Postoji mala mogučnost da se priključi reprezentaciji i zaigra protiv nas jer je opet počeo trenirat, obavlja treninge u Bayernu nakon par dana pauze.karameldar je napisao/la:Igra li Ribery?
Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Principatus
- Kontakt:
Svaka cast nasima na ovoj igri. Lux je slaba ekipa, ali nije lagano ih ovako ubiti u pojam.
Dali ste culi da luxemburzki selektor kaze da...ah boli me briga.
Francuzi imaju probleme sa povredama, stoje pod pritiskom. Nasi igraci su rastereceni i kako se vide veoma zedni pobjede, motivisani. Tako moraju ici u Francusku, gladni za pobjedom, bez straha navaliti na Francuze, igrati lucidno, leprsavo, trcati kao nikad do sada, za svaku loptu ujedati. Kao sto je Dzeko izjavio: "Baciti se na Francusku!"
Blanc je uostalom isto dao vec izjavu maksuz za forum, ali o tome cemo kasnije.
Dali ste culi da luxemburzki selektor kaze da...ah boli me briga.

Francuzi imaju probleme sa povredama, stoje pod pritiskom. Nasi igraci su rastereceni i kako se vide veoma zedni pobjede, motivisani. Tako moraju ici u Francusku, gladni za pobjedom, bez straha navaliti na Francuze, igrati lucidno, leprsavo, trcati kao nikad do sada, za svaku loptu ujedati. Kao sto je Dzeko izjavio: "Baciti se na Francusku!"
Blanc je uostalom isto dao vec izjavu maksuz za forum, ali o tome cemo kasnije.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
@ hercegovina
na osnovu cega ti to tvrdis?? informisi se malo bolje...
evo ti izvadak iz sluzbenih pravila eura 2012:
http://www.uefa.com/multimediafiles/dow ... wnload.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
7.07 The eight remaining runners-up contest play-off matches. The four ties are
determined by means of a draw. The four runners-up with the best position in the
UEFA national team coefficient ranking system (see Annex I, paragraph 1.2.2) are
seeded for the draw. If any of the teams in question have the same coefficient, the
criteria listed in paragraph 7.02 apply. The play-offs are played according to the
knockout system, with each team playing each opponent twice, in home and away
matches. The seeded teams play the return match at home. The teams which
score the greater aggregate of goals in the two matches qualify for the final
tournament. Otherwise, the provisions of paragraph 7.08 apply.
evo ti izvadak iz sluzbenih pravila eura 2012:
http://www.uefa.com/multimediafiles/dow ... wnload.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
7.07 The eight remaining runners-up contest play-off matches. The four ties are
determined by means of a draw. The four runners-up with the best position in the
UEFA national team coefficient ranking system (see Annex I, paragraph 1.2.2) are
seeded for the draw. If any of the teams in question have the same coefficient, the
criteria listed in paragraph 7.02 apply. The play-offs are played according to the
knockout system, with each team playing each opponent twice, in home and away
matches. The seeded teams play the return match at home. The teams which
score the greater aggregate of goals in the two matches qualify for the final
tournament. Otherwise, the provisions of paragraph 7.08 apply.
Zadnja izmjena: amho, dana/u 08 okt 2011, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
- marseille7
- Kontakt:
After confusion caused by the UEFA play-offs for 2010 FIFA World Cup qualifying – which was originally to be an unseeded draw, but was seeded by FIFA in September 2009 – UEFA have announced that the draw for the play-offs will be seeded. The four runners-up with the best positions in the UEFA team coefficient ranking system will be seeded and will play their second legs at home.[6] Each nation's coefficient and ranking position for the draw and final Euro 2012 draw will be calculated per results up to and including 11 October 2011.[9] The draw will be held on 13 October 2011 in Krakow, Poland.amho je napisao/la:@ hercegovina
Covjece ja se sjecam tekme u LP prije 6-7 godina, prijenos na HRT i u studiju gost Ciro. Analizira on prije pocetka sastave i govori: "Ja bi uvijek stavio Ronalda da ide na Zebinu. Ronaldo ima kratke noge, a tehnicar, Zebina je visok. Dok on pomakne nogu jednom, Ronaldo je pomakao 3 puta nogu i vec odavno ga prosao." Tada sam prvi put shvatio pojam "fudbalski strucnjak". Ali pretpostavljam da svi na forumu uzimaju u obzir slicne i puno detaljnije informacije pri izbacivanju svojih formacija. Igram i ja PES, i ove formacije su na nivou PES-a. Strucnjaci su ipak debelo placeni da postave formacije, a mi placamo da igramo PES.marseille7 je napisao/la:Nažalost, na vidiku nema druge. Isto tvoj doprinos.Arnelinho je napisao/la:Prva pametna večeras.emir987 je napisao/la:Sad ozbiljno, koji vam je vise vrag sa tim formacijama???!!! Pa moze svak pisati zelje i zeljice, taktizirat i slicno. Idite na PES i to radite. Ako je iko od vas trenirao godinu dana zna koliko ima varijabli koje odredjuju prvi tim. Mi imamo cca 10% informacija koje Pepe ima i mi smo se nasli svadjat oko formacija! Smijesno!
Mi svi k'o neki treneri, a pojma nemamo o ekipi, samo glasine i afinitete i želje.![]()
Ps.Ovo ja ozbiljno.
I kakavih nestretnih 10% informacija? Šta će ti informacije valjda gledaš fudbal i nema ništa loše što postavljaju formacije. Mislim uredu nemamo predstavu kakva je ukupna slika, ali jebote šta trebamo samo pričati kakvi su dresovi i pjevat borbene
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
Kaze zonfa
I Luksemburg osjetio kako je zvakati FIVE !

