ja kao i ovaj neki prije, bio na zapadu, nisam kisno ali sam se smrzo ko ****(dole trenerka, gore dres dzeke i gornji dio) + neki šal i zastava
u vezi zvizdanja i tog, prije utakmice kada su izlazili igraći Lux-a, na samom izlazu iz tunela i nekih 10-ak metara dalje čitav stadion zviždi ma nema da ne zviždi raje, i kada dodje negdje do centra, čitav stadion pljesak
igraći sretni nema šta

kako igramo više utakmica ovih, i imamo prilike, raja postaje sve kulturnija, to dokaz i za himnu, vidjeli ste bez zvižduka... zatim kada je izlazio neki igrač luxa, čitav stadion aplauz(iako niko nema blage o njemu) ne znam da li će čovjek ikada dobiti veći aplauz u svom životu
igra je bila poprilićno dobra, teren je bio loš, neuslovan, ali nema se tu šta kada je sat prije utakmice počela kiša i nije prestajala kasno u noć
neki kritiziraju begovića, što, ne znam, ali čovjek se smrznuo jednostavno, i ako je bila koja zakašnjela reakcija a i teren... no sve je odradio na nivou kao i svi igraći, vedadu treba još snage i malo tehnike, nema sumnje da je bio jedan od boljih jer je izborio i penal i slobodni..