Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
vatromet veceras poslije zadnjeg sudijskog zvizduka za ispunjeni cilj 2 mjesto
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da, najjači je u ovom kadru. Mada bih volio Marijana.Principatus je napisao/la:I ja se nadam dace Kristic veceras komentarisati i protiv Francuske ponovo. Najbolji komentator kod BHT-a aktuelno iako i on ima svoje bisere. Jedino me cesce ispameti kad krikne, a ono lopta samo iza mreze.
Hayley <3
Ne bih da omalovazavam njega i njegov rad , jer mi je izuzetno dobar komentator , ali realno i nema neku konkurenciju na onoj televiziji , da Bog sacuva svi redom.badblueboylivno je napisao/la:Da, najjači je u ovom kadru. Mada bih volio Marijana.Principatus je napisao/la:I ja se nadam dace Kristic veceras komentarisati i protiv Francuske ponovo. Najbolji komentator kod BHT-a aktuelno iako i on ima svoje bisere. Jedino me cesce ispameti kad krikne, a ono lopta samo iza mreze.
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
kakvo je vrijeme u zenici imal kise
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- badblueboylivno
- Kontakt:
Pa da, zato mi je i najjači tamo. A nije da ga nešto volim.
Hayley <3
- marseille7
- Kontakt:
Na radionu će biti dobar komentator 

Marjan je najbolji , iza njega je Baho koji mi i ne lezi u zadnje vrijeme , previse se upleo u sve osim sporta .badblueboylivno je napisao/la:Pa da, zato mi je i najjači tamo. A nije da ga nešto volim.
Odosmo mi sa teme

- badblueboylivno
- Kontakt:
imal link idje
)

Ljudi ba,jel to sigurno da ce Hasagic branitit u Parizu,moze li link gdje je to Susic direktno rekao 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Principatus
- Kontakt:
Mislim da bi moglo biti 8:0, a kako znam nase momke i da su nabruseni moze biti i 7:0, e sad jos uz to navijanje i pritisak nad Luxom pa bi oni mogli i da prime 6 golova, a ako puknu od pocetka i izgube se, to jest raspad sistema onda me nebi ni 5:0 iznenadilo. Kako god ma razbijamo ih sa 4:0 saljemo ih kuci, pa nek tamo razmisljaju kako su primili ta 3 gola.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
dobarPrincipatus je napisao/la:Mislim da bi moglo biti 8:0, a kako znam nase momke i da su nabruseni moze biti i 7:0, e sad jos uz to navijanje i pritisak nad Luxom pa bi oni mogli i da prime 6 golova, a ako puknu od pocetka i izgube se, to jest raspad sistema onda me nebi ni 5:0 iznenadilo. Kako god ma razbijamo ih sa 4:0 saljemo ih kuci, pa nek tamo razmisljaju kako su primila ta 3 gola.![]()

- molotovljev
da,rekao je to u jutarnjem programu na tvsa.Dylan Dog je napisao/la:Ljudi ba,jel to sigurno da ce Hasagic branitit u Parizu,moze li link gdje je to Susic direktno rekao
F.K.SARAJEVO
U potpunosti se slazem !Principatus je napisao/la:I ja se nadam dace Kristic veceras komentarisati i protiv Francuske ponovo. Najbolji komentator kod BHT-a aktuelno iako i on ima svoje bisere. Jedino me cesce ispameti kad krikne, a ono lopta samo iza mreze.
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Imam dvije karte za zapad veceras ,slucajno ispalo ,ja ne mogu ici pa bi ih prodao ,ako ima neko da je zainteresovan nek se javi 
pozz

pozz
Imam ja 3 za zapad , i ja prodajem , pa se ne hvalimvuneni je napisao/la:Imam dvije karte za zapad veceras ,slucajno ispalo ,ja ne mogu ici pa bi ih prodao ,ako ima neko da je zainteresovan nek se javi
pozz

ma nije da se hvalim ,nego ne znam sta cu s njima 

u koliko sati pocije utakmica francuska - bih
- raul-zakon
- Kontakt:
20:00hEki je napisao/la:u koliko sati pocije utakmica francuska - bih
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
u 21hEki je napisao/la:u koliko sati pocije utakmica francuska - bih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.