njih nikad ni nisam mrzio,al znam licno kad se spomene Hercegovac da pljunu odma tri puta radi urokaalo_bola je napisao/la:šta se pravdate majketi sad...bilo je kako je bilo..čuj priće sad volimo mi splićane a mrzimo hercegovce.![]()
![]()
uvjek vam mi krivi
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Fina Gradska sarajevska raja
pola 2, gasi kamere
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hajduk/ ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
da ne kažem šta učine kad se vi spomenete zato ohladi sa timzubizareta je napisao/la:njih nikad ni nisam mrzio,al znam licno kad se spomene Hercegovac da pljunu odma tri puta radi urokaalo_bola je napisao/la:šta se pravdate majketi sad...bilo je kako je bilo..čuj priće sad volimo mi splićane a mrzimo hercegovce.![]()
![]()
uvjek vam mi krivi
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------
Detonator nereda bila su događanja koja su se zbila sat i 45 minuta prije početka susreta koji je bio zakazan u 18.30 sati. Veća grupa navijača Hajduka uglavnom iz Hercegovine koji su prvi stigli na stadion, od njih dvjestotinjak koji su u to vrijeme bili na Grbavici, prešla je sa istočne na južnu tribinu stadiona i napala grupicu od četvero mlađih navijača Željezničara, Manijaka koji su u to vrijeme postavljali transparente i koreografiju za proslavu devedesetog rođendana svog kluba.Blueone je napisao/la:http://www.slobodnadalmacija.hr/Hajduk/ ... fault.aspx
Nema dalje, 200 hrabrih škutora napalo četvero djece koja su pripremala koreografiju...
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 07 okt 2011, 01:50, ukupno mijenjano 1 put.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
- Kontakt:
samo jedno da ispravim ni jedan navijac hajduka iz citluka nije ozljeden to sto su oni napisali nije istina samo da se znaHawking je napisao/la:Detonator nereda bila su događanja koja su se zbila sat i 45 minuta prije početka susreta koji je bio zakazan u 18.30 sati. Veća grupa navijača Hajduka uglavnom iz Hercegovine koji su prvi stigli na stadion, od njih dvjestotinjak koji su u to vrijeme bili na Grbavici, prešla je sa istočne na južnu tribinu stadiona i napala grupicu od četvero mlađih navijača Željezničara, Manijaka koji su u to vrijeme postavljali transparente i koreografiju za proslavu devedesetog rođendana svog kluba.Blueone je napisao/la:http://www.slobodnadalmacija.hr/Hajduk/ ... fault.aspx
Nema dalje, 200 hrabrih škutora napalo četvero djece koja su pripremali koreografiju...
Pa naravno da nije kad ste se svi posakrivali u autobuse k'o miševi dok su ovi koji su naknadno dolazili platili za ovo što ste vi radili. Čuj napast četvero djece, pa to treba bit teška bagra, a vi škutori se stalno trudite da to dokažete...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
- Kontakt:
Nij ozlijedjen zato sto ste se natrpali u bus, a nastradali neduzni!
zato je povrijedjen 14 godisnjak iz Sarajeva, Zeljin navijac i to nozem!!
i sve to u izvijestaju Slobodne Dalmacije
laku noc prijatno
i sve to u izvijestaju Slobodne Dalmacije
laku noc prijatno
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
nazalost jos jedan spektakl je pretvoren u haos
oni sto su trazili to su i dobili samo je sreca ziva sto
nije pala mrtva glava
navijacima zelje bi preporucio (onima koji idu u gabelu)
da dobro otvore oci jer ovi hercegovci jedva vas cekaju
da vam se osvete za danasnji degenek koji su dobili
oni sto su trazili to su i dobili samo je sreca ziva sto
nije pala mrtva glava
navijacima zelje bi preporucio (onima koji idu u gabelu)
da dobro otvore oci jer ovi hercegovci jedva vas cekaju
da vam se osvete za danasnji degenek koji su dobili
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
- Principatus
- Kontakt:
Izgleda da je momak ok i van zivotne opasnosti.
Iz Slobodne Dalmacije, procitajte kompletno:
Citam poneki navijaci Hajduka su iznenadjeni zbog napada na njih.
Sljedeci dani ce jos mnogo toga pokazati.
Iz Slobodne Dalmacije, procitajte kompletno:
Hm dali to mozda i Slobodna Dalmacija laze? Koliko su oni seriozan list?Detonator nereda bila su događanja koja su se zbila sat i 45 minuta prije početka susreta koji je bio zakazan u 18.30 sati. Veća grupa navijača Hajduka uglavnom iz Hercegovine koji su prvi stigli na stadion, od njih dvjestotinjak koji su u to vrijeme bili na Grbavici, prešla je sa istočne na južnu tribinu stadiona i napala grupicu od četvero mlađih navijača Željezničara, Manijaka koji su u to vrijeme postavljali transparente i koreografiju za proslavu devedesetog rođendana svog kluba.
