FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
evo Bevande na FTV,kaze bijednik svi potenciraju slucaj Vedrana da ocrne SB,dok niko ne potencira slucaj rahmetli Anera,pa jel zna bijednik da je jedan upucan,a drugom zbog represije policije srce otkazalo!
Fina Gradska sarajevska raja
Bevanda, Bevanda... 

Ma on je inače ograničen !zubizareta je napisao/la:evo Bevande na FTV,kaze bijednik svi potenciraju slucaj Vedrana da ocrne SB,dok niko ne potencira slucaj rahmetli Anera,pa jel zna bijednik da je jedan upucan,a drugom zbog represije policije srce otkazalo!
U novi boj ...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
evo sad na pinku onaj predstavnik navijaca slavije kaze da se on kao ne sjeca da su prozivali Vedrana cccc, tacnije pjesma j.... vam brata Vedrana
kako ljudi mogu nisko pasti, yebem im pleme
Za zivot cijeli!
- bistrikboy
- Kontakt:
ovo derpe sjajne goste skupilo...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:evo sad na pinku onaj predstavnik navijaca slavije kaze da se on kao ne sjeca da su prozivali Vedrana cccc, tacnije pjesma j.... vam brata Vedrana
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ma g.o.v.n.a i jedna i druga, bevanda pogotov sta god ga pita novinarka on nesto trece pocne pricat

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Prebacio sam sad, nisam više mogao da ih gledam niti slušam!adnanhz je napisao/la:ma g.o.v.n.a i jedna i druga, bevanda pogotov sta god ga pita novinarka on nesto trece pocne pricat![]()

U novi boj ...
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
i gredić isto vanago ko bevanda.
Ma mora se uvijek neki nas balija uvuci u zicagu!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dino je Sudin dvojnik !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
mozel slika te parole BHF-a 

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
evo za rodjendan nas... morao sam to da uradim..http://imageshack.us/photo/my-images/12 ... 12023.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
tema je FK Sarajevo.
-
- Kontakt:
znal neko sta je s onim panterom sto nikad ne brani dzaba je dosao ???
o cemuuuu ti bgt...skontaj prvo prije nego sto napises kakav bilo post...hordas1987 je napisao/la:znal neko sta je s onim panterom sto nikad ne brani dzaba je dosao ???
-
- Kontakt:
nemoj mi izvoditiseyoniii je napisao/la:o cemuuuu ti bgt...skontaj prvo prije nego sto napises kakav bilo post...hordas1987 je napisao/la:znal neko sta je s onim panterom sto nikad ne brani dzaba je dosao ???
golman pantic sto je dosao na prijelaznom roku sta je s njim to sam pitao kontas sad il da nacrtam ???
pa st apises jesi skontao sta si napisao...cuj dzabe doshao..pa hoce li to stati 2 golmana na go il da skinemo adi-a pa da stane pantic...hordas1987 je napisao/la:nemoj mi izvoditiseyoniii je napisao/la:o cemuuuu ti bgt...skontaj prvo prije nego sto napises kakav bilo post...hordas1987 je napisao/la:znal neko sta je s onim panterom sto nikad ne brani dzaba je dosao ???
golman pantic sto je dosao na prijelaznom roku sta je s njim to sam pitao kontas sad il da nacrtam ???
Pa iskreno ja bih to uradio. Pružio Pantiću šansu jer mislim da je bolji golman od Adia za klasu !seyoniii je napisao/la:pa st apises jesi skontao sta si napisao...cuj dzabe doshao..pa hoce li to stati 2 golmana na go il da skinemo adi-a pa da stane pantic...hordas1987 je napisao/la:o cemuuuu ti bgt...skontaj prvo prije nego sto napises kakav bilo post...seyoniii je napisao/la:znal neko sta je s onim panterom sto nikad ne brani dzaba je dosao ???
nemoj mi izvoditi
U novi boj ...
nemoj mi izvoditi
golman pantic sto je dosao na prijelaznom roku sta je s njim to sam pitao kontas sad il da nacrtam ???[/quote]
pa st apises jesi skontao sta si napisao...cuj dzabe doshao..pa hoce li to stati 2 golmana na go il da skinemo adi-a pa da stane pantic...[/quote]
Pa iskreno ja bih to uradio. Pružio Pantiću šansu jer mislim da je bolji golman od Adia za klasu ![/quote]
po cemu si to zakljucio da je bolji za klasu..kako ste samo tako smijesni...i ja sam drkao na klip njegov kad je branio protiv reala i to..all to su neka druga vremena bila imaju ljudi tu koji se bave tim to im je posao da zakljuce koji je trenutno u boljoj formi..za mene je adi adilovic do sada odradio svaku utakmicu na visokom nivou..bez i jedne greske njegove kod gola..
golman pantic sto je dosao na prijelaznom roku sta je s njim to sam pitao kontas sad il da nacrtam ???[/quote]
pa st apises jesi skontao sta si napisao...cuj dzabe doshao..pa hoce li to stati 2 golmana na go il da skinemo adi-a pa da stane pantic...[/quote]
Pa iskreno ja bih to uradio. Pružio Pantiću šansu jer mislim da je bolji golman od Adia za klasu ![/quote]
po cemu si to zakljucio da je bolji za klasu..kako ste samo tako smijesni...i ja sam drkao na klip njegov kad je branio protiv reala i to..all to su neka druga vremena bila imaju ljudi tu koji se bave tim to im je posao da zakljuce koji je trenutno u boljoj formi..za mene je adi adilovic do sada odradio svaku utakmicu na visokom nivou..bez i jedne greske njegove kod gola..
- Giallorossi
- Kontakt:
Na osnovu cega ti zakljucujes,da je Panta bolji od Adilovicahz033 je napisao/la:Pa iskreno ja bih to uradio. Pružio Pantiću šansu jer mislim da je bolji golman od Adia za klasu !

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.