FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 08 okt 2011, 13:13

ma kupiti kartu i na sjever...ne sumnjam da ce se tu formirati i kop koji ce citavom tekmom bodriti Sarajevo...
jedino je bitno da ove serbe koji sve kontrolisu u savezu i koji zele da uniste sve sto vrijedi u ovoj drzavi zajebemoo...nema razloga da pljujemo po osimu ili po manijacima ,oni su najmanje krivi za ovo sto se sada desava...i oni gube ogromne novce na nama.. ;)
u ovakvoj situaciji,najmanje odgovara i nama i manijacima da se izmedzu sebe svadjzmo i mrzimo...sto ako malo razmisliti oni i hoce, i na kraju krajeva to im je i cilj da urade...zavadi pa vladaj..ajmo ljudi malo pametniji budite..
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 08 okt 2011, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 08 okt 2011, 13:19

Trebalo bi a u inat dusmanima ove nase jedine ko u stilu engleza bez ikakvih obiljeza u zdenku i lagano pratit i bodrit nase Sarajevo 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 okt 2011, 13:24

adnanhz je napisao/la:Trebalo bi a u inat dusmanima ove nase jedine ko u stilu engleza bez ikakvih obiljeza u zdenku i lagano pratit i bodrit nase Sarajevo 8-)
kao sto smo svojevremeno "upali" na Vrapcice!!

NI ZAKONI NI ZABRANE NE MOGU SPRIJECITI HORDANJE :!: :!: ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 08 okt 2011, 13:33

ne znam sta se vi sa foruma zalite kad vas pola vidim da ste online ovdje kad sarajevo gostuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
mislim da sebi pridajete previse znacaja jer sigurno nisu horde zla te zbog kojih je ova odluka donesena niti to ima ikakve veze sa pomaganjem zelji ili nekom zavjerom protiv FK Sarajevo.
po meni je bolje i ova zabrana nego da svaki vikend citam o balavcima kojima su nacionalizam i huliganizam udarili u glavu.... zalosno je to sto navijaci vise ne bodre svoj tim zbog nekih sportskih motiva i sto su stavili sebe ispred klubova za koje oni kao "žive".
You are someone else I am still right here

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 08 okt 2011, 13:39

Ma na Kosevu napraviti spektakl,postaviti veliki tv ekran i bodriti momke. :idea:

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 08 okt 2011, 14:00

slika
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 08 okt 2011, 14:07

Ubiše prazik u gradu ! :(
U novi boj ...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 08 okt 2011, 14:12

hz033 je napisao/la:Ubiše prazik u gradu ! :(
Nece ne boj se , naci cemo vec nacina da se zajedno odbranimo protiv pokusaja rusenja derbija u kome ucestvuju dva najveca BiH kluba ! ;)
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 08 okt 2011, 14:33

Pehlic misli kako bi do kraja polusezone mogao odigrati nekoliko utakmica.
Svakako da me raduje njegov povratak na teren.
F.K.SARAJEVO

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 08 okt 2011, 14:35

hz033 je napisao/la:Sto tata Osim štima sinčiću atmosferu. Treba im odmah dati tri boda bez igranja utakmice tad bi najsretniji bili !
hajd kad si tako pametan, daj nam neki audio ili video snimak ili nešto u pisanoj formi, što bi dokazalo tvrdnju da "tata Osim štima sinčiću atmosferu."
ja se zabrinem kad vidim ko sve ima pristup internetu.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

alibi

Post Postao/la alibi » 08 okt 2011, 14:55

Odluka je samo potvrda da ne znaju sta uraditi u ovom trenutku.Ovo je najlaksa odluka po njih a najteza po nas.Kakav komitet i k.u.rci palci.Moj svabo ne mogu da vjerujem da necete da se prvenstvo nastavi regularno,jer i ova odluka je u korist ne regularnosti prvenstva.Polako se gasi prvenstvo.Ja vise ne znam imali nakon ove odluke potrebe pratiti nastavak prvenstva.Pa zbog HORDI ZLA dodje i vise domacih navijaca da uzivaju u predstavi najboljih navijaca.Fudbal se igra zbog navijaca a sa ovom odlukom i ono "malo" sto je dolazilo bice jos manje.Klubovi ce biti direktno pogodjeni sa finansijske strane.Ionako u ovoj teskoj financijskoj situaciji u kojoj klubovi tavore jos im ova odluka treba.ZALOSNO.

