U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
kako je moguce da nema cajica u ovoj ekipi...
Zakarić je u ono malo vremena pokazao da je kvalitet..
Inače, gledajući utakmicu i slušajući ovog komentatora na BHT1, dobio sam dojam kao da su otisli gore racunajuci da je Njemačka već dobila..
Da su Stevanović i Višća bili malo koncentriraniji hladno je moglo 2:2 biti a onda primaju pacerski gol i kraj..
al najjače kad Višća sa 40m pokušava šutat
p.s. Svaka čast U-19 a posebno Karačiću treneru jer su ga mnogi popljuvali prije ove utakmice, i čestitke Kukavici, junioru Širokog, na pogotku
Inače, gledajući utakmicu i slušajući ovog komentatora na BHT1, dobio sam dojam kao da su otisli gore racunajuci da je Njemačka već dobila..

Da su Stevanović i Višća bili malo koncentriraniji hladno je moglo 2:2 biti a onda primaju pacerski gol i kraj..
al najjače kad Višća sa 40m pokušava šutat

p.s. Svaka čast U-19 a posebno Karačiću treneru jer su ga mnogi popljuvali prije ove utakmice, i čestitke Kukavici, junioru Širokog, na pogotku
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
u21 su se nepotrebno prepali u njemackoj protiv ekipe koja je u proslim kvalifikacijama bila kanta za napucavanje. jedino je trebalo ozbiljno pratiti slapu i onog amerikanca a ostali nijemci su na nivou premijer lige. uglavnom propustena velika sansa.
A ljudi su mu psovali što je otjerao standardnog reprezentativca i doveo nekog šolju, psov'o bih ćaći svom da je to napravio. To ne znači da je loš trener...Kevin je napisao/la:Zakarić je u ono malo vremena pokazao da je kvalitet..
Inače, gledajući utakmicu i slušajući ovog komentatora na BHT1, dobio sam dojam kao da su otisli gore racunajuci da je Njemačka već dobila..![]()
al najjače kad Višća sa 40m pokušava šutat![]()
![]()
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
U-21 nije igrala loše.Po meni su se odlično suprostavili jednoj od najjačih reprezentacija.Jedno mi nije jasno da mali Višća koga sam uvijek hvalio ,onoliko puta pokušava nešto sam i uopšte ne igra za ekipu ,defanziva nula i po meni jedan od krivaca pored Handžića za primljene golove.Zakarić isto vidi se ima kvaliteta ,ali isto ne može igrati sam kolekrivna igra nula,Kapiten -vidi se nema snage za jedno poluvrijeme.Isto greška je ja mislim da se Grahovac zvao momak je odlično igrao ,a zamijenjen.Nije mi jasno da ovaj mali Suljić iz Sarajeva nema mjesta u ekipi,ili jedan Bekić onako malo odigra.Sve su to menadžerke igre i ja samo na kraju mogu čestitati momcima koji po meni nisu nadigrani,na Jagodići je ako sebi dozvoli da mu drugi kroje tim,a to je na žalost očigledno.
-
- Kontakt:
Svaka cast momcima na trudu jucer, al' realno gledajuci oni nisu imali sta trazit u Ingolstadt-u. Neko ovoj temi je spomenuo kako su nasi momci izgledali izgubljeni, bez ideje, itd. To je sasvim normalno kad pogledas cinjenicu iskustva i snage takmicenja u kojima se Svabe takmice a u kojima nasi momci. Kod svabe vecina prve ekipe se takmici u Bundesligi ili cvajti, dok kod nas po HNL, Jelen Super Liga, PLBiH. Dok je Lewis Holtby igrao polufinale lige prvaka nasi momci su sjedili kod kuce i uz pivu, kokice gledali na malim ekranima.
- Principatus
- Kontakt:
Njemacka U21 jucer nije nesto dobro odigrala. Na drugu stranu im to nasi i djelomicno nisu dopustili. Prvi dio prvog poluvremena smo trebali bolje iskoristiti, jer je Elf tu izgledala iznenadjena sa otporom i ofanzivom nasih. Mlapa je prvo pojeo naseg lijevog beka, pa onda i stopera do njega i na kraju golmana.
Stevanovic nije trebao dodavati onu loptu Bilbiji nego opaliti, ali je htio biti nesebican. To je ok. Po meni zasluzuje definitivno poziv u A-reprezentaciju, gdje bi pored boljih saigraca njegov kvalitet dosao do jaceg izrazaja.
