FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- molotovljev
Re: FK Željezničar
nisam odgojen da mrzim bilo koga,posebno ne svoje komsije i sugradjane.
a na svaki atak na moj grad i moju drzavu,spreman sam i zivot dati.
F.K.SARAJEVO
Cuo sam neke "nebuloze" da bi se utakmica Hajduka i Želje mogla ponoviti,ali ipak ne vidim razlog da se to desi.
Šta se ti glupiraš okolo, prvo bespotrebno bacaš patke kako se neko raduje što se to desilo, a sad čovjeka vrijeđaš bezveze, smiri se malo...TeaM87 je napisao/la:nije rat majmune vrati se na svoj forum i pusti šupljumolotovljev je napisao/la:nisam odgojen da mrzim bilo koga,posebno ne svoje komsije i sugradjane.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
bilo bi fino ovog kutaliju dovesti, nije on bio los dok je igrao u slaviji, jos je i slobodan igrac
Za zivot cijeli!
Slušam na radiju maloprije igrača Hajduka koji kaže
...prekrasan dan u Sarajevu,čevapi,narod,ljudi atmosfera šetnja,sigurnost sve ok i onda pred utakmicu katastrofa. Mali Gabrić(koji je nastradao) očekivao je izlazak na teren uz emocije prekrasne na stadionu mladih Bosanskih navijača koji su mirno sijedili i gledali i čekali...Nisamo znali šta se po ulicama dešava,šteta žao nam je nadam se da će doći ovome kraj..Delegat je tako odlučio mi se povukli i to je to
hvala Sarajevu,hotelu i svima a ostalo nemam komentara zašto ?
Treba oštar zakon i riješen problem.
Prijenos radio Antena ! ljudu ogorčeni uglavnom razočarenja da li je ovo trebalo bit ovako!
...prekrasan dan u Sarajevu,čevapi,narod,ljudi atmosfera šetnja,sigurnost sve ok i onda pred utakmicu katastrofa. Mali Gabrić(koji je nastradao) očekivao je izlazak na teren uz emocije prekrasne na stadionu mladih Bosanskih navijača koji su mirno sijedili i gledali i čekali...Nisamo znali šta se po ulicama dešava,šteta žao nam je nadam se da će doći ovome kraj..Delegat je tako odlučio mi se povukli i to je to
hvala Sarajevu,hotelu i svima a ostalo nemam komentara zašto ?
Treba oštar zakon i riješen problem.
Prijenos radio Antena ! ljudu ogorčeni uglavnom razočarenja da li je ovo trebalo bit ovako!
- Capt_Billy
- Kontakt:
Mozda se i ponovi ali bez njih, a mozda uspijemo i nekoga drugog protivnika dovesti!!! Sto se Hajduka tice, njima je otkao Werder radi Dinama,Narin je napisao/la:Cuo sam neke "nebuloze" da bi se utakmica Hajduka i Želje mogla ponoviti,ali ipak ne vidim razlog da se to desi.

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
slušam sinoć uspanićenog dželu muharemovića kako govori da će za dan - dva zatražiti hitan sastanak s predstavnicima svih klubova da se vidi šta i kako dalje.
samo se nadam da ovi huligani neće 19.10. 2011. biti u Vrapčićima i praviti ovakva ili slična sranja, treba otvoriti desetere oči.....
samo se nadam da ovi huligani neće 19.10. 2011. biti u Vrapčićima i praviti ovakva ili slična sranja, treba otvoriti desetere oči.....
komsije jbg zaljenje sto niste obiljezili godisnjicu kako treba al Boze moj sljedeci put pamet u glavu, pravo mi je drago sto ste razbili one nazovi navijace il tu aman zaman veliku torcidu... sto se tice par ovih idiota sa nase strane znate da uvijek svuda ima par crnih ovaca tako da nemojte obracat paznju na njih, bez obzira na sve mi smo svi raja i ovo je nas grad, uskoro ce i derby pa cemo svima pokazati ko smo i sta smo... pozdrav svima 

