utakmicu prenosi jos digi sport 3skankoza je napisao/la:Zna li neko koji kanali prenose utakmicu sem BHTv ???
Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
Šteta pokvariće kiša atmosferu. Osjetno će zahladiti, biće dosta kiše, grmljavine, a iznad 600 m biće i snijega. Već je na zapadu BiH počeo padati.
Imas li frenvencije jarane,jei to na thoru 0,1 stepen..deni_23 je napisao/la:utakmicu prenosi jos digi sport 3skankoza je napisao/la:Zna li neko koji kanali prenose utakmicu sem BHTv ???
- Boateng_27
- Kontakt:
Jaoooo koja puhljavina kod nas u Zenici
Biće kiše a i grmljavine 100%

Biće kiše a i grmljavine 100%
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Hronicni bolesnici bi mogli osjetiti nervozu i glavobolju.armin je napisao/la:Šteta pokvariće kiša atmosferu. Osjetno će zahladiti, biće dosta kiše, grmljavine, a iznad 600 m biće i snijega. Već je na zapadu BiH počeo padati.
Don't hate what you don't understand.
nazalost nemam informaciju na kojem je satelitusedra je napisao/la:Imas li frenvencije jarane,jei to na thoru 0,1 stepen..deni_23 je napisao/la:utakmicu prenosi jos digi sport 3skankoza je napisao/la:Zna li neko koji kanali prenose utakmicu sem BHTv ???
Yebeno vrijeme... Mislim da će i past do utakmice

u Tesnju pada ko iz kabla !!!hamlet je napisao/la:Yebeno vrijeme... Mislim da će i past do utakmice![]()
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Pa eto dolazi odozgo!Dushi_Rob je napisao/la:u Tesnju pada ko iz kabla !!!hamlet je napisao/la:Yebeno vrijeme... Mislim da će i past do utakmice![]()

nazalost nemam informaciju na kojem je satelitu[/quote][/quote]
Care sad sam naso,to je na thoru 0.1 stepen,ko ima dream b.moze gledati...
11900 H 5/6
28000 SIMBOLRATE...
PA MOZDA SE NEKO I SNADJE,ja jesam masanla.
11900 H 5/6
28000 SIMBOLRATE...
PA MOZDA SE NEKO I SNADJE,ja jesam masanla.
Aj sad svako neka prouči kišnu dovu, može i 3x oče naš, a mi neopredjeljeni Bosanci ćemo 3x izmoliti Hare krišna, samo da ne bude kiše. 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
[/quote]sedra je napisao/la:nazalost nemam informaciju na kojem je satelitu
11900 H 5/6
28000 SIMBOLRATE...
PA MOZDA SE NEKO I SNADJE,ja jesam masanla.[/quote]
hvala ti druze za ovu informaciju sad ija mogu uzivati u utakmici i igri nasi zmajeva
U Tuzli je isto tako mutno. Čisto se nadam da će se ovo malo razvedriti, kiša svakako ne bi odgovarala našim reprezentativcima, kao ni vjetrovito vrijeme. Za nadati se da će "više sile" biti naši saveznici ovaj put.
Uglavnom, kvalitetniji smo od Luksemburžana, ovu prepreku bismo trebali s lakoćom proći i onda se naći lice u lice s oslabljenim Trikolorima. Nismo hendikepirani pred ovaj susret (izuzev neigranja Salihovića), tako da se na faktor povreda/kartona ne trebamo vaditi. Igramo u praktično najjačem, najboljem i najkvalitetnijem sastavu, dok za Luxemburg ne igraju Hoffmann i Peters (dva inače jako važna igrača za njih).
Dosta kalkulacija i prazne priče, bojazni još manje, treba imati vjere u naše momke koji nas ovoga puta neće razočarati.
Uglavnom, kvalitetniji smo od Luksemburžana, ovu prepreku bismo trebali s lakoćom proći i onda se naći lice u lice s oslabljenim Trikolorima. Nismo hendikepirani pred ovaj susret (izuzev neigranja Salihovića), tako da se na faktor povreda/kartona ne trebamo vaditi. Igramo u praktično najjačem, najboljem i najkvalitetnijem sastavu, dok za Luxemburg ne igraju Hoffmann i Peters (dva inače jako važna igrača za njih).
Dosta kalkulacija i prazne priče, bojazni još manje, treba imati vjere u naše momke koji nas ovoga puta neće razočarati.
- Principatus
- Kontakt:
Zato sto je tako lijepo moram i ja jos jedanput postaviti. 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Kakav vjetar duva to je smiješno...
- Megamon
- Kontakt:
Principatus je napisao/la:Zato sto je tako lijepo moram i ja jos jedanput postaviti.
[youtube][/youtube]
Neki trnci me uhvate kad ovo slusam.Dusmanima u inat..
[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- frankqqqqq
- Kontakt:
bit će **** nevrijeme u zenici :S
Jos malo !!!
IDEMO ZMAJEVI !
IDEMO ZMAJEVI !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Care sad sam naso,to je na thoru 0.1 stepen,ko ima dream b.moze gledati...deni_23 je napisao/la:sedra je napisao/la:nazalost nemam informaciju na kojem je satelitu
11900 H 5/6
28000 SIMBOLRATE...
PA MOZDA SE NEKO I SNADJE,ja jesam masanla.[/quote]
hvala ti druze za ovu informaciju sad ija mogu uzivati u utakmici i igri nasi zmajeva[/quote]
U svako doba prijatelju.Tu smo uvijek da jedni drugima pomognemo..
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.