Ko ce finansijski da doprinese FSS,vi iz vasih dzepova ?

Neka hvala,ja bih radije da mi odemo na EP,cvaknemo neki milion,nasi malo ukradu opet nam ostane,pa nek i primimo 6 od svakoga u grupi(a necemo).

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Zato sto ako odemo na EP, Tole&co ce ostati bar jos 2-3 godine na ovim funkcijama. A mazanje ociju ce se nastaviti. Nama trebaju novi ljudi, da ne mazu oci svima i da znaju svoj posao. Mnogo smo vremena potrosili tumarajuci u mraku, jednu sjajnu generaciju potrosili (1995-2000), a drugu upropastavamo nemilice, pa nam uz ovu stoku u savezu ni madjarski scenario nece biti daleko. Svaki njihov dan na vlasti je kao dan onoga ko ima kancer, a ne cini nista da ga izleci.Devil je napisao/la:Jos samo da objasnite kako je bolje da se ne ode na EP jer cemo tamo da se obrukamo,nego da ostanemo u kvalifikacijama ?
Ko ce finansijski da doprinese FSS,vi iz vasih dzepova ?![]()
Neka hvala,ja bih radije da mi odemo na EP,cvaknemo neki milion,nasi malo ukradu opet nam ostane,pa nek i primimo 6 od svakoga u grupi(a necemo).
A ti mislis da ako ne odemo da ce to biti prevaga da Tole&co odu iz saveza.MaGiCa je napisao/la:Zato sto ako odemo na EP, Tole&co ce ostati bar jos 2-3 godine na ovim funkcijama. A mazanje ociju ce se nastaviti. Nama trebaju novi ljudi, da ne mazu oci svima i da znaju svoj posao. Mnogo smo vremena potrosili tumarajuci u mraku, jednu sjajnu generaciju potrosili (1995-2000), a drugu upropastavamo nemilice, pa nam uz ovu stoku u savezu ni madjarski scenario nece biti daleko. Svaki njihov dan na vlasti je kao dan onoga ko ima kancer, a ne cini nista da ga izleci.Devil je napisao/la:Jos samo da objasnite kako je bolje da se ne ode na EP jer cemo tamo da se obrukamo,nego da ostanemo u kvalifikacijama ?
Ko ce finansijski da doprinese FSS,vi iz vasih dzepova ?![]()
Ako ne odemo na EP, Toletu DS pravi svilen gajtan i gura svoje likove tu. Eto sanse da se nesto promeni (kao u KSSu).braoolyo je napisao/la:Ako odemo na EP, Tole uzima sve zasluge zbog maestralne uloge dovodjenjem Pizona i proglasava se za dozivotnog predsjednika FSS-a a Djoru, Curkovica, Lakovica, Djordjevica ili tako nekog za svog nasljednika.
Ako ne odemo na EP, Tole okrivljuje Antica zbog prvih utakmica, navijace zbog Djenove, Pizona zbog Slovenije (ili baraza), dovodi Tumbakovica ili tako nekog i nastavljamo dalje po ustaljenom principu.
Nikakvih promjena tu nece biti, koliko god se mi nadali.
To je jedina sansa.Devil je napisao/la: A ti mislis da ako ne odemo da ce to biti prevaga da Tole&co odu iz saveza.![]()
![]()
Sa procentualno 5-10% mogucnosti,ja iskreno jedva cekam izbore i predizbornu kampanju da vidim sta ce tu da se desava,Tole ce opet biti glavni kandidat za produzenje mandata,samo je pitanje ko ce da se upusti u protikanidaturu sa njim,malo mi je imena tu u opticaju.MaGiCa je napisao/la:To je jedina sansa.Devil je napisao/la: A ti mislis da ako ne odemo da ce to biti prevaga da Tole&co odu iz saveza.![]()
![]()
![]()
Prekrsaj izvan 16m.alan_kardec je napisao/la: i zanima me, zaboravio sam da pitam gore, čitam jedan od devilovih prethodnih komentara, kaže da je sudija drastično oštetio irce. pošto ne mogu nigdje da pronađem highlightse sa te utakmice, može li neko reći kako ih je sudija oštetio?
braoolyo je napisao/la:Prekrsaj izvan 16m.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sudija signalizira ofsajd (nije bio), svi Irci stali, ovi daju gol.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Organizovano (preko saveza) nece biti navijaca. A sad koliko ce ih ici iz Slovenije, nemoguce je reci. Mozda cak ni ne budu pustali ljude sa srpskim obiljezjima.mozak je napisao/la:Zanima me ako neko može da procjeni po štampi, koliko se očekuje srpskih navijača i da li će ih uopšte biti?
Ja očekujem veće nasilje, pogotovo ako srbima nebude išlo kako treba...
Nešto kontam, jeli im zabranjeno od utakmice u italiji, šta li?braoolyo je napisao/la:Organizovano (preko saveza) nece biti navijaca. A sad koliko ce ih ici iz Slovenije, nemoguce je reci. Mozda cak ni ne budu pustali ljude sa srpskim obiljezjima.mozak je napisao/la:Zanima me ako neko može da procjeni po štampi, koliko se očekuje srpskih navijača i da li će ih uopšte biti?
Ja očekujem veće nasilje, pogotovo ako srbima nebude išlo kako treba...
Zbir golova 0-2 kao i uvijek kad igra Srbija. Ostalo je sve moguce, X najrealniji kao i uvijek u susretu ove 2 reprezentacije.BH Patriot je napisao/la:Kakva su očekivanja pred meč sa Slovenijom ?
Mislim vas odigrati na tiketu pa zato pitam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.