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
ma sta ima on kojeg djavla organizirati i sazivati?? Lik nije sposoban za proslavu rodjendana svog kluba organizirati UTAKMICU kako treba a sad se fol on nasao nekoga pozivati na nesto!! Kako pokusava mudro skrenuti paznju od stvarnog problema ko kakva hinja. On prvi treba odgovoriti na pitanje:AlemC85 je napisao/la:slušam sinoć uspanićenog dželu muharemovića kako govori da će za dan - dva zatražiti hitan sastanak s predstavnicima svih klubova da se vidi šta i kako dalje.
KO JE i ZASTO dozvolio ulazak gostujucih navijaca na prazan stadion? I to jos bez karte i pod 'pratnjom' MUP-a drugog kantona??? Ko je kriv sto, prilikom pustanja gostujucih navijaca na stadion, NIJE BILO zastitara i policajaca u - po zakonu - ODGOVARAJUCEM broju??? KO? Naravno da je kriv ORGANIZATOR i za to treba odgovarati! Kantonalni tuzilac bi trebao ispitati sve ovo i ako ima osnove - a ima 99% - podici krivicne prijave protiv krivaca.
Ali, obzirom na lobije koje komsije imaju preko gojera, koldzi, osima i njima slicnih sumnjam da ce do toga ikad doci. Bitno je da je prekrsajna prijava Sarajevu stigla zbog unosenja rolni na utakmicu sa Orebrom 7 sati prije pocetka utakmice!!
- AzuR SlasH
- Kontakt:
Nakon pregledanih snimaka stručni žiri je proglasio pobjednika jučerašnjih skokova sa sarajevskih mostova u Miljacku. Tako sa maksimalnih 30 poena pobijedio je Mario iz Ljubuškog - lasta, drugi sa osvojenih 28 poena je Ivan iz Livna - stil bomba, te trece mjesto a nimalo losiji je Ante iz Višića iako su gledaoci najglasnije njega podrzali razlog losijeg plasmana je neidentificarni stil, a ukupno je osvojio 27 bodova. 

Citav dan juce danas citam ovo,oko sranja..Kao dijete ovog grada i kao navijac sarajeva..Mogu samo da kazem kako drugi navijaci mogu zamisliti i doci u nas grad da rade sranja..Brate pa mi nismo dali sarajevo u ratu..I steta mi je samo sto ih niste vise zgazili papci sa dalmacije sta su si umislili i ovi nasi seljaci iz sirokog,ljubuskog itd...
- molotovljev
@admin
kao ozbiljan clan foruma,zahtjevam da iz moralnih razloga trajno odstranite sa foruma nick @TeaM 87
zbog sirenja dezinformacija i vrijedjanja pojedinih clanova foruma.
ne zelim da vas ucjenjujem,ali ukoliko to ne ucinite ostaje vama na savjest,cinjenica da ovaj forum
gubi svoj kvalitet,tj.da gubite kvalitetnog clana foruma.
hvala
kao ozbiljan clan foruma,zahtjevam da iz moralnih razloga trajno odstranite sa foruma nick @TeaM 87
zbog sirenja dezinformacija i vrijedjanja pojedinih clanova foruma.
ne zelim da vas ucjenjujem,ali ukoliko to ne ucinite ostaje vama na savjest,cinjenica da ovaj forum
gubi svoj kvalitet,tj.da gubite kvalitetnog clana foruma.
hvala
F.K.SARAJEVO
- senad_flamin
- Kontakt:
AzuR SlasH je napisao/la:Nakon pregledanih snimaka stručni žiri je proglasio pobjednika jučerašnjih skokova sa sarajevskih mostova u Miljacku. Tako sa maksimalnih 30 poena pobijedio je Mario iz Ljubuškog - lasta, drugi sa osvojenih 28 poena je Ivan iz Livna - stil bomba, te trece mjesto a nimalo losiji je Ante iz Višića iako su gledaoci najglasnije njega podrzali razlog losijeg plasmana je neidentificarni stil, a ukupno je osvojio 27 bodova.

