FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Žale na Poljudu zbog svih ružnih događanja na sarajevskim ulicama, a svim ozlijedjenim žele što brži oporavak.
Demantiraju ovom prigodom i dezinformacije prema kojima Hajduk zbog navodnih prijetnji vlastitih navijača nije želio igrati utakmicu.
Ko sad koga laze ??
Jedini zahtjev Hajduka bio je da se osigura nazočnost gostujućim navijačima, a nakon što je rečeno da takvo nešto neće biti moguće delegat je donio odluku da se utakmica otkaže!
Inače, hajdukovci su Želju ugostili na Poljudu u okviru proslave 99. rođendana, na tribinama su bili i gostujući navijači - Manijaci, a nikakvih problema nije bilo.
Demantiraju ovom prigodom i dezinformacije prema kojima Hajduk zbog navodnih prijetnji vlastitih navijača nije želio igrati utakmicu.
Ko sad koga laze ??
Jedini zahtjev Hajduka bio je da se osigura nazočnost gostujućim navijačima, a nakon što je rečeno da takvo nešto neće biti moguće delegat je donio odluku da se utakmica otkaže!
Inače, hajdukovci su Želju ugostili na Poljudu u okviru proslave 99. rođendana, na tribinama su bili i gostujući navijači - Manijaci, a nikakvih problema nije bilo.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- senad_flamin
- Kontakt:
Nemojte pisati postove vezane za jucerasnje incidente,dobit cete dzaba ban il sta vec.
bilo je sta je bilo nek mi neko kaze jel isporucena neka nova oprema koliko sam vidio jeste? one trenerke i sl.
samo da pozdravim svoje komsije, prijatelje, gradjane mog/naseg voljenog grada.Zelim vam sve najbolje u nastavku sezone da budete u vrhu sa Sarajevom..(gdje nam je i mjesto)...kao sto vidite svi smo zrtve politike..da se ne vracam na vec prozvakanu pricu..i da...ako sam nekog uvrijedio nekim mojim postom na vasoj temi..izvinite eto.pisao sam i ja gluposti, al kad se covjek sabere i malo razmisli glavom skonta da nema svrhe svadjat se i vrijedjati se medjusobno eto toliko od mene.veliki pozdravi prijatelji s Grbavice..
Hvala na razumjevanju. Ne volim ni ja "ispodplanince" koji se danas nazivaju livnjacima.bistrikboy je napisao/la:Ziva istina nedaju rec da su hercegovci,prije kazu da su ono "i" u BiH,dobra rajaHamo je napisao/la:Polako s tim LIVNOM,ja sam iz Livna i navijam za Želju zapravo ne navijam nego ga volim.Bio sam na tekmi i sve dozivio.Nemojte nas usporedjivati sa Hercegovinom jer livnjaci nisu Hercegovci bar ce to reci pravi livnjak.Ima u Livnu finih ljudi nemojte sve generalizovati.ŽIVIO NAM ŽELjO NAS!
![]()
mislim na ove prave livnjake ne one s okolnih brda oni mi se ne sviđaju

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ovako dobru atmosferu razjebase, pu jbm ti zivot :S
Ovako dobru atmosferu razjebase, pu jbm ti zivot :S
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/na ... e-utakmice" onclick="window.open(this.href);return false;
rekoh ja
rekoh ja

DRUG NEBI TI PUNCA
a mi što imamo godišnje treba da halalimo petaka
, haj nema veze nije mi žao dati petaka za moj voljeni i najdraži klub ! ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- KB-TM87
- Kontakt:
Željo, ti imaš ono što niko nema ! Volim te svetinjo.
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Nemojte se više uvlačiti Torci u š.u.p.a.k sa pričama žao mi ih, ovo ono .. Sve su to ista gov.na nacionalistička, je.bo ba Splićane. Okrenimo se slijedećim utakmicama voljenog kluba. Željezničar za život cijeli.
Nama je Željo svetinja jedina.
i još nešto, nemojte ih prati sa pričama ma nije to prava torcida, to su ovi domaći, sve je to isto svi oni isto razmišljajuVasa Ladacki je napisao/la:Nemojte se više uvlačiti Torci u š.u.p.a.k sa pričama žao mi ih, ovo ono .. Sve su to ista gov.na nacionalistička, je.bo ba Splićane. Okrenimo se slijedećim utakmicama voljenog kluba. Željezničar za život cijeli.