Navijači Željezničara su žestoko pretučeni, jedan i izboden nožem, a koreografija i transparenti uništeni. Pokušali su se mladići braniti i bakljama, ali bezuspješno. Ostalo je međutim potpuno nejasno kako se snagama osiguranja koji su bili na stadionu moglo dogoditi da navijači odu s jedne tribine na drugi i sukobe se.
Pogotovo što se od kada je susret najavljen znalo kako se navijači Hajduka u večini, pogotovo najviše oni iz Hercegovine, protive odigravanju susreta u Sarajevu zbog učestalih sukoba navijača hrvatskih i bošnjačkih klubova u bosanskohercegovačkoj Premijer ligi.
Citam poneki navijaci Hajduka su iznenadjeni zbog napada na njih.
Sljedeci dani ce jos mnogo toga pokazati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- el_ninho_torres
- Kontakt:
Ponos grada to smo mi,srajevski mangupi! 

Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“
C'MON CHELSEA!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“
C'MON CHELSEA!
Torca imal ribe...a ca velis...a slabo ovog ljeta slabo..uvatio sam jednu 'obotnicu u Miljacku brala je sisarike pipkom eto cudoviste sedam kil' je imal',kazem ja Anti iz Gabele aj izvuci me iz rijeke jer ima tu i 6 kil' kaze Ante eto idu manijaci a ima u njoj bgm i pet kil',dodje policija ca to radite,kraj 'obotnice od cetri kile,sad ce doc hitna da vas na cum odveze jer tri kil' je imala,smiri se situacija iznesemo 'obotnicu od dvi kil',ponesemo tu obotnicu od jednu kil' dok su nam zavoje stavljali...i krenuli smo kuci oko pola 10...komsiji Ultrasu smo dali sve sto je od pol' kil ostalo 

Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
SPLIT izvini, Hajdukovci izvinite...dva kluba, ona prava dva kluba uex yu sebi ovako nesto dozvole, uzas!!! Ko je kriv, nije ni vazno, ppolicija zajebala, jeste...ali da mi dopustimo ovako sranje Torcidi, uzas...sram nas bilo, do prije 2 godine su njihovi transovi stajali na nasoj ogradi... http://img51.imageshack.us/img51/8607/m ... ajevo2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; - ov je siroki, oni kvazi hrvati, ljudi iz sp,ita s nama navijali
http://img705.imageshack.us/img705/2936/abhr.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
samo cu reci **** majku svimkvazi zeljovcima i djecurliji koja vice gazi ustase i gol baca kamenje i **** majku svim svazi torcidasima iz viteza, livna itd...svi splicani dobro dosli u moj grad!!! murija, picke jedne!!!
http://img705.imageshack.us/img705/2936/abhr.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
samo cu reci **** majku svimkvazi zeljovcima i djecurliji koja vice gazi ustase i gol baca kamenje i **** majku svim svazi torcidasima iz viteza, livna itd...svi splicani dobro dosli u moj grad!!! murija, picke jedne!!!
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
citati momaka koji su bili u tim dešavanjima
Nisu iz hercegovine nego iz hrvatske i ne vjerujte sve u medijima sto pise , tablice su bile DU, ST 4-5 kombija znaci ekipe Trocide i auta a ne nekih hercegovaca sto ce se vdijet na slikama i snimcima , Torcida ako je postena a jeste priznace sve kako je bilo , od toga kako su usli na jug gdje nije bilo nijednog drota a nas 5 i 10 mladjih momaka do inidenta na ulici ... Dokazali su mangupluk navijacki al su i dobili batine i izvukli deblji kraj na ulici i ko kaze da su to bili neki hercegovci taj nije bio tu wink.gif
....
Taman doša u ST. Sad mi se neda pisat, jer iden leć, ali u par stranica šta sam pročita ima toliko dezinformacija da je to čudo.
- Niti jedan kombi, bus ili auto Torcide nije zapaljen. Razbijeno je par ZG auta/kombija.
- Upadi u grad nemaju veze sa navijačima iz Hercegovine.
- 30-ak km prije sarajeva je zadržano oko 250 ljudi. Nije bilo buseva.
- Kontakti predsjednika Želje sa vodstvom Torcide. A, šta reć na to.
- Osim momka koji je osta u bolnici, niko od strane Torcide nije ozljeđen.
- Ekipa koje je bila isprid stadiona NIJE ekipa koja je bila na stadionu! U fajtu su se držali dobro s obzirom na okolnosti i nije DEFINITIVNO bilo skakanja po glavama i bacanja u Miljacku.
- Ovo u medijima je preuveličano za jedno 100000 puta.
