Francuska - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 08 okt 2011, 09:00

hamlet je napisao/la:
bordo_Sarajevo je napisao/la:sve za desetku ali onaj travnjak, stvaarno sramota i velika bruka za drzavu :oops: :oops: , pa dokle vise :?:

toliko zelenila i livada u BiH a ne znaju nac ni jednog strucnjaka da to srede, ne znam..
Kakvi bolan stručnjaci da ono srede?

Jesil ti čuo da je sinoć bila yebena kiša?! :mrgreen:
hajd et kisa padala, eno i u Finskoj je snijeg pado :? de mi navedi jednu tekmu repke a da je travnjak valjao, bilo to Zenica ili Sarajevo, ja se ne mogu sijetiti :?
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

hamlet
Kontakt:

Post Postao/la hamlet » 08 okt 2011, 09:03

bordo_Sarajevo je napisao/la:
hamlet je napisao/la:
bordo_Sarajevo je napisao/la:sve za desetku ali onaj travnjak, stvaarno sramota i velika bruka za drzavu :oops: :oops: , pa dokle vise :?:

toliko zelenila i livada u BiH a ne znaju nac ni jednog strucnjaka da to srede, ne znam..

hajd et kisa padala, eno i u Finskoj je snijeg pado :? de mi navedi jednu tekmu repke a da je travnjak valjao, bilo to Zenica ili Sarajevo, ja se ne mogu sijetiti :?
Pa uvijek bude dobar, samo sinoć nije valj'o...

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 08 okt 2011, 09:06

hamlet je napisao/la:
Pa uvijek bude dobar, samo sinoć nije valj'o...
okey

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

LFC4ever
Kontakt:

Post Postao/la LFC4ever » 08 okt 2011, 09:16

Zna li iko kada tacno letimo(stizemo) u Pariz,i u kojem cemo hotelu biti? unaprijed hvala ;) Mislim na reprezentaciju :D
Zadnja izmjena: LFC4ever, dana/u 08 okt 2011, 09:31, ukupno mijenjano 1 put.
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.

The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 okt 2011, 09:20

hamlet je napisao/la:

pametnjakoviću jesi li ti možda čuo za drenažu, a ne onako bare po terenu mogli su zaplivati malo.
šta je bilo sa onim najavama da će se raditi novi travnjak na bilinom i da će imati podno grijanje i novu drenažu ?
DRUG NEBI TI PUNCA

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 08 okt 2011, 10:02

Hajd Marssssssssssss - za tvoj info i Zenica je u BiH a i ovolika kisa i travnjak ....

bolesnik pitarski ...... :evil: volim te Bosno
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 08 okt 2011, 10:07

ja kao i ovaj neki prije, bio na zapadu, nisam kisno ali sam se smrzo ko ****(dole trenerka, gore dres dzeke i gornji dio) + neki šal i zastava

u vezi zvizdanja i tog, prije utakmice kada su izlazili igraći Lux-a, na samom izlazu iz tunela i nekih 10-ak metara dalje čitav stadion zviždi ma nema da ne zviždi raje, i kada dodje negdje do centra, čitav stadion pljesak :lol:
igraći sretni nema šta :D
kako igramo više utakmica ovih, i imamo prilike, raja postaje sve kulturnija, to dokaz i za himnu, vidjeli ste bez zvižduka... zatim kada je izlazio neki igrač luxa, čitav stadion aplauz(iako niko nema blage o njemu) ne znam da li će čovjek ikada dobiti veći aplauz u svom životu :lol:

igra je bila poprilićno dobra, teren je bio loš, neuslovan, ali nema se tu šta kada je sat prije utakmice počela kiša i nije prestajala kasno u noć

neki kritiziraju begovića, što, ne znam, ali čovjek se smrznuo jednostavno, i ako je bila koja zakašnjela reakcija a i teren... no sve je odradio na nivou kao i svi igraći, vedadu treba još snage i malo tehnike, nema sumnje da je bio jedan od boljih jer je izborio i penal i slobodni..
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 08 okt 2011, 10:09

bagrcavi je napisao/la:
hamlet je napisao/la:

pametnjakoviću jesi li ti možda čuo za drenažu, a ne onako bare po terenu mogli su zaplivati malo.
šta je bilo sa onim najavama da će se raditi novi travnjak na bilinom i da će imati podno grijanje i novu drenažu ?

