FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Joj Amara kralja i ocjene prvog poluvremena. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- fahrenheit
- Kontakt:
- Cazinski-Vitez
- Kontakt:
- fahrenheit
- Kontakt:
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
A C A B !
Željo može i mora bolje.
U ove prve dvije utakmice su pokazali slabu igru iako su dobili Čelika u gostima. Druga ova još traje, ali prema ovome što gledam Osim će imati pune ruke posla.
U ove prve dvije utakmice su pokazali slabu igru iako su dobili Čelika u gostima. Druga ova još traje, ali prema ovome što gledam Osim će imati pune ruke posla.
Kakva guzovaca
Realno je trebalo biti 2:1 za Siroki

Realno je trebalo biti 2:1 za Siroki
- adnan_nanda
- Kontakt:
kolko je zavrsilo ako je zavrsilo?
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
1:0 mesanovic strelac.adnan_nanda je napisao/la:kolko je zavrsilo ako je zavrsilo?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Zeljo uopste nije jos uigran to se moze vidjeti, ja mislim da su imali puno srece i da protivnici nisu iskoristili njihove sanse kao sto je to zeljo ucinio i da su i danas postigli go. Samo naprijed i bice sve u dure i abd. da se nastavi u i slijedeci nekoliko kola da se uigraju pa cemo gledati sasvim drugacijeg Zelju. Ovaj Milan Culum je bas dobar i ja mislim da ce pomoci Zelji da spasi koji bod u gostima.
- samovasposmatram
- Kontakt:
-
- Kontakt:
kakav željo u domaćinskoj ligi stvore 1 priliku gostima i dadnu gol a široki je ima 5-6 još naklonost sudaca jedno 15-ak prekršaja kod korner zastavice,i sam osim kaže široki bolji
VOLIM TE ZELJO LJUBAVI MOJA !!!!
1:0
85" Alen Mesanovic
1:0
85" Alen Mesanovic
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
HAHAHA...I ja sam se tome smijao...samovasposmatram je napisao/la:to sto si napisao to je amar osim rekao
Sreca pa nepobjedi uvjek bolji i sad razligumatetaraba je napisao/la:kakav željo u domaćinskoj ligi stvore 1 priliku gostima i dadnu gol a široki je ima 5-6 još naklonost sudaca jedno 15-ak prekršaja kod korner zastavice,i sam osim kaže široki bolji
Tracy McGrady!!!
elhamdulila, dosta 1 - 0, ovaj mesanovic je strasan igrac, bit ce ovo u dure, danas taj spic potpisao, a i serdarevic se vraca, idemo u gradacac po evropu abd..... ps. svaka cast sirokom, oni su nam glavni konkurenti
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Gruba igra dosta zutih kartona i jedan crveni sve u svemu 6 boba 2 games HAJ SAD 

Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
moguce, jer neki nemaju prijevoz kuci ovako kasno u nedjelju, gradski prijevoz nedjeljom u okolini sarajeva, i udaljenim mjestima od grbavice poslije 10 ne radi, a i zeljo ima najvise navijaca van maticnog grada...najkrace objasnjenje
hajde zeljo pobjedi bodove donesi nocas nesto lijepo treba da se desi,hajde zeljo pobjedi bice piva i pjesme ja bez tebe ne znam ja bez tebe ne smijem...
sta reci ludnica na grbavici slike ce i klipovi sve pokazati...stadion kao nekada je izgledao...
btw: siroki je jedna veoma snazna ekipa uigrana i znao sam da ce biti tesko, a svakom kad dodje siroki u goste vidjet ce...i mislim da je siroki jedan od glavnih konkurenata za titulu...
sta reci ludnica na grbavici slike ce i klipovi sve pokazati...stadion kao nekada je izgledao...
btw: siroki je jedna veoma snazna ekipa uigrana i znao sam da ce biti tesko, a svakom kad dodje siroki u goste vidjet ce...i mislim da je siroki jedan od glavnih konkurenata za titulu...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...