FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

blueman-TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la blueman-TM87 » 09 avg 2009, 22:32

Evo me sa tekme.Šta reći nego može i mora bolje.Široki se predstavio kao izvrstan tim za naše uslove i svaka im čast.Naši se moraju još uigravati definitivno.
Za kraj ostavljam nas navijače.Mogu samo reći PERVERZIJA braćo draga.Dokazano milion puta No1 u državi.Grbavica se tresla ma kakva Grbavica,tresao se grad.
Hvala Bogu što sam jedan od mnogih TM87.
FENOMENALNO!!!!!!!!!!!!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 09 avg 2009, 22:47

navijaci i atmosfera fenomenalno...nevidjeno :D ali igra se mora popraviti basssss :o

šalalalalalalalalalalala Željezničar šalalalalalallalalallaalla
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 09 avg 2009, 22:53

Bilo je fantasticno, atmosfera najbolja, ljepota je biti manijak ;)

Diavolo
Kontakt:

Post Postao/la Diavolo » 09 avg 2009, 22:53

Jug je bio krcat, 2 momka su se na jednoj stolici gurali. Atmosfera paklena.
Igra vise manje, bice to bolje,ipak ovo je nama tek druga utakmica, a prva na Grbavici ;)

Mešanović Alen je zvjer, Mešanović Alen je zvjer, Mešanović Alen, Mešanović Alen, Mešanović Alen je zvjer! 8-) :mrgreen:
Il regno del Diavolo!

Udri_jace_manijace!
Kontakt:

Post Postao/la Udri_jace_manijace! » 09 avg 2009, 22:54

imali smo 3 gola najmanje ali sudija "****" familiju mu ***** "ukro" nam te sanse, a sto se tice igraca igra se mora popraviti, vidio sam Osim nije sjedao na klupu koliko je morao da se dere na igrace, ali na kraju se to i isplatilo. Siroki je kao sto smo vidjeli jak tim dobro igraju ali atmosfera koja je vladala na grbavici je nevidjena i da nije bilo nje zeljo nebi dao gol. Sehic najjaci treba da se krene sa centra on skace sa jednim navijacem ispred juga haha! a rijecima se nemoze opisati ono sta se desavalo na tribinama to ce najbolje opisati klipovi koji ce nadam se uskoro izaci na nekim od nasih web stranica.

Hajde zeljo pobijedi bodove donesi nocas nesto lijepo treba da se desi!! Hajde zeljo pobijedi bit ce piva i pjesme ja bez tebe neznam ja bez tebe nesmijem!!!!!!!:d:d:d:d:d:d:d:d
Nije to bolest rijetka nisu posljedice rata, al ja sam prvo reko ŽELJO pa sam onda reko tata nije toooooo.... nije toooooo....... CUVA BOG ŽELJU SVOG! VIVA ŽELJO VIVA MANIJACI (L)

matetaraba
Kontakt:

Post Postao/la matetaraba » 09 avg 2009, 22:57

o kakvom sucu pričaš pa on vam je pomoga,koliko ste samo slobodnjaka imali kraj korner zastavice bježi ba

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 09 avg 2009, 22:59

matetaraba je napisao/la:o kakvom sucu pričaš pa on vam je pomoga,koliko ste samo slobodnjaka imali kraj korner zastavice bježi ba

ti ocito imas kompleks zelje, jer si vrlo cesto na zeljinom postu i pises slicne komentare, zao mi je tebe i sarajeva kojem nakon 2 kola bjezimo 5 bodova

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 09 avg 2009, 22:59

Diavolo je napisao/la:Jug je bio krcat, 2 momka su se na jednoj stolici gurali. Atmosfera paklena.
Igra vise manje, bice to bolje,ipak ovo je nama tek druga utakmica, a prva na Grbavici ;)

Mešanović Alen je zvjer, Mešanović Alen je zvjer, Mešanović Alen, Mešanović Alen, Mešanović Alen je zvjer! 8-) :mrgreen:

e pasha da nisi ti slucajno Dino Sarija
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 09 avg 2009, 23:02

Ma ljudi predobro smo krenuli iz dvije najteze tekme 6 bodova.Siroki ima odlicnu ekipu,ali Alen Mesanovic.Fantasticna atmosfera iako je nasi 5 najbolji igraca totalno podbacilo nije bilo zvizdanja raja zeljna imam osjecaj da cemo Zvijezdu okrenut.Manijaci jos jednom pokazali da su najbolji.
AMAR OSIM!

ahmiiic
Kontakt:

Post Postao/la ahmiiic » 09 avg 2009, 23:04

za mene koji zivi u njemackoj i uziva u kulturi u stadionima, one baklje nepokazuju da ste najbolji u drzavi..kako pitari mogu sa 20.000 i kusur bez ijedne baklje navijat..jos u evropskooj tekmii..

pozz..mozda budete najbolji kad prestanete se pravit budale;)