Bukvalno sat prije pocetka utakmice kao iz kabla je kisa lila neprestalnoo a tako i tokom utakmice. Pokisli smo do kostiju na tribinama. Ne sjecam se kad je ovoliko padala, a da nije do nas i terena to mozes shvatiti time da komentatori ni u jednom trenutku nisu nesto lose rekli o terenu i samoj pripremi za utakmicu. Nesto lose mogu pisati samo oni koji sinoc nisu pokisli u Zenici.... To oko drenaze treba sad vidjeti s komitetom za normalizaciju jesul i gdje su otisle pare.... pozz
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 08 okt 2011, 10:10

bparena je napisao/la:

Hajd Marssssssssssss - za tvoj info i Zenica je u BiH a i ovolika kisa i travnjak ....

bolesnik pitarski ...... :evil: volim te Bosno
:roll:

komax
Kontakt:

Post Postao/la komax » 08 okt 2011, 10:12

Od ove trojice francuza koji su dobili zute kartone : Remy, Rami i Debuchy, ako je tacan podatak na uefa.com u iducoj utakmici nema pravo igrati samo A.Rami, i to nije lose jer je on bio standardan, cini mi se...

http://www.uefa.com/uefaeuro2012/teams/ ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 08 okt 2011, 10:13

Eh evo nama i sastava za francuze, ko da gledam:

--------------------------------Hasagic--------------------------------

Mujdza-----------Spahic-----------------Papac-----------------Lulic

------------Zahirovic---------Rahimic--------Medunjanin------------

----------------------Pjanic------------Misimovic-------------.---------

----------------------------------Dzeko-----------------------------------

Francuzi ce igrati na neriješeno, pokušavaće vladati sredinom terena i čekajući naš kiks u nadi da možda i riješe utakmicu našim greškama u defanzivi. Ništa drugačije neće postaviti igru od one na Koševu 4-3-3 koja je ustvari bila 4-5-1 sa transformacijom veznih bokova ka napadu u 4-3-3...Za razliku od onog meča u Sarajevu jači smo za Papca, kao i činjenici da će Ibričić ostati na klupi. Ubjeđen sam da će Pape pružiti šansu Hasagiću prije Begovića. Ovako bi Pape trebao početi meč, gdje bi tek u nastavku bacio karte u napad ulaskom Ibiševića umjesto Zahirovića...Francuzi će načepiti Misketa i dvojica će visiti na Džeki...nadati se da će Pjanić remetiti i stvarati pomutnju u njihovom zadnjem veznom redu, kao i da će Medunjanin kroz sredinu sporadično ulijetati u napad zajedno sa Lulićem i Mujdžom koji moraju furati po bokovima od 16 do 16...iako tu francuzi vide svoju najveću šansu...Najveći pritisak će biti na naše bekove...tu ako odgovorimo imamo ih...
Ako su mogli bjelorusi, možemo i mi!
Idemo ZMAJEVI...

slika

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 08 okt 2011, 10:16

slika
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 08 okt 2011, 10:18

hz1987 je napisao/la:Eh evo nama i sastava za francuze, ko da gledam:

