FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

England
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la England » 07 okt 2011, 15:48

Capt_Billy je napisao/la:
plava grbavica je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la:Šteta zbog raje iz Splita . Ovo če narušiti odnose između dva po mnogo čemu povezana grada ali šta se može .Onaj komesar policije Irfan Neftić je najnesposobniji lik u mup u a ujedno i glavni .Lik 3 sata poslije meča onako sav ponosan na Federalnoj televiziji izjavljuje da je situacija pod kontrolom .Pa jado jadni prejadni imaš li obraza da ponudiš ostavku na poziciju koju očigledno nisi spreman obavljati. :idea:
A ajde molim te reci mi sto ti ih je zao!!! Ne znam mozda nisu dovoljno informisan o sitvaciji jucer!!! Svi oni sto su ucestvovali u belaju su dobili sto su trazili. A ne znam bi li ti ih bilo zao da ti dodu pred kucu i pocnu gadati bakljama i rusiti sve pred sobom!!! Ne znam stvarno!! Nakon onoga jucer, uopste mi ih nije zao i pocinjemi mi biti jasno zasto iz cijela Slavonija toliko mrzi!! SMRT TORCIDI!!!!!!!!!!!
Bily, nije stvar mržnje, stvar je što su oni nacionalistički navijači i ja ih kao takve i poštujem.Svako ima svoj izbor, njihova je borba da se sa svojom neo ideologijom i agresivnim ponašanjem nametnu u navijačkom svijetu, rade pizdarije, zapravo oduvjek su radili, to nije niti prvi niti posljednji put.Veći je idotizam da se takvim stvarima daje ogroman medijski prostor.To je bio sasvim običan sukob za prosječnog navijača koji hoda po tekmama, oni ušli na jug, dobili po **** i da sutra kažu igra Željo u Splitu, svaki bi navijač trebao otići u Split i podržat svoj klub.To i je ta strast, opasnost, rizik mase, a u masi se i glave gube.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 07 okt 2011, 15:53

šta treba da se igra nogomet samo radi huligana? ne traži niko barcelone, nego da može s djecom otići na utakmicu bilo gdje i bilo kada, a da ne mora strahovati za život.. nema to veze sa Željom, Manijacima i sl. već sa slobodom ljudi!
Kada si se vec ukljucio da ti odgovorim na ovo pitanje!!! Dodes ti sa djetetom, i ako toliko strahujes odvest ces ga na zapad ili sjever. Ako si GLUP ODVEST CES GA NA JUG I STRAHOVATI!!! Sve se to moze rijesiti. Ja koliko znam, huligani se mlate sa drugim huliganima a ne sa roditeljima djece!!!!
Neredi se dešavaju i izvan stadiona, da te podsjetim.. Plus kamenje koje ne bira između huligana i slučajnog prolaznika. A šta je tek s gostovanjima gdje možeš birati hoćeli li s navijačima pa gledati pola sata utakmice ili na tribinu domaćina i prikunjiti se da te ne otkrije niko.. Dakle, zbog koga se igra nogomet u BiH?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 07 okt 2011, 15:53

Fozgen je napisao/la:Sto su ova danasnja djeca nabrijana na vrjednjanja. Ne sjecam se ni da sam sa tobom koze cuv`o.
Kako bolan sta me boli? Pa ono sto oni ruse ja placam iz svog dzepa. Nije fudbal tu za huligane, ma nisu to huligani to su praznoglavci, njima je srce ko kuca kad ih nazoves huliganima i odma se povezuju sa engleskim huliganima. Kad bi ima to neko rek`o da su "pravi engleski huligani" mater bi svoju prebili.
I ti si se nabrijao na te huligane ohladi malo covjece , ne diras nikog nece ni tebe sigurno , sta su trebali Manijaci pustiti da im ovi **** koreografiju ,mlate djecu a da nista ne rade mozda ? To sto govoris kao primjer kako su neke momke napali koji su isli po bureke uvijek ima pacijenata i takvim nema pomoci a ovo sto su ljudi branili svoj grad,drzavu nije huliganizam sigurno , iako nasilje nije nikada opravdano samo da taj covjek koji je u bolnici bude dobro i sve ce biti uredu , treba takvim huliganima kao sto su pojedini navijaci Torcide stati u kraj , nema praviti pizdarije po Sarajevu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 07 okt 2011, 15:54

bagrcavi je napisao/la:
Kada si se vec ukljucio da ti odgovorim na ovo pitanje!!! Dodes ti sa djetetom, i ako toliko strahujes odvest ces ga na zapad ili sjever. Ako si GLUP ODVEST CES GA NA JUG I STRAHOVATI!!! Sve se to moze rijesiti. Ja koliko znam, huligani se mlate sa drugim huliganima a ne sa roditeljima djece!!!!