I Luksemburg osjetio kako je zvakati FIVE !

to ti meni repliciras postom, koji potvrdjuje ono sto sam napisao??? ili ne znas engleski?marseille7 je napisao/la:After confusion caused by the UEFA play-offs for 2010 FIFA World Cup qualifying – which was originally to be an unseeded draw, but was seeded by FIFA in September 2009 – UEFA have announced that the draw for the play-offs will be seeded. The four runners-up with the best positions in the UEFA team coefficient ranking system will be seeded and will play their second legs at home.[6] Each nation's coefficient and ranking position for the draw and final Euro 2012 draw will be calculated per results up to and including 11 October 2011.[9] The draw will be held on 13 October 2011 in Krakow, Poland.amho je napisao/la:@ hercegovina
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa, BIH nema sta da izgubi. Krenuti na pobjedu zasto da ne?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
- Kontakt:
imas tamo negdje na njihovoj stranici nesto 40+40+20 (%) a odnosi se na uspjesnost u zadnja 3 ciklusa ukljucujuci i velika natjecanja,a mi smo tu tankiamho je napisao/la:@ hercegovina
Gdje ti vidiš da sam ja sebe izuzeo? Isto k'o i svako ovde postoje neki igrači koji su mi dragi i neki koji nisu.marseille7 je napisao/la:Nažalost, na vidiku nema druge. Isto tvoj doprinos.Arnelinho je napisao/la:Prva pametna večeras.emir987 je napisao/la:Sad ozbiljno, koji vam je vise vrag sa tim formacijama???!!! Pa moze svak pisati zelje i zeljice, taktizirat i slicno. Idite na PES i to radite. Ako je iko od vas trenirao godinu dana zna koliko ima varijabli koje odredjuju prvi tim. Mi imamo cca 10% informacija koje Pepe ima i mi smo se nasli svadjat oko formacija! Smijesno!
Mi svi k'o neki treneri, a pojma nemamo o ekipi, samo glasine i afinitete i želje.![]()
Ps.Ovo ja ozbiljno.
I kakavih nestretnih 10% informacija? Šta će ti informacije valjda gledaš fudbal i nema ništa loše što postavljaju formacije. Mislim uredu nemamo predstavu kakva je ukupna slika, ali jebote šta trebamo samo pričati kakvi su dresovi i pjevat borbene

Što se tiče formacije, mislim da je ona Papetov posao, a aj sad da vidim kolika ko ima mu.da i da kaže bolje reći opsuje nakon večerašnje tekme štagod Papetu?
Danas je čovjek heroj, a već ujutru će mu mnogi to herojstvo zaboraviti, kao što su zaboravili i onih 6 bodova protiv Bjelorusije od prije neki dan.
Mislim, dosta je bilo licemjernih...treba biti pošten.