--------------------------------Hasagic--------------------------------

Mujdza-----------Spahic-----------------Papac-----------------Lulic

------------Zahirovic---------Rahimic--------Medunjanin------------

----------------------Pjanic------------Misimovic-------------.---------

----------------------------------Dzeko-----------------------------------

Francuzi ce igrati na neriješeno, pokušavaće vladati sredinom terena i čekajući naš kiks u nadi da možda i riješe utakmicu našim greškama u defanzivi. Ništa drugačije neće postaviti igru od one na Koševu 4-3-3 koja je ustvari bila 4-5-1 sa transformacijom veznih bokova ka napadu u 4-3-3...Za razliku od onog meča u Sarajevu jači smo za Papca, kao i činjenici da će Ibričić ostati na klupi. Ubjeđen sam da će Pape pružiti šansu Hasagiću prije Begovića. Ovako bi Pape trebao početi meč, gdje bi tek u nastavku bacio karte u napad ulaskom Ibiševića umjesto Zahirovića...Francuzi će načepiti Misketa i dvojica će visiti na Džeki...nadati se da će Pjanić remetiti i stvarati pomutnju u njihovom zadnjem veznom redu, kao i da će Medunjanin kroz sredinu sporadično ulijetati u napad zajedno sa Lulićem i Mujdžom koji moraju furati po bokovima od 16 do 16...iako tu francuzi vide svoju najveću šansu...Najveći pritisak će biti na naše bekove...tu ako odgovorimo imamo ih...
Ako su mogli bjelorusi, možemo i mi!
Idemo ZMAJEVI...

slika

svaka cast za sliku preljepa je
Zadnja izmjena: deni_23, dana/u 08 okt 2011, 10:19, ukupno mijenjano 1 put.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 08 okt 2011, 10:19

majestic24 je napisao/la:slika

Svaka cast

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 08 okt 2011, 10:25

Izvlacenje za baraz u cetvrtak . :D
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 okt 2011, 10:25

Bice gustooo, bice 0:2 :D .

Salu na stranu, Francuzi su i dalje puno jaca repka od nas, i nemam bas neka velika ocekivanja u Parizu, ali sve je moguce, uz maximalno zalaganje igraca i uz malo srece bi se mogla ostvariti pobjeda. Samo da ne ucinimo opet tu gresku, pa da podcjenimo Fracnuze, bolje bi bilo da oni nas podcjene ;)

sastrane
Kontakt:

Post Postao/la sastrane » 08 okt 2011, 10:35

Što se tice formacije, bice kako Pape kaze... jesam ovo dobro reko šefe aa :)

Jedino sto mene brine jest to da ce Francuzi vjerovatno igrati presing i nece dozvoliti razvoj napada na nasoj polovini, traziti grešku u iznosenju lopte, bas kao sto su to radili i na koševu... A sjetice se mnogi da mi bas i ne znamo igrati ( citaj iznositi loptu ) kada smo pod pritiskom na nasoj polovini.
Jos ako padnemo pod uticaj atmosfere, znacaja utakmice, euforije ...

Misljenja sam da je ¨kljuc¨ prebacivanje igre na njihovu polovinu bez da napravimo neku kardinalnu gresku, odnosno iznošenje lopte, pravljenje viska igraca sa nekim individualnim potezom Pjanica/Misimovica i Dzeko kao zavrsnica ili eventualno neki prekid gdje mozemo ugroziti gol.

SRETNO

hamlet
Kontakt:

Post Postao/la hamlet » 08 okt 2011, 10:35

komax je napisao/la:Od ove trojice francuza koji su dobili zute kartone : Remy, Rami i Debuchy, ako je tacan podatak na uefa.com u iducoj utakmici nema pravo igrati samo A.Rami, i to nije lose jer je on bio standardan, cini mi se...

http://www.uefa.com/uefaeuro2012/teams/ ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zar Adil nije odradio svoje u utakmici protiv Rumunije?

Mislim da on može igrati protiv nas...

Evo Zenica sinoć

slika

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 okt 2011, 10:41

Rami je odmarao zbog kartona u utakmici protiv Albanije (u gostima), tako da ce igrati protiv BiH ;) . Evra ce najvjerovatnije propustiti tekmu zbog povrede.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 08 okt 2011, 10:45

Moze li mi neko napisati kakvo je stanje kod nas, kad su u pitanju zuti kartoni? Odnosno, ko bi u slucaju da dobije karton protiv Francuza, i da mi izgubimo tu tekmu (ne daj Boze) morao propustiti prvu utakmicu baraza?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.