Sanja prezentirana u Novari
Ima sutra nekakva emisija na nekoj prvoj tv, tako se nekako zove

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Vece sa Ivanom Ivanovicem,to ce biti prava Zvezdaska emisija.Admir_Sa je napisao/la:
Ima sutra nekakva emisija na nekoj prvoj tv, tako se nekako zoveu 22:15, gosti Sanja i Jovana, pa ajd ak neko moze nek snimi i okaci na youtube
Dobro care, ak ti ne snimish ja cu te napomenuti da pogledas po tim rapidima il kak se vec zove pa mi dash link da skinemDevil je napisao/la:Vece sa Ivanom Ivanovicem,to ce biti prava Zvezdaska emisija.Admir_Sa je napisao/la:
Ima sutra nekakva emisija na nekoj prvoj tv, tako se nekako zoveu 22:15, gosti Sanja i Jovana, pa ajd ak neko moze nek snimi i okaci na youtube
![]()
Ja cu biti na utakmici u to doba,ali bude snimak oko 02:00 pa cu videti da snimim,ako ja ne snimim,na rapidserbia bude linkova za download,samo ne znam koliko je redovno.
a ona neka iz latinske amerikeDevil je napisao/la:Ak' se ne varam otisle su Nadja,Sanja,Jelena i Bojana a dosle samo Olivera Kostic i Bojana Radulovic.Ostalo isto.
Brunina zena,nema je jos uvek,ma to su mediji preneli jer je ona do sada uvek igrala u gradu gde igra i Bruno,videcemo sta ce biti stisalo se to.Admir_Sa je napisao/la:a ona neka iz latinske amerikeDevil je napisao/la:Ak' se ne varam otisle su Nadja,Sanja,Jelena i Bojana a dosle samo Olivera Kostic i Bojana Radulovic.Ostalo isto.
Ko je Bruno? Garant neki fudbaler ili kosarkashDevil je napisao/la:Brunina zena,nema je jos uvek,ma to su mediji preneli jer je ona do sada uvek igrala u gradu gde igra i Bruno,videcemo sta ce biti stisalo se to.Admir_Sa je napisao/la:a ona neka iz latinske amerikeDevil je napisao/la:Ak' se ne varam otisle su Nadja,Sanja,Jelena i Bojana a dosle samo Olivera Kostic i Bojana Radulovic.Ostalo isto.
Aha, sad znam. Njega sam zapamtio kad je dao gol u 90min protiv onih litvanacaDevil je napisao/la:Mezenga,nas napadac.
dushmani!Sanji Malagurski zabranjeno da igra
IZVOR: B92, SPORT
Srpska odbojkašica Sanja Malagurski nije debitovala za Asistel pre nekoliko dana zbog novog pravila uvedenog samo dva dana pre početka šampionata Italije.
Meč prvog kola između Asistela, u čije redove je Malagurski prešla, i Modene nije odigran, upravo zbog izmena određenih zakone koji direktno udaraju na tim iz Novare.
Razlog za to je što domaći tim nije želeo da počne meč, a na teren je izašlo samo pet igračica, gde nije bilo Malagurski i Stefane Veljković, prenosi “Sport”.
Pre nekoliko meseci Asistel je potpisao da će se opredeliti za varijantu u kojoj na terenu mogu da imaju četiri Italijanke, a da u timu mogu da imaju neograničen broj strankinja ispod 22 godine. Tri dana pre početka lige, to pravilo je ukinuto i prema novim, može da bude samo jedna. Pored Veljkovićeve, koja je igrala i lane, tu su još od ove godine Malagurski i Grkinja Elena Noviku.
Prema pisanjima “Sporta”, baš Malagurski je bila kamen spoticanja, najverovatnije zbog titule evropske šampionke sa našom reprezentacijom. Utakmica se nije odigrala, a kada će ne zna se, jer su svi italijanski klubovi stali u zaštitu Asistela, što je direktan napad na Federaciju.
$ & – Црвена $ 1:3 (25:22, 19:25, 22:25, 14:25)
$: „$ $”. $: 150. $: С. " (&), А. ? ($). Трајање ': 101 ".
ЦРВЕНА $: $ 13 (11-8, 5 ?), " 13 (36-10, 3 гр, 5 ?, 3 ?, 2 сг, 21 ", 5 гр), " 3 (10-3, 2 гр, 1 ?), $ 2 (2-1, 1 ас, 1 сг), ? 16 (29-12, 2 гр, 3 ?, 3 ?, 1 ас, 1 сг, 24 ", 4 гр), " 11 (16-7, 2 гр, 1 ?, 4 ?, 3 сг), ? (?, 25 ", 1 гр), $ 1 (2-0, 1 ?), $ 11 (22-8, 2 гр, 2 ?, 2 ?, 1 ас), & 4 (3-3, 1 ас, 3 "), " ?: '. ", ". Тренер: & ?.
Lagano,rutinski,koja to bese pobeda u nizu,ja bih rekao 65.koja gore dole.Admir_Sa je napisao/la:zvezda-tent 3-1, dmonacija se nastavlja
al mislim da necete izgurati sezonu bez poraza, vizura ili spartak ce vas dobiti, vidjeces
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.