Armenia ili R Irska
Srbija ili Estonija
Svedska
Hrvatska
C Gora ili Svicarska
Danska
C Republika ili Skotska
To su moguci protivnici u barazu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Uh, ipak bi moglo biti zayebanije nego sto sam mislio, sve one neugodne repkedr.van nostrand je napisao/la:Turska ili Belgija
Armenia ili R Irska
Srbija ili Estonija
Svedska
Hrvatska
C Gora ili Svicarska
Danska
C Republika ili Skotska
Zar ima neko neugodniji od nasPuma je napisao/la:Uh, ipak bi moglo biti zayebanije nego sto sam mislio, sve one neugodne repkedr.van nostrand je napisao/la:Turska ili Belgija
Armenia ili R Irska
Srbija ili Estonija
Svedska
Hrvatska
C Gora ili Svicarska
Danska
C Republika ili Skotska
kakvu je golčinu frajer zabio.. riskirao je ozbiljnu povredu, ali srce je presudiloPuma je napisao/la:
GGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najbolje bi bilo da to bude PortugalRizah je napisao/la:Danska, Portugal ili Švedska idu kao najbolja drugoplasirana reprezentacija na EP.
s tim da nam je svejedno ko ce biti ostali nosioci ako 3 od prve navedene 4 repke zavrse na drugom mjestu u svojim grupamaspielführer_21 je napisao/la: Za nas, ako ne uzmemo Francuze, najbolje je da u baraž idu: Belgija, Armenija, Estonija,Škotska, te da Hrvati idu direktno a Švedi i Danci u baraž
Ja koliko vidim Turci su ispod nas na azuriranoj listi a Irci ispred sa tim da imamo nekoliko mogucnosti da ipak budemo nosioci u barazu u slucaju 'kiksa' u Parizu...dr.van nostrand je napisao/la:Sto se tice baraza:
Svedska, Hrvatska, Turska i Srbija nosioci,
a nenosioci :
BiH, R Irska, C Gora i Ceska R.
Danska kao najbolja drugoplasirana reprezentacija (imaju bolji omjer od Norvezana).
Ako bi ispala Srbija i umjesto nje upala Estonija, onda BiH ide u nosioca![]()
Ali opet valja sacekati listu koja ce biti validna poslije ovih dvomeca (petak i utorak).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.