Dakle večeras od prve minute krenuti sa imperativom pobjede, jer kada realno pogledamo situaciju kvaliteta je na našoj strani. Sastav za večerašnji meč je poznat, očekujem golijadu i završetak meča bez primljenog pogotka.
HAJMO BiH !
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Uvjeren sam u golijadu, čak i u rušenje estonskog rekorda. Nek Dijamant zabije dva u prvom, nek mu se priključi Pjanić i još tko, ne znam, Papac u skoku, nek rezervisti u drugom pokušaju dokazati se pred izbornikom i navijačima, i tako to. 8-0.ZELJO DO GROBA je napisao/la:igraj na zg -3+ 1xbadblueboylivno je napisao/la:Igra se 7+ u Williamsu.
nema teorije da im damo vise od 5 komada...cak mislim da bi mi mogli tri dati i zavrsiti...nece se momci trositi, ceka nas Francuska i prvo mjesto
ima na bh tv 1 pocinje u 19.30Bosnier je napisao/la:Jel ima kakva TV ili Radio emisija uvezi tekme ?
mislim da se ovaj drugi komentator zove velid spaho ako se ne varamNimla_RZ je napisao/la:Yebote koja je razlika između ova dva komentatora...
Ovaj k'o mrtvac...
[youtube][/youtube]
Ovaj kralj!
[youtube][/youtube]
Valjda će on opet večeras...
mozda je najbolje da izvucemo svedsku[/quotehordas1987 je napisao/la:pravnik je napisao/la:Hahah, sta mislis izvucemo Grcku i u po' frke oni kazu mi strajkujemo....HahahhahEdin TM87 je napisao/la:Srbija,Hrvatska/Grcka,Svedska i Danska
Da li ce TV1 prenosit tekmu, Baho je kralj za podgrijavanje atmosfere. Iako nekad pogresno izgovori ime fudbalera, ipak je, po meni, najubjedljiviji. Da ne spominjem Marjana ali nazalost...deni_23 je napisao/la:mislim da se ovaj drugi komentator zove velid spaho ako se ne varamNimla_RZ je napisao/la:Yebote koja je razlika između ova dva komentatora...
Ovaj k'o mrtvac...
[youtube][/youtube]
Ovaj kralj!
[youtube][/youtube]
Valjda će on opet večeras...![]()
Samo nemoj da prenosi ovaj SUKO I VELID SPAHO ! MOLIM TE BOZE !deni_23 je napisao/la:mislim da se ovaj drugi komentator zove velid spaho ako se ne varamNimla_RZ je napisao/la:Yebote koja je razlika između ova dva komentatora...
Ovaj k'o mrtvac...
[youtube][/youtube]
Ovaj kralj!
[youtube][/youtube]
Varas sedeni_23 je napisao/la:mislim da se ovaj drugi komentator zove velid spaho ako se ne varamNimla_RZ je napisao/la:Yebote koja je razlika između ova dva komentatora...
Ovaj k'o mrtvac...
[youtube][/youtube]
Ovaj kralj!
[youtube][/youtube]
Naučite više da BHT1 prenosi domaće utakmice reprezentacije...pravnik je napisao/la:Da li ce TV1 prenosit tekmu, Baho je kralj za podgrijavanje atmosfere. Iako nekad pogresno izgovori ime fudbalera, ipak je, po meni, najubjedljiviji. Da ne spominjem Marjana ali nazalost...
vecerasnju utakmicu prenosi BH tv 1pravnik je napisao/la:Da li ce TV1 prenosit tekmu, Baho je kralj za podgrijavanje atmosfere. Iako nekad pogresno izgovori ime fudbalera, ipak je, po meni, najubjedljiviji. Da ne spominjem Marjana ali nazalost...deni_23 je napisao/la:mislim da se ovaj drugi komentator zove velid spaho ako se ne varamNimla_RZ je napisao/la:Yebote koja je razlika između ova dva komentatora...
Ovaj k'o mrtvac...
[youtube][/youtube]
Ovaj kralj!
[youtube][/youtube]
Na drugom snimku je komentator Igor Krstic. Za prvi nisam siguran za ime.Bosnier je napisao/la:Samo nemoj da prenosi ovaj SUKO I VELID SPAHO ! MOLIM TE BOZE !deni_23 je napisao/la:mislim da se ovaj drugi komentator zove velid spaho ako se ne varamNimla_RZ je napisao/la:Yebote koja je razlika između ova dva komentatora...
Ovaj k'o mrtvac...
[youtube][/youtube]
Ovaj kralj!
[youtube][/youtube]
Bosnier je napisao/la:Samo nemoj da prenosi ovaj SUKO I VELID SPAHO ! MOLIM TE BOZE !deni_23 je napisao/la:mislim da se ovaj drugi komentator zove velid spaho ako se ne varamNimla_RZ je napisao/la:Yebote koja je razlika između ova dva komentatora...
Ovaj k'o mrtvac...
[youtube][/youtube]
Ovaj kralj!
[youtube][/youtube]
izvini hvala na ispravciraul-zakon je napisao/la:Varas sedeni_23 je napisao/la:mislim da se ovaj drugi komentator zove velid spaho ako se ne varamNimla_RZ je napisao/la:Yebote koja je razlika između ova dva komentatora...
Ovaj k'o mrtvac...
[youtube][/youtube]
Ovaj kralj!
[youtube][/youtube]
.Ne znam ni ja tacno kako se zove ovaj drugi komentator, al' Velida Spahu znam privatno, i ovo 100% nije on.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.