....
evo sad san dosa doma pa iman snage jos nesto napisat..
sve je krenilo jos rano ujutro kad su otkazani busevi koji su bili organizirani od strane torcide..nakon toga se ekipa snalazi na sve moguce nacine i misli se oce uopce krenit gori..snaslo se ka i uvik i krece par kombija i auta.dogovor je bia da cemo se nac u jablancu al na kraju su nas pricekali posli onog tunela..medutim samo je za kombije bila osigurana pratnja a osobne aute je pustalo da samo ulaze u grad i riskiraju glavu.taman kad je tribalo krenit negdi izmedu 12-17 kombija i par auta dolaze jos neki momci i dok su ih ovi pretresli i sve dosla je dojava da se ne pusta nikoga..da se krenilo nebi se vracalo to je sigurno.nakon toga rade mobiteli u nemogucnosti da ista napravimo jer nemozemo ni doma ni u sarajevo.
nasa 3 busa i par kombija vam je uslo ujutro u grad nije vas bilo nigdi.utakmica je otkazana a koreografiju napravite za neki drugi rodendan.za te dogadaje u gradu nisan upucen najbolje sve je to rekla/kazala ka i uvik i svaki put ima 100 prica..zasto nemozete bit **** objektivni jedan put.
uslo se u grad razjebalo rodendan i sve ostalo..znaci to je napravilo 300-400 ljudi dok je 200 jos cekalo na ulaz u grad.sta ti ocekujes na gostujucem terenu di te jedva cekaju prigazit mozes cili dan izdrzat u tom omjeru.normalno da je neko dobija u glavu i da je da protivniku.bitno je to da je sve ovako dobro zavrsilo jer su se i mrtvi spominjali a koliko god se mrzili to nam ne triba.mi smo svoje odradili i pokazali ko smo i sta smo kad ocemo bit ozbiljni.takoder ne triba manijake pljuvat radi te koreografije.moze se to svima desit al triba rec po ovin svim pricama da nisu ispale picke i da su bili u najmanju ruku korektni u ovome svemu sta se desavalo.stali su i branili su svoj grad i nemozete ocekivat da torcida zauzme sarajevo.ko da nama u split upadne 500 maniaca i zauzme grad.to je ljudi moji nemoguce.moguce je upast u grad i nesto napravit al zauzet grad domacina koji nije smijesan spada u znastvenu fantastiku.u nas mozda ima 10 ozljedenih al sve ce to proc al za ovakva gostovanja i adrenalin se zivi.
iden ca lec neman sta vise pametno napisat osin da smo dosli ( neki ) svoje napravili i odradiili ovo gostovanje koliko smo mogli.steta mozda sta nije bilo utakmice jer bi bilo zanimljivo da su svi koji su se uputili dosli na tribinu al eto.i budite malo objektivni i nenasjedajte na ova novinarska **** koji su danas nasrali toliko prica nebi da je beirut danas bia

Nisu iz hercegovine nego iz hrvatske i ne vjerujte sve u medijima sto pise , tablice su bile DU, ST 4-5 kombija znaci ekipe Trocide i auta a ne nekih hercegovaca sto ce se vdijet na slikama i snimcima , Torcida ako je postena a jeste priznace sve kako je bilo , od toga kako su usli na jug gdje nije bilo nijednog drota a nas 5 i 10 mladjih momaka do inidenta na ulici ... Dokazali su mangupluk navijacki al su i dobili batine i izvukli deblji kraj na ulici i ko kaze da su to bili neki hercegovci taj nije bio tu wink.gif
....
Taman doša u ST. Sad mi se neda pisat, jer iden leć, ali u par stranica šta sam pročita ima toliko dezinformacija da je to čudo.
- Niti jedan kombi, bus ili auto Torcide nije zapaljen. Razbijeno je par ZG auta/kombija.
- Upadi u grad nemaju veze sa navijačima iz Hercegovine.
- 30-ak km prije sarajeva je zadržano oko 250 ljudi. Nije bilo buseva.
- Kontakti predsjednika Želje sa vodstvom Torcide. A, šta reć na to.
- Osim momka koji je osta u bolnici, niko od strane Torcide nije ozljeđen.
- Ekipa koje je bila isprid stadiona NIJE ekipa koja je bila na stadionu! U fajtu su se držali dobro s obzirom na okolnosti i nije DEFINITIVNO bilo skakanja po glavama i bacanja u Miljacku.
- Ovo u medijima je preuveličano za jedno 100000 puta.
....
evo sad san dosa doma pa iman snage jos nesto napisat..
sve je krenilo jos rano ujutro kad su otkazani busevi koji su bili organizirani od strane torcide..nakon toga se ekipa snalazi na sve moguce nacine i misli se oce uopce krenit gori..snaslo se ka i uvik i krece par kombija i auta.dogovor je bia da cemo se nac u jