KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Partizan
Povlaci se iz trenerskog posla? Ili je to samo privremeno?
Privremeno.
I nije predsednik skupstine KK-a nego SD-a...
Ne znam kakva ovlascenja on ima ovim,ali bi voleo da postane Bog i batina u pravom smislu te reci u celom SD-u.
I nije predsednik skupstine KK-a nego SD-a...
Ne znam kakva ovlascenja on ima ovim,ali bi voleo da postane Bog i batina u pravom smislu te reci u celom SD-u.
Realno predsednik sportskog drustva u nasoj drzavi pravno nema skoro nikakva ovlastenja,on je tu glavni,ali opet se za sve pitaju predsednici sekcija.
Ali opet svi znamo kakva je Dule institucija,pa mozda pravno ne moze da se upusti u borbu,kakvu ocekuju navijaci Partizana,ali itekako moze "moralno" da udje,jer da vidim ko bi mogao njemu da se suporstavi.Djuric ?Grubor ?,Alcatraz ? Nesta ne verujem.
Bice zanimljivo videti i sta ce biti sa ostatkom Juga sada,znamo dobro da je Alcatraz i ne bas u blistavim odnosima sa Duletom,videcemo da li ce biti kakvih poruka upucenih njemu.
Ali opet svi znamo kakva je Dule institucija,pa mozda pravno ne moze da se upusti u borbu,kakvu ocekuju navijaci Partizana,ali itekako moze "moralno" da udje,jer da vidim ko bi mogao njemu da se suporstavi.Djuric ?Grubor ?,Alcatraz ? Nesta ne verujem.
Bice zanimljivo videti i sta ce biti sa ostatkom Juga sada,znamo dobro da je Alcatraz i ne bas u blistavim odnosima sa Duletom,videcemo da li ce biti kakvih poruka upucenih njemu.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pops na pola koraka od Partizana.
Pregovara se sa jos jednim igracem, koji bio pravi bum kad bi dosao, ali to sve zavisi od lock outa.
Pregovara se sa jos jednim igracem, koji bio pravi bum kad bi dosao, ali to sve zavisi od lock outa.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Pops bi bio lose rjesenje za Partizan.retro je napisao/la:Pops na pola koraka od Partizana.
Njima treba jedan igrac koji ima dobar sut izvana i monstruozne odbrane.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Pa nesto kao Roberts ili Gist, samo sto je meni Gist divljao previse prosle godine.
Spominju se i Glen Davis, Lendry, Humpries, Battie i jos bruku imena, a sve zavrsava sa Popsom.
Mnogo toga zavisi od razvoja sa lock outom, Pops je osiguran ako niko od ovih igraca ne dodje.
Spominju se i Glen Davis, Lendry, Humpries, Battie i jos bruku imena, a sve zavrsava sa Popsom.

Mnogo toga zavisi od razvoja sa lock outom, Pops je osiguran ako niko od ovih igraca ne dodje.
Roberts bi im leg'o k'o budali samar. Gist je 4/3, priucena cetvorka. Odbrana 1 na 1 je korektna zbog svojih fizikalija, ali u timskoj nema sta da trazi. A onda tu dodas jos Katicaretro je napisao/la:Pa nesto kao Roberts ili Gist, samo sto je meni Gist divljao previse prosle godine.
Spominju se i Glen Davis, Lendry, Humpries, Battie i jos bruku imena, a sve zavrsava sa Popsom.![]()

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Sinoc na Kalemegdanu pred vise od 2 hiljade ljudi odrzana promocija novog tima Partizana.
Lepo druzenje zaista puno emocija i zelje za novim radostima.Dokazano je i sinoc koliko Grobari zive za KKP.
Ceo izvestaj sa promocije mozete pogledati ovde..." onclick="window.open(this.href);return false;
Lepo druzenje zaista puno emocija i zelje za novim radostima.Dokazano je i sinoc koliko Grobari zive za KKP.
Ceo izvestaj sa promocije mozete pogledati ovde..." onclick="window.open(this.href);return false;
Odlična tekma.Što rmzim kad tražim ovu temu odem u pdf NLB liga,a tamo Zvezda onda se sjetim da je PArtizan euroligaš
Šta bi sa Pekmenom jel alkohol ili nešto drugo

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Losa neka salama podrigusa.LBJ MVP je napisao/la:Odlična tekma.Što rmzim kad tražim ovu temu odem u pdf NLB liga,a tamo Zvezda onda se sjetim da je PArtizan euroligaš![]()

