[quote="Megaloman"]Jedina stvar u kojima ste neprikosnoveni su vasi kompleksi prema svemu sto ima veze sa vecim sarajevskim klubom - ta vasa bolest ide tako daleko da vasi omiljeni salonski alkoholicari pisu gluposti poput one da "svaka pizda moze da se popne na brda i srusi Sarajevo a da ga samo Zeljo moze pobijediti". Iskompleksirani ste cinjenicom da je vas klub simbol jedne struke, jedne firme i njenog sindikata te da se po tome ni po kakvim parametrima ne razlikujete od jednog FAMOS-a, UNIS-a, Saobracajca. Toliko ste iskompleksirani da cak morata pozezati i za lazima te lupati gluposti o tome kako je stadion AFH izgradjen za vrijeme Olimpijade...
...jes' e'o ispravke...Gradski stadion Asim Ferhatovic izgradjen je 40-tih godina proslog vijeka,a renoviran za potrebe Olimpijade i zato ima dušu!!!

.Ko ovdje prica o vasem klubu,ovaj tekst se tice Zelje i njegove istorije,i nije uopste vama namjenjen,da jeste postavio bi ga tamo vama...eo ti jos loma kompleksa istog autora,repliciraj i razligu!!!Vozdrica!!!
''Ovdje zaista,ali zaista nema nikakvog smisla upustati se u diskusiju sa ljudima koji neke stvari ili ne mogu shvatiti,ili ih ne mogu svariti,ili ih shvataju a prave se nijemi,lii im je jednostavno krivo pa se glodju...
Sa kim mi ovdje pricamo?Sa ljudima koji nakon pobjede protiv Helsinborga trce kuci da izuju tene i uhvate se tastature.Da napisu koju...Svi odreda,sve sam vas upratio.Pa mi nismo znali gdje se nalazimo nakon Akranesa i Lilestroma,4 pobjede protiv sampiona Islanda i Norveske,do jutra se slavilo i cugalo poslije svake od njih,a sirene trubile citavu noc,o Englezima da i ne pricam.I onda nakon jednog dana opet se naklate na Zelju jer ne mogu bez njega.Da osvojite Ligu sampiona,nakon 2 dana bi opet visili ovdje i gledali koliko se godisnjih prodalo.
Digla se euforija,nije se digla radi 3 boda iz Zenice,niti se iko digao zbog toga...Reflektori su proradili nakon 17 godina,promijenila se Uprava,vratio se trener koji je osvojio 2 titule,2 kupa, jedini u ovoj ligi osvojio duplu krunu,koji je doveo Newcastle u ono vrijeme,sa kojim je Zeljo zabio 100 golova,covjek kome ste govorili da je vlah a zbog kojeg ste napustali rodjeni stadion u 60-oj minuti...Karte se prodaju,televizija se pokrenula,raja se vraca na stadion...Toliko dobrih stvari za tako malo vremena,zbog toga se raja digla...I eto pitara odmah,ali ne boli to vas,vi ste tu uvijek,bilo da smo u vrhu ili se spasavamo u zadnjem kolu,bilo da je trener Amar ili Simo vatrogasac ili Brko iz Svabije...
Vas bole druge stvari,a ja kad sam o njima govorio bio sam proglasen Gebelsom...