Citao sam ove komentare, koji idu na racun nekih igraca iz inostranstva. Naravno da ima mnogo kvazitalenata, koji misle samo zato sto igraju vani, da su bolji i da moraju nasim novinama placati pare kako bi njihovo ime kruzilo po internetu. Ali o njima niko ne govori. Govori se o igracima tipa Seferovic, Kolasinac, Hajrovic, Cajic.
Stevanovic nije trebao dodavati onu loptu Bilbiji nego opaliti, ali je htio biti nesebican. To je ok. Po meni zasluzuje definitivno poziv u A-reprezentaciju, gdje bi pored boljih saigraca njegov kvalitet dosao do jaceg izrazaja.
Citao sam ove komentare, koji idu na racun nekih igraca iz inostranstva. Naravno da ima mnogo kvazitalenata, koji misle samo zato sto igraju vani, da su bolji i da moraju nasim novinama placati pare kako bi njihovo ime kruzilo po internetu. Ali o njima niko ne govori. Govori se o igracima tipa Seferovic, Kolasinac, Hajrovic, Cajic.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
njemci so jucer odigrali solidno.... ali ipak dasu jucer prisutni bili : pjanic,zahirovic,.... bila bi to druga prica
nadam se dacemo dobit francuse i da ce mire i zahirovic odigraju koju tekmu za mladu
...........biblija..............
visca......haurdic*.........stevanovic
........zahirovic....besic...............
kvesic*...bicakcic*...markic....sipovic
..............SIGURNO NE DIVKOVIC..........
bio bi super team
*kvesic i bicakcic su se vec oporavili
*dok haurdic vec duze pauzira, mada se nadam dace bit spreman do novembra
pjanic bi mogu odigrat vazne utakmice provit njemaca ili u barazu
ima tu jos tonu talenata koji bi molgi zaigrat cajic,hajrovic,seferovic,...
nadam se dacemo dobit francuse i da ce mire i zahirovic odigraju koju tekmu za mladu
...........biblija..............
visca......haurdic*.........stevanovic
........zahirovic....besic...............
kvesic*...bicakcic*...markic....sipovic
..............SIGURNO NE DIVKOVIC..........
bio bi super team
*kvesic i bicakcic su se vec oporavili
*dok haurdic vec duze pauzira, mada se nadam dace bit spreman do novembra
pjanic bi mogu odigrat vazne utakmice provit njemaca ili u barazu
ima tu jos tonu talenata koji bi molgi zaigrat cajic,hajrovic,seferovic,...
danas igra nasa repka do 19 godina, protiv iraca pa me zanima da li ce slucajno biti neki link da se prati tekma. 

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
http://www.uefa.com/under19/season=2012 ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ako nema nigdje prenos onda jedino ovo preostaje. tekma pocinje za 5 minuta (u 14:00)
ako nema nigdje prenos onda jedino ovo preostaje. tekma pocinje za 5 minuta (u 14:00)
ajde ako ko zna kakv link za gledanje bilo bi pozeljno da stavi...ako ima 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Nema linkova. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Vodimo 1:0. Strijelac Maletic, 28. minut! 

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
1:0 Maletic 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Ova djeca masine. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Kukavica,Plakalo & CO se izgleda ne boje nikoga

Pozlatila ti se ! 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Samo naprijed momci !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Principatus
- Kontakt:
hercegovina je napisao/la:Kukavica,Plakalo & CO se izgleda ne boje nikoga![]()

Derite Irce momci! Samo dalje hrabro.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
ako pobjedimo onda vec danas osiguravamo prvo mjesto i idemo dalje, samo ne znam gdje 

Zadnja izmjena: hercegovina, dana/u 08 okt 2011, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.