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 09 avg 2009, 23:05

Igra je na skali od 1 do 10 veceras bila na podioku 5...
Puno se jos toga mora uraditi i uigrati...
Neprijatno me iznenadio Culum, ali ni Bekric nije blistao.
A Cocalic je sigurno odigrao jednu od boljih utakmica.
Sehic je bio fenomenalan, a Mesanovic opet heroj...
Samo da se ovako nastavi, za sada su bitni bodovi.
Sirokom svaka cast na dobroj igri, zasluzili su bod, a mislim da su prestrogo dobili crveni...
Ipak mislim da se " na muci poznaju junaci " pa zato sam i sretan zbog nova tri boda, a i zbog toga sto smo dobili veliku ekipu.
Oni od prosle sedmice nisu veliki...
Zadnja izmjena: ackeey, dana/u 09 avg 2009, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 09 avg 2009, 23:05

znači Željezničar i Velež po 6 bodova , ostali 4,3,2,1,0 ;)

@ Najjače je bilo na početku (na TV) kad je čitav stadion pjevao "Hej Grbavice rano ljuta..." , svaka čat manijaci ...

miki27
Kontakt:

Post Postao/la miki27 » 09 avg 2009, 23:06

Sad ga sreća prati ali zato će negdje peticu primiti. Ništa, gledao sam Želju u Mostaru i za razliku od večeras tad je primio peticu. Sa ovakvom igrom i lošim igračkim kadrom nema teorije da u evropu izađe. Na zimu ako bude tri ili četiri baš dobra pojačanja može se nečem nadati.

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 09 avg 2009, 23:09

ajd sad pitari **** odavde, igrajte evropu, mi cemo s famosom i sve je ok, svoj bijes na zeljinih 6 bodova, 3 sa najtezeg gostovanja u ligi i 3 protiv najblje ekipe u ligi iskalite negdje drugo

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 09 avg 2009, 23:10

ackeey je napisao/la:Igra je na skali od 1 do 10 veceras bila na podioku 5...
Puno se jos toga mora uraditi i uigrati...
Neprijatno me iznenadio Culum, ali ni Bekric nije blistao.
A Cocalic je sigurno odigrao jednu od boljih utakmica.
Sehic je bio fenomenalan, a Mesanovic opet heroj...
Samo da se ovako nastavi, za sada su bitni bodovi.
Sirokom svaka cast na dobroj igri, zasluzili su bod, a mislim da su prestrogo dobili crveni...
Ipak mislim da se " na muci poznaju junaci " pa zato sam i sretan zbog nova tri boda, a i zbog toga sto smo dobili veliku ekipu.
Oni od prosle sedmice nisu veliki...
po cemu je tebi sehic bio fenomenalan?

inace tekma teska, mi imali srece i dobili ;)
Cuva Bog Zelju svog!

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 09 avg 2009, 23:12

miki27 je napisao/la:Sad ga sreća prati ali zato će negdje peticu primiti. Ništa, gledao sam Želju u Mostaru i za razliku od večeras tad je primio peticu. Sa ovakvom igrom i lošim igračkim kadrom nema teorije da u evropu izađe. Na zimu ako bude tri ili četiri baš dobra pojačanja može se nečem nadati.

de nam strucnjak prokomentarisi nastupe zrinjskog u posljednje 3 utakmice, ali ovako strucno kao sto si zeljine

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 09 avg 2009, 23:13

no rules je napisao/la:znači Željezničar i Velež po 6 bodova , ostali 4,3,2,1,0 ;)

@ Najjače je bilo na početku (na TV) kad je čitav stadion pjevao "Hej Grbavice rano ljuta..." , svaka čat manijaci ...

e taj momenat ako je neko snimao da postavi....fakat ono je bila perverzija ja se i sad najezim kad se sjetim
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 09 avg 2009, 23:14

ahmiiic je napisao/la:za mene koji zivi u njemackoj i uziva u kulturi u stadionima, one baklje nepokazuju da ste najbolji u drzavi..kako pitari mogu sa 20.000 i kusur bez ijedne baklje navijat..jos u evropskooj tekmii..

pozz..mozda budete najbolji kad prestanete se pravit budale;)

Pa da je evropska tekma bila vjerovatno bi bilo puno Kosevo(za razliku od maleni) i ne bih se bacale baklje jer to ide na stetu klubu.Culum sasvim solidan bolji od Dine.
Pitari zibje odavde.
AMAR OSIM!

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 09 avg 2009, 23:14

skalaod 1 do 10
igra 4.5
navijanje 8
sudija 2.5
sreca 6.5
zelja 9.5
sprema 7
motiv 10
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

miki27
Kontakt:

Post Postao/la miki27 » 09 avg 2009, 23:15

Ne treba nikakav stručnjak biti za ono što je prikazano večeras. Imali ste sreće i gotovo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, dark44 i 43 gosta.