao/la:I je l' gled'o neko svabe sinoc...kako je igr'o Mario ?Kakav prijem lopte, kao da u nogama magnet ima, a lopta željezo, eto tako mu se zalijepila, primio pas sa nekih 60 metara, lopta letila, dosta Bogami letila, ne znam ni ja, a on u trku kao gazela loptu tako nježno primi k sebi, kao da je to njegova mlada odabrana.
A onda ide lagano milovanje, pa tako nagal okret, nadljudski trzaj, i efektivna završnica.
Čini se da će Klose teško izgurati ovu mašinu iz prvih 11. Ogroman napredak je u pitanju.
Upratio sam na Kickeru.Semir bvb je napisao/la:Jesi li to pročitao na BvB sajtu? I ja sam, pa sam kasnije našao ove podatke.
Na ovu vijest Zorc je rekao da BvB prati CR7Damir_BvB je napisao/la:Real shugavi fasisticki prati gotze-a
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.