Pa tako ako se ikada nades u takvoj sitvaciji ako si dovoljno pamet, fino djete pod ruku i noga. A ako zelis mijenjati stanje u OVOJ **** drzavi samo se biti ponizavan i slomljen od strane svakakvih pametnjakovica. Tako da moras biti svjestan gdje zivis i sva je najveca prijetnja po ovo drustvo. To je POLITIKA!! Koja naravno dok se opet ne uzme u ruke sta se treba nece promijeniti!!!!! Nece ovdje neki strani rijesavi probleme jer im ovako odgovara. Nece Dodik sredivati Bih jer mu treba Bih rastavljena, a ne ni HDZ koji stoji iza ovoga ovo sredivati jer zeli svoj usrani teritorij!!! A jEDINI MI SUTIMO i KLIMAMO GLAVOM!!! E sada se postavlja pitanje do KADA????
haj ba drug ne palamudi po forumu i ne nabijaj postove kad nemaš ništa pametno napisat ;)
nek mu je neko rek'o, od sinoc samo nesto piskara, a nista pametno da napise
Za zivot cijeli!

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 07 okt 2011, 15:56

Bundesliga je napisao/la:
Fozgen je napisao/la:Sto su ova danasnja djeca nabrijana na vrjednjanja. Ne sjecam se ni da sam sa tobom koze cuv`o.
Kako bolan sta me boli? Pa ono sto oni ruse ja placam iz svog dzepa. Nije fudbal tu za huligane, ma nisu to huligani to su praznoglavci, njima je srce ko kuca kad ih nazoves huliganima i odma se povezuju sa engleskim huliganima. Kad bi ima to neko rek`o da su "pravi engleski huligani" mater bi svoju prebili.
I ti si se nabrijao na te huligane ohladi malo covjece , ne diras nikog nece ni tebe sigurno , sta su trebali Manijaci pustiti da im ovi **** koreografiju ,mlate djecu a da nista ne rade mozda ? To sto govoris kao primjer kako su neke momke napali koji su isli po bureke uvijek ima pacijenata i takvim nema pomoci a ovo sto su ljudi branili svoj grad,drzavu nije huliganizam sigurno , iako nasilje nije nikada opravdano samo da taj covjek koji je u bolnici bude dobro i sve ce biti uredu , treba takvim huliganima kao sto su pojedini navijaci Torcide stati u kraj , nema praviti pizdarije po Sarajevu.
naj gore je sto su se ovi izvukli sto su sjebali koreografiju njih nije niko ni pipnuo dobili su ljudi koji nisu imali veze sa neredima na stadionu

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 07 okt 2011, 15:56

joj billy :/

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 07 okt 2011, 15:56

Elegant je napisao/la:Mene najvise boli kada cujem hrvatske medije i ove iz hercegovine sa pricom da su oni zrtve.

Na dnevik.hr pise navijaci iz "hrvatskog gradica Kiseljaka " sta ima hrvatskog od kada je to Kiseljak hrvatski ?

Ispade Torcida zrtve gradjana Sarajeva - a isti dosli sa namjerom da prave probleme.

:|
Brate, neka su oni nase "zrtve", i uvijek ce bit' kad dodju u ovaj grad. Ovaj seljakluk treba istrijebit. Cuj hrvatski gradic u BiH? Ima li bosanski gradic u Hrvatskoj ?

To samo njihovi maloumni novinari mogu pisati, oni hoce da izazovu rat, na silu to pokusavaju. Ovo su sve provociranja. Treba ostati doslijedan sebi, uzdignute glave iskuliratsve podvale, provokacije.

Ovaj grad ne smijemo, nikada i nikome prepustiti. Gdje god mi odlazili, dolazili, uvijek ce nas mrziti. To je tako tom napacenom narodu usadjeno u korjene, da se oni ne mogu promijeniti.

Zalosno je sta nam susjedi rade. Haos.