F.G.R
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R » 08 okt 2011, 15:02

Pa do sada su prekid utakmice uvijek uzrokovali domaci navijaci, kakve veze imaju gostujuci navijaci?

F.G.R
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R » 08 okt 2011, 15:05

i da se jos nadovezem, na svakom gostovanju na kojem sam bio POLICIJA ILI ODRADI ILI NE ODRADI SVOJ POSAO KAKO TREBA!

Kada odradi svoj posao kako treba, nema problema, a kada ne rade svoj posao..... e onda naravno ima belaja!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 08 okt 2011, 15:17

adnanhz je napisao/la:Trebalo bi a u inat dusmanima ove nase jedine ko u stilu engleza bez ikakvih obiljeza u zdenku i lagano pratit i bodrit nase Sarajevo 8-)
Pa ako budete pametni,tako ce te i da uradite,da nam opet ne sj.ebu derbi.
A onaj sto kaze da se stima atmosfera,dje je derbi bez da se nadvikujemo :lol: :lol: :lol:
btw.ima da vas razvalimo,vakat je vise :mrgreen:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 okt 2011, 15:26

SarajlijaTM je napisao/la:
Pa ako budete pametni,tako ce te i da uradite,da nam opet ne sj.ebu derbi.
A onaj sto kaze da se stima atmosfera,dje je derbi bez da se nadvikujemo :lol: :lol: :lol:
btw.ima da vas razvalimo,vakat je vise :mrgreen:
Realno ekipa koja 95% svojih golova da iz prekida moze nas da razvali. Al nek bude i 1:2, 0:2 , 0:1 necu se ja ljutiti samo da se ne zavrsi 0:0 :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

hordas1987
Kontakt:

Post Postao/la hordas1987 » 08 okt 2011, 15:45

hamo_pipa je napisao/la:
hz033 je napisao/la:Sto tata Osim štima sinčiću atmosferu. Treba im odmah dati tri boda bez igranja utakmice tad bi najsretniji bili !
hajd kad si tako pametan, daj nam neki audio ili video snimak ili nešto u pisanoj formi, što bi dokazalo tvrdnju da "tata Osim štima sinčiću atmosferu."
pa nisam ja predsjednik komiteta, nego osim !!!
cuj dokaz
ccccc
manijaci naprave problem sa torcidom i oni zabranjuju ostalima nema smisla !!!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 08 okt 2011, 15:58

hordas1987 je napisao/la:
hamo_pipa je napisao/la:
cuj dokaz
ccccc
ccc kako je glup ovaj narod, to je nezamislivo
pa bolan, nakon banja luke, mostara i sada grbavice, jel ti mislis da je normalno da sada navijaci dolaze na gostujuce utakmice bez obzira sto smo iz istog grada, mada ja sam siguran da ne bi bilo belaja na derbiju, al et bolje sprijeciti nego lijeciti, i ako nama popuste, moraju i mostarcima popustiti i tako svima redom
Za zivot cijeli!

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 08 okt 2011, 16:00

hordas1987 je napisao/la:
hamo_pipa je napisao/la:
cuj dokaz
ccccc

Pa daj dokaz da je to tata Osim uradio na zahtjev ili molbu sina Osima. To hoću.
Znači Manijaci su trebali prešutit ono što je torca uradila jer eto zabraniće nam derbi. dakle nisu ga manijaci izazvali. a problemi su počeli u BL, nastavljeni u Mostaru, a ovo je neki završni čin, tako da, nije samo do ovog što se desilo u sa.
i kad nađeš dokaz da je ovo sve naručio Osim mlađi, onda piši ono što sto si napisao. Ustvari, idi na sud, pa da se pokrene tužba protiv Osima mlađeg.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 08 okt 2011, 16:07

Sta vam je ljudi. Kakve crne teorije zavjere, kakve atmosfere. Cuj prepo se podrske. :lol: Ne budite glupi. Nek je ovo uradio, samo su ovako mogli zaustaviti ove nerede u zadnje vrijeme.

A mozda nam i dozvole prisustvo na derbiju. Ako nista kupimo karte i napunimo im citav sjever pa kud puklo. 8-)
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Sole
Kontakt:

Post Postao/la Sole » 08 okt 2011, 16:15

Sta vam je ljudi, popustite se vise Osima i juniorea i seniora. Hordas sam ali da ne bi Ivice, k.urac bi Bosna igrala u barazu, a mi u Europi. Sve su krivi dusmani koji hoce da uniste nas sarajlije. Sad trebamo biti jedinstveni kao nikad do sada

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, juka55 i 45 gostiju.