FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Debilizam...treba da slavimo rodjendan uz zvuke pjesme "...tata slagiran..."! Bravo, 10 poena za ideju!
Fino skupite se na terminu pa slavite svoj rodjendan sa njima!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
DRHAUSE je napisao/la:Disciplinska komisija nogometnog saveza razmišlja o sankcijama za Željezničar zbog dešavanja u srijedu.Po meni čista nebuloza.Da klub bude kažljen zbog prijateljskog meča koji nije uopšte u ingerenciji saveza.Da ne spominjem da se gro nereda desio nekoliko stotina metara van stadiona.Ako Željo dobije MARKU kazne, za mene bi to bio skandal.
Ma nemoj se brinuti nece biti kazni ,to je cisto onako protureno da se nekaze kako je komitet pristrasan prema Zelji i Borcu.

...Ante skocio u neku riku tamo...

- spielführer_21
- Kontakt:
Tako je! Trebamo činiti sve što je u našoj moći da produbljujemo mržnju imeđu nas i njih, kao i svih ostalih.. Ako neko izgubi glavu, hebat ga, nije ni prvi ni zadnji! To je veoma cool..Seyo_TM je napisao/la:Debilizam...treba da slavimo rodjendan uz zvuke pjesme "...tata slagiran..."! Bravo, 10 poena za ideju!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Ja sam za tu ideju, ako treba osmislićemo plakate i sve što treba..Ovo je najjača ideja do sad!
Ko će se držat zajedno ako nećemo mi? Da nam neće možda pomoć "ante plivač" ?

PS: Ministarstvo turizma i okoliša BiH: "Najveći problem nam predstavljaju jednodnevni turisti iz Hrvatske koji se kupaju u Miljackoj, a ne potroše ni kunu!"

Samo su se malo zejebali ovi koji misle da manijaci nisu slozni , manijaci iz ovoga izlaze jos jaci i jos sloznjiji
Jel moze neko da mi nadje dvije slike,prva je ko mali barjak " TEBE VOLIM LUDO " ; a druga " Nije mi dobro sviju mi ",hvala.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ko ... h-navijaca" onclick="window.open(this.href);return false;

- KB-TM87
- Kontakt:
Ja sramote i odluka, ovo nema smisla... Treba bojkovati derbi, nek igraju pred kockastim Bevandama i ostalim idiotima
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- bistrikboy
- Kontakt:
Da bojkotujemo zato sto onih nema,ma daj niste normalni...KB-TM87 je napisao/la:Ja sramote i odluka, ovo nema smisla... Treba bojkovati derbi, nek igraju pred kockastim Bevandama i ostalim idiotima
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- KB-TM87
- Kontakt:
Razmisli malo i o drugim utakmicama... Gabela, Lukavica... A i od derbija se počinje praviti cirkus, zadnjih godina to je sve samo ne derbibistrikboy je napisao/la:Da bojkotujemo zato sto onih nema,ma daj niste normalni...KB-TM87 je napisao/la:Ja sramote i odluka, ovo nema smisla... Treba bojkovati derbi, nek igraju pred kockastim Bevandama i ostalim idiotima
- bistrikboy
- Kontakt:
To vazi za sve,svi su podjednako osteceni,sto bi mi bojkotovali,ne razumijem...KB-TM87 je napisao/la:Razmisli malo i o drugim utakmicama... Gabela, Lukavica... A i od derbija se počinje praviti cirkus, zadnjih godina to je sve samo ne derbibistrikboy je napisao/la:Da bojkotujemo zato sto onih nema,ma daj niste normalni...KB-TM87 je napisao/la:Ja sramote i odluka, ovo nema smisla... Treba bojkovati derbi, nek igraju pred kockastim Bevandama i ostalim idiotima
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- KB-TM87
- Kontakt:
Pa tebi je znači užitak biti na derbiju bez gostujućih navijača, tog naboja i uzbuđenja ? 

- bistrikboy
- Kontakt:
ne dolazim zbog naboja i uzbudjenja vec zbog Zelje!KB-TM87 je napisao/la:Pa tebi je znači užitak biti na derbiju bez gostujućih navijača, tog naboja i uzbuđenja ?
- KB-TM87
- Kontakt:
bistrikboy je napisao/la:ne dolazim zbog naboja i uzbudjenja vec zbog Zelje!KB-TM87 je napisao/la:Pa tebi je znači užitak biti na derbiju bez gostujućih navijača, tog naboja i uzbuđenja ?

Nek vam upiše tata Osim tri bobe odmah da se ne mučite da ni vi beze ne dolazite ! Svakako se sve svelo na zeleni sto i taticin bič.
U novi boj ...
- Megamon
- Kontakt:
Samo sto je nemoguce zabraniti nekome da bude brz i uzme kartu za sjever.Ovako ce napraviti jos samo veci problem.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Upisao nam je duplu krunu za narednih pet sezona. Vec u sestoj uzimamo LP.hz033 je napisao/la:Nek vam upiše tata Osim tri bobe odmah da se ne mučite da ni vi beze ne dolazite ! Svakako se sve svelo na zeleni sto i taticin bič.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
A znaci takav je dogovor u 6 sezoni je liga prvaka u dzepu, kazu pitao neko a sta cemo sa pitarima i Ivica ga iz okreta nogom osamario..1921 je napisao/la:Upisao nam je duplu krunu za narednih pet sezona. Vec u sestoj uzimamo LP.hz033 je napisao/la:Nek vam upiše tata Osim tri bobe odmah da se ne mučite da ni vi beze ne dolazite ! Svakako se sve svelo na zeleni sto i taticin bič.

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
dajte ba ,kakve veze imaju 3 bobe s ovim..e jbg ispada sad kao Osimu su draze ogromne pare koje gubi na nama...hz033 je napisao/la:Nek vam upiše tata Osim tri bobe odmah da se ne mučite da ni vi beze ne dolazite ! Svakako se sve svelo na zeleni sto i taticin bič.

desava se ono zbog cega je Gracic protestvovao kad se formirao taj komitet..mi nemamo nikakve "moci" u tom komitetu...sve se mora kompenzirati a s obzirom da nam tu Srbi vladaju,naravno da ce uraditi sve da uniste derbi..i sve sto vrijedi u drzavi sto se tice fudbala..
ostavite se vise Osima ....ljudi Osim je tu samo da bi repka igrala ,a srbi suvereno vladaju klubskim BH-fudbalom...

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.