Iduce godine, CG na more, sa nasim ljudima uzivat.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 07 okt 2011, 15:58

Prijatelju uzimas vec siroke pojmove!!! Nemoj se bezveze hvatali engleza i furanja na njih kada ovo nije ni blizu toga!!!! Svati, ovo sto gledas na ulicama Banja Luke, Mostara, Sarajeva je recimo normalno U Splitu, Zagrebu i posebno Beogradu!!! Oni muce muku sa tim od kada znaju za nogometne klubove!!! I sta sada, mi KAO PAMETNI BOSANCI da nesto promijenimo!! Daj molim te!!! OVO JE BALKAN I OVDJE MORA BITI KAKO POLITICI ODGOVARA!!!! E upravo zbog toga ti i govorim, sta te boli kita za huligane kada si nemocan u tome!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 07 okt 2011, 16:01

Bundesliga je napisao/la:
A gledaj, pored namjestanja utakmica praznoglavci koji misle da ce njihov tim biti bolji ako se poudaraju su najveci problem u danasnjem fudbalu.
U mjesec dana u BiH se desio poprilican broj nereda na utakmicama sto nije za pohvalu nego tome treba stati u kraj. Ja ipak mislimda je vise nas koji bi da normalno pogledamo utakmicu nego ovih koji bi da se udaraju.
Ja razumijem da je to produkt danasnjeg drustva i zakona.
Sta bolan sprjecava danas klinju od 15 god. da uzme utoku i mene posalje na vjecna lovista?
Ne sprjecava ni onog punoljetnog i on bi za mene odlezao 5 godina u KPZ. Dok se zakon ne sredi sve to treba zabraniti. Ma nek oni igraju ali nema nikakvih navijackih grupa.
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 07 okt 2011, 16:02

Capt_Billy je napisao/la:Prijatelju uzimas vec siroke pojmove!!! Nemoj se bezveze hvatali engleza i furanja na njih kada ovo nije ni blizu toga!!!! Svati, ovo sto gledas na ulicama Banja Luke, Mostara, Sarajeva je recimo normalno U Splitu, Zagrebu i posebno Beogradu!!! Oni muce muku sa tim od kada znaju za nogometne klubove!!! I sta sada, mi KAO PAMETNI BOSANCI da nesto promijenimo!! Daj molim te!!! OVO JE BALKAN I OVDJE MORA BITI KAKO POLITICI ODGOVARA!!!! E upravo zbog toga ti i govorim, sta te boli kita za huligane kada si nemocan u tome!!
umij se hladnom vodom i idi izadji napolje igraj se sa svojim vrsnjacima
Za zivot cijeli!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 okt 2011, 16:06

Billy dobro je,lupas bezveze,dosta o belaju nema se tu svakako nista novo napisati,repka nam igra vaznu tekmu fokusirajte se na to,bitno je!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 07 okt 2011, 16:08

Hvala Bogu !

sheringham
Kontakt:

Post Postao/la sheringham » 07 okt 2011, 16:10

Tako treba.

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 07 okt 2011, 16:26

Ima li treninga i u koliko ? ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 07 okt 2011, 16:51

aleksandar_veliki je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:Ima li treninga i u koliko ? ;)
Ima na Bjelasnici

Boje se nasi da im neko ne uleti na stadion :mrgreen:
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 07 okt 2011, 16:52

Sve ovo na stranu... hocemo li mi dobiti pare za ulaznice ?
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 07 okt 2011, 17:10

1921 je napisao/la:Sve ovo na stranu... hocemo li mi dobiti pare za ulaznice ?
Teško. :roll:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 07 okt 2011, 17:15

Gledam baš na izvoru neku reportazu od sinoc,krivo mi skroz zbog Biscevica,Gredica i Mulalica jer su zeljeli da se oproste na dostojanstven nacin kakav im i prilici,ali nisu uspjeli
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 okt 2011, 17:16

Vjerovatno ce kompenzirati tako sto ce biti slobodan ulaz na narednoj utakmici !
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 okt 2011, 17:17

Jimmy from the hood je napisao/la:
Teško. :roll:
postoje neke inicijative oko tog novca, ali vidjećemo još šta će biti.
najvjerovatnije će na dvije naredne domaće utakmice biti slobodan ulaz ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, lakilone, Pablo11, WeekendOffender i 71 gost.