DRUG NEBI TI PUNCA
kakvu mi imamo cigansku upravu NEVJERUJEM
cuj Klub će omogućiti besplatan ulazak na stadion za dvije domaće utakmice do kraja polusezone. Gledaoci koji imaju ulaznice blagovremeno ćemo obavijestiti kojim će utakmicama moći prisustvovati.
sta je s nama sto imamo godisnje ,nas ko j.e.b.e i ovo vam 1000% nece vazit za derby
NA KRAJU KRAJEVA BOLI NJIH K.U.R.A.C za nas bitna je EKONOMSKA RACUNICA

cuj Klub će omogućiti besplatan ulazak na stadion za dvije domaće utakmice do kraja polusezone. Gledaoci koji imaju ulaznice blagovremeno ćemo obavijestiti kojim će utakmicama moći prisustvovati.
sta je s nama sto imamo godisnje ,nas ko j.e.b.e i ovo vam 1000% nece vazit za derby

NA KRAJU KRAJEVA BOLI NJIH K.U.R.A.C za nas bitna je EKONOMSKA RACUNICA

Čuvajte se slobodnih dana. Nisu slobodni dani za svakog. Slobodan čovjek uvijek je u iskušenju da misli. Ako pet dana nije mislio, možete misliti šta taj može misliti kad jednom počne da misli.
Dobro to vec nije posteno,jer ima ljudi koji nece moci doci na tu utakmicu.Kako god bilo,halal vala tih 16 km sto sam izletio,ali bi volio da nadju neko drugo rijesenje.Pare mi ne trebaju ,svakako sam ih namjeravao dati,ali da se bar karta moze iskoristiti na bilo kojoj tekmi,izuzev derbija.pile87 je napisao/la:Vjerovatno ce kompenzirati tako sto ce biti slobodan ulaz na narednoj utakmici !1921 je napisao/la:Sve ovo na stranu... hocemo li mi dobiti pare za ulaznice ?
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Ja iz Lukavca nisam planirao da dolazim na slijedeće utakmice, ali halal im petak, valjda će pare od ulaznica uložiti u nešto konkretno, recimo fan shop...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Seahawks Boy
- Kontakt:
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/na ... e-utakmice
Hahahahahahaha. Recimo da su se izvukli s ovim, a jel' to znači i protiv Pitara besplatno?
Hahahahahahaha. Recimo da su se izvukli s ovim, a jel' to znači i protiv Pitara besplatno?

Arsenal FC <3
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Torcida Split je zaustavljena 30 km od Sarajeva. Al jednostavno mi ne ide u glavu, upala vam mala grupa torcidasa, i to jos nije bila udarna ekipa, razjebala vam pola stadiona, i vi se hvalite sta ste kao njih namlatili, a ima 11 ozljeđenih, od toga 4 torcidasa.
Nikad od vas ultrasa, zajebali ste zesce, osramoceni ste u svom gradu.
Udruga AS Roma Hrvatska, vise informacija na www.cro-roma.com
1. Ko je znao da ce ranije doci?jax je napisao/la:Torcida Split je zaustavljena 30 km od Sarajeva. Al jednostavno mi ne ide u glavu, upala vam mala grupa torcidasa, i to jos nije bila udarna ekipa, razjebala vam pola stadiona, i vi se hvalite sta ste kao njih namlatili, a ima 11 ozljeđenih, od toga 4 torcidasa.
2. Nije uopste 4 torcidasa, ne pricaj gluposti..3 manijaka DRAMA lakse ozljedjena
3. Pretukli su vas momci na mostu , ako nista, imas klipove gdje se i bjezanija torcide vidi.
4. Bjezali ste u korito, u Miljacku itd..
5. Jos 7000 Manijaka je bilo ispred stadiona, koji nisu znali sta se desava, jer da jesu..
6. Pusteni su od cuvara da nam razvale koreo , a ne stadion!
7. Zboli su dijete!
8. Ostali ste bez bubnja i transa..
Evo ti ovo..Ovi bez salova su vasi, vecinom je kamerana okrenuta iza njihovih ledja

" onclick="window.open(this.href);return false;!
Khaj phice..
vratija se šime,a gdje je bio,pa na CUM-u

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.