[youtube][/youtube]
Sinoc pred punim Pionirom pao Helios.Rezultat 86-59
Jos jedna lagana pobeda,uz dobru igru u kojoj se vidi da ima dosta rezerve.Najefikasniji Raduljica i Zakon sa 14,Pekovic 13,Lucic i Milosavljevic po 11.
U nedelju u Pionir dolazi dobra ekipa Radnickog.Bice to sasvim solidna provera pred premijerni duel Eurolige sa Efesom u cetvrtak.
Jos jedna lagana pobeda,uz dobru igru u kojoj se vidi da ima dosta rezerve.Najefikasniji Raduljica i Zakon sa 14,Pekovic 13,Lucic i Milosavljevic po 11.
U nedelju u Pionir dolazi dobra ekipa Radnickog.Bice to sasvim solidna provera pred premijerni duel Eurolige sa Efesom u cetvrtak.
Partizan ce pokusati dovesti Macvana na posudbu.
Mislim da se mnogo kockaju sa Macvanom. Njima ne treba jos jedan teskas u reketu, nego igrac koji ce da ima mnogo skokova, atleta, sa solidnom odbranom i sutem izvana.
A to "Malj" nije sigurno.
Vidjet cemo kako ce to da izgleda.
A to "Malj" nije sigurno.
Vidjet cemo kako ce to da izgleda.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
Dosaoretro je napisao/la:Partizan ce pokusati dovesti Macvana na posudbu.
Upgrade u odnosu na Djekica(nije tesko) ali mislio sam da ce dovesti jednog fizikalca koji ce skidati lopte s obruca i dijeliti rampe dok Mačvan nema ni odraza al eto..
Uz da ce igrati samo Euroligu do januara,jer je vec igrao za Macabi u ABA ligi..
Ma uklopit ce se on u sistem brzo mada je za mene malo previše izvikan igrač al dobro..
Zakon,Božić
Kecman,Miljosavljevic
Lucic,Čakarevič
Mačvan,Djekić
Peković,Raduljica,Katić
Jači roster od prošlogodišnjeg bez sumnje..
i bez Pekmana u slici..
od Janura onda ce Macvan i Raduljica(koji su inace kumovi) biti tandem pod košem..
a do januara ce se vidjeti u ABA ligi imali od Djekica kruha..
A opet kad se na kraju Partizan "zadovoljio" Macvanom trebaju se udariti nogom u guzicu svi koji vole klub.
**** ćelava možda bude spremna za EFES
Uz da ce igrati samo Euroligu do januara,jer je vec igrao za Macabi u ABA ligi..
Ma uklopit ce se on u sistem brzo mada je za mene malo previše izvikan igrač al dobro..
Zakon,Božić
Kecman,Miljosavljevic
Lucic,Čakarevič
Mačvan,Djekić
Peković,Raduljica,Katić
i bez Pekmana u slici..
od Janura onda ce Macvan i Raduljica(koji su inace kumovi) biti tandem pod košem..
A opet kad se na kraju Partizan "zadovoljio" Macvanom trebaju se udariti nogom u guzicu svi koji vole klub.

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
-
- Kontakt:
Mogao bi Mačvan u Partizanu da pokaže ( i dokaže) da nije bezveze proglašavan za velikog talenta Evrope..po meni,njemu i Raduljici ova sezona je prekretnica...da i će postati veliki,kvalitetni igrači ili će se utopiti u prosjek i otići u zaborav...imaju veliku šansu da se revitalizuju u Partizanu,,bolji tim za to nisu mogli naći..ako bog da profitiraće svi od ove sezone ,i njih dvojica a što je još važnije KK Partizan.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
i andjusic i jaramaz su tuRaul_64 je napisao/la:Upgrade u odnosu na Djekica(nije tesko) ali mislio sam da ce dovesti jednog fizikalca koji ce skidati lopte s obruca i dijeliti rampe dok Mačvan nema ni odraza al eto..
Zakon,Božić
Kecman,Miljosavljevic
Lucic,Čakarevič
Mačvan,Djekić
Peković,Raduljica,Katić
i bez Pekmana u slici..
Za zivot cijeli!
Radnicki i Muta su jos jednom dokazali da znaju igrati protiv nas. Dosta toga danas nije islo i nije bilo dobro al dobismo, zahvaljujuci nekoj cudnoj seriji Ejsija(kako ovo cudno izgleda ovako napisano). U cetvrtak ce to morati 30-ak% bolje. Doduse bice drugacije okolnosti, ali vidjecemo
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
- Kontakt:
Biće to bolje protiv Efesa...sigurno..ne znam zašto,ali ja mislim da ovaj Efes neće napraviti nešto posebno ove godine,iako su bruka tim napravili..sve igračine..ali opet tim nije tim ako nije ukomponovan,ako nema sistema..a imam osjećaj da Efesu već duže vremena fali ta hemija..na primjer Fenerbahče iz prethodnih sezona,gdje je Efes imao na papiru kvalitetnija imena,ali je Fener imao bolje rezultate u Turskoj.Imam osjećaj da emopred punim Pionirom(lajkše neg što se očekuje) pobjediti Efes....DANTES je napisao/la:Radnicki i Muta su jos jednom dokazali da znaju igrati protiv nas. Dosta toga danas nije islo i nije bilo dobro al dobismo, zahvaljujuci nekoj cudnoj seriji Ejsija(kako ovo cudno izgleda ovako napisano). U cetvrtak ce to morati 30-ak% bolje. Doduse bice drugacije okolnosti, ali vidjecemo
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
Šut za tri poena protiv Radničkog je bio katastrofalan, a takođe su promašili i dosta slobodnih bacanja. Pitanje je kako će Mačvan odigrati, tek je došao, nije imao kad da se uklopi. Prošlih godina u prvoj utakmici u Evroligi pun Pionir je nekad pozitivno uticao na igru Partizana, nosio ih je do pobjede. No bar jednom su novi igrači loše odigrali u takvoj atmosferi. Ako ponove igru iz prvih utakmica ABA lige ipak sam optimista, za top 16 valja pobjeđivati sve kod kuće.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.