Ovo se ne odnosi na tebe, nego generalno i to bode oči, sad bi svi da su generali, pošto je sjevnula petarda.
Upravo je Pape primjer zapadne etike i strogog profesionalizma, kojeg nama u ogromnoj mjeri fali.
Evo i dok pišem imam na sebi dres meni najdražeg igrača naše repke Salihovića, možeš misliti kako sam sretan ? Al' ne treba pretjerivati, treba ostati realan i pošten prije svega.
Što se same tekme tiče ,mislim da imamo šanse bar 30% i mislim da sve ovisi o nama, a ne o Francuzima, oni nas sigurno neće dobiti jer su bolji, nego jer su odgovorniji, a ako naši igrači pristupe odgovorno tekmi ja se nemam čega bojati, pobjeda je naša.
Što se tiče poštenosti, o tome sutra, eventualno prekosutra, kad će se Papetu jbt majka jer je postavio pr. radi Pandžu, a nije Papca na štopera, jer je stavio Pjanića, a nije Misimovića.
Moramo se pomiriti da je Papetov odabir igrača u svakom trenutnku najbolji, jer mi niti znamo niti ćemo kad znati o toj materiji kao on.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Ljudi su upravu, gleda se UEFA-ina tabela koja je kreirana nakon prošlih kvalifikacija i tu smo 29. pa tako nemamo šanse da budemo nositelji... al hajmo razmišljat o prvom mjestu, pa ako zijanimo onda da gledamo koga ćemo dobiti...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
pa to i jest ta lista koju sam postao druze...hercegovina je napisao/la:imas tamo negdje na njihovoj stranici nesto 40+40+20 (%) a odnosi se na uspjesnost u zadnja 3 ciklusa ukljucujuci i velika natjecanja,a mi smo tu tankiamho je napisao/la:@ hercegovina
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

- marseille7
- Kontakt:
Tajming u duelu je samo jedan faktor. Zavisi kakve lopte dobija Zebina, isto preposicione promjene igrača (bek u centar, centar na bek etc). Jasna stvar da ima puno smeća ali poneka pametna se nađe i ona formacija što je calcio postavio je prilično dobra. Mislim 4-3-2-1, jednostavno konter taktika i jednostavno bildanje mehanizama. Posebno kad vidiš prvu utakmicu na Koševu kako su protutnjali Rahimića - Misimovic,Pjanic (1-2).emir987 je napisao/la:Covjece ja se sjecam tekme u LP prije 6-7 godina, prijenos na HRT i u studiju gost Ciro. Analizira on prije pocetka sastave i govori: "Ja bi uvijek stavio Ronalda da ide na Zebinu. Ronaldo ima kratke noge, a tehnicar, Zebina je visok. Dok on pomakne nogu jednom, Ronaldo je pomakao 3 puta nogu i vec odavno ga prosao." Tada sam prvi put shvatio pojam "fudbalski strucnjak". Ali pretpostavljam da svi na forumu uzimaju u obzir slicne i puno detaljnije informacije pri izbacivanju svojih formacija. Igram i ja PES, i ove formacije su na nivou PES-a. Strucnjaci su ipak debelo placeni da postave formacije, a mi placamo da igramo PES.
Zadnja izmjena: marseille7, dana/u 08 okt 2011, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
Imamo sanse al otom potom. Jos se uvjek ne zna hocel ovi nasi jarani iz proslih kvalifikacija ici dalje, Estonija i Armenija.Hawking je napisao/la:Ljudi su upravu, gleda se UEFA-ina tabela koja je kreirana nakon prošlih kvalifikacija i tu smo 29. pa tako nemamo šanse da budemo nositelji... al hajmo razmišljat o prvom mjestu, pa ako zijanimo onda da gledamo koga ćemo dobiti...
u 21 stoljecu ja sam morao gledat, pardon slusati tekmu na radiju
ja i stari pomahnitali
e braco moja mila

e braco moja mila

Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Hawking je napisao/la:Ljudi su upravu, gleda se UEFA-ina tabela koja je kreirana nakon prošlih kvalifikacija i tu smo 29. pa tako nemamo šanse da budemo nositelji... al hajmo razmišljat o prvom mjestu, pa ako zijanimo onda da gledamo koga ćemo dobiti...
To se trazi a ne samo se raspravlja o barazu

hajmo i mi jednom klepiti nekoga u odlucujucoj (historijskoj

"oooouuuu će gol"Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()

Podsjeti me na Realovu akciju kod trećeg gola protiv Ajaxa nedavno...Ugl. slično naizgled akcija bez ideje,međutim veoma tačno povezano i odlična završnica !Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
nisi upravu... za baraz ce se ta lista koja obuhvata zadnja dva puna ciklusa i ovaj nepotpuni azurirat' i na osnovu toga ce biti odredjeni nosioci za naredi baraz i za finalni turnir... ovu listu koju sam postao ljudi su uradili preliminarno bez zadnjeg kola u utorak... i stanje je takvo kako sam postao...Hawking je napisao/la:Ljudi su upravu, gleda se UEFA-ina tabela koja je kreirana nakon prošlih kvalifikacija i tu smo 29. pa tako nemamo šanse da budemo nositelji... al hajmo razmišljat o prvom mjestu, pa ako zijanimo onda da gledamo koga ćemo dobiti...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.