Da zagrijemo malo atmosferu,kako se najezim kada gledam ovaj klip

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Naravno da hoćemo !Edin.- je napisao/la:Hocemol derat guzove veceras ?![]()
imas tu i sopcastaGoalgetter je napisao/la:Hvala ti, mada mi LSHunter nije pouzdan, jer vecina im linkova ne radi. Ali pronasao sam par linkova, jedan ce raditi
jel to fakat ima i u centrotransumarsovac je napisao/la:daj boze da bude 8000 ljudi na stadionu karata na uluci i u centrotransu ima koliko ti volja
ma ima doslo sve sto je ostalo iz drugih gradova pusteno u prodaju oko 3 sata!!! a na crno zapad se krece vjerovali ili ne po cjeni od 18 KM pa vi sami procjenite kakva je situacija. a za kisu eh tu sam pojo go**o sto sam kupio istok a ne zapad jbg al nema veze sve za nase zlatne ljiljaneScof1eld je napisao/la:jel to fakat ima i u centrotransumarsovac je napisao/la:daj boze da bude 8000 ljudi na stadionu karata na uluci i u centrotransu ima koliko ti volja![]()
kako ce kisa da udari veceras
Ima li sta novo,mislim ima li neko tacne informacije o satelitskim prenosima,bilo koje televizije na satelitubvb09_manijak je napisao/la:
dobro je,otjerali su ih policajci...oko nekih pola 3..Alucard je napisao/la:Vidim opet se janje okrenulo pokraj stadiona i to slika postavljena na sportski portal koji bi kao trebao biti br.1 u državi...koji smo mi šrot u pm!Nema K od kulture, P od profesionalnosti, nažalost..
Jesu javili grmljavinu ?T-MAC je napisao/la:dobro je,otjerali su ih policajci...oko nekih pola 3..Alucard je napisao/la:Vidim opet se janje okrenulo pokraj stadiona i to slika postavljena na sportski portal koji bi kao trebao biti br.1 u državi...koji smo mi šrot u pm!Nema K od kulture, P od profesionalnosti, nažalost..
ali kakva se oluje sprema u zenici..to je za nepovjerovat
Barem smo po necemu jedinstveni u svijetuAlucard je napisao/la:Vidim opet se janje okrenulo pokraj stadiona i to slika postavljena na sportski portal koji bi kao trebao biti br.1 u državi...koji smo mi šrot u pm!Nema K od kulture, P od profesionalnosti, nažalost..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.