-RIVALDO-
-
- Kontakt:
Sta si ti mislio kad si doso u moj grad radit sranja ???Silkoni je napisao/la:Citav dan juce danas citam ovo,oko sranja..Kao dijete ovog grada i kao navijac sarajeva..Mogu samo da kazem kako drugi navijaci mogu zamisliti i doci u nas grad da rade sranja..Brate pa mi nismo dali sarajevo u ratu..I steta mi je samo sto ih niste vise zgazili papci sa dalmacije sta su si umislili i ovi nasi seljaci iz sirokog,ljubuskog itd...
- spielführer_21
- Kontakt:
Nadam se da će to i uraditi, jer ovo nema smisla više.. Na primjeru pokojnog Vedrana smo vidjeli da nije dovoljno što je jedna mlada osoba izgubila život, već se treba desiti veća tragedija pa da se nešto promijeni. Pukom srećom to se nije desilo u proteklih 15 dana, ali bi moglo uskoro.AlemC85 je napisao/la:slušam sinoć uspanićenog dželu muharemovića kako govori da će za dan - dva zatražiti hitan sastanak s predstavnicima svih klubova da se vidi šta i kako dalje.
Nema sumnje da je ovo odraz stanja u društvu i državi, te da je politika glavni krivac i direktno (poticanjem nereda i mržnje) i indirektno (zbog ne donošenja zakona i nefunkcionalne policije). I samo politika ovo može da riješi, a na njih mora pritisak da uzvrši javnost ali i sportski klubovi. Od javnosti odavno nema ništa, dakle ostali su samo ovi drugi.
Nadajmo se najboljem, ali crno slutim.. ne valja ovo ništa.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Nisam informisan za te rolne protiv Orebra, al ovo goreUPS je napisao/la:ma sta ima on kojeg djavla organizirati i sazivati?? Lik nije sposoban za proslavu rodjendana svog kluba organizirati UTAKMICU kako treba a sad se fol on nasao nekoga pozivati na nesto!! Kako pokusava mudro skrenuti paznju od stvarnog problema ko kakva hinja. On prvi treba odgovoriti na pitanje:AlemC85 je napisao/la:slušam sinoć uspanićenog dželu muharemovića kako govori da će za dan - dva zatražiti hitan sastanak s predstavnicima svih klubova da se vidi šta i kako dalje.
KO JE i ZASTO dozvolio ulazak gostujucih navijaca na prazan stadion? I to jos bez karte i pod 'pratnjom' MUP-a drugog kantona??? Ko je kriv sto, prilikom pustanja gostujucih navijaca na stadion, NIJE BILO zastitara i policajaca u - po zakonu - ODGOVARAJUCEM broju??? KO? Naravno da je kriv ORGANIZATOR i za to treba odgovarati! Kantonalni tuzilac bi trebao ispitati sve ovo i ako ima osnove - a ima 99% - podici krivicne prijave protiv krivaca.
Ali, obzirom na lobije koje komsije imaju preko gojera, koldzi, osima i njima slicnih sumnjam da ce do toga ikad doci. Bitno je da je prekrsajna prijava Sarajevu stigla zbog unosenja rolni na utakmicu sa Orebrom 7 sati prije pocetka utakmice!!

treba zabraniti sve navijačke grupe a na to se i ide i to je svjetski trend , zabrana svakog organizovanog navijanja, samo publika i uživanje u fudbalu a ne u navijanju, engleska moda
Zadnja izmjena: seven, dana/u 07 okt 2011, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ima li kakav video na kojem se vide skokovi Torcidasa sa mosta
.Ako ko ima neka postavi.

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
navijaci Sarajeva su u Listici napadnuti i nisu dosli radisti s**** kako ti kazes. Dok nisu bili zasuti kamenjem i flasama nisu napravili ni jedan jedini incident! Zato tu pricu vise ni majci rodjenoj ne mozes prodatifelix123 je napisao/la:Sta si ti mislio kad si doso u moj grad radit sranja ???Silkoni je napisao/la:Citav dan juce danas citam ovo,oko sranja..Kao dijete ovog grada i kao navijac sarajeva..Mogu samo da kazem kako drugi navijaci mogu zamisliti i doci u nas grad da rade sranja..Brate pa mi nismo dali sarajevo u ratu..I steta mi je samo sto ih niste vise zgazili papci sa dalmacije sta su si umislili i ovi nasi seljaci iz sirokog,ljubuskog itd...
gdje je tu car...fubdal bez navijaca nije fubdal...seven je napisao/la:treba zabraniti sve navijačke grupe a na to se i ide i to je svjetski trend , zabrana svakog organizovanog navijanja, samo publika i uživanje u fudbalu a ne u navijanju, engleska moda
jos jednom za sinoc dobili su sta su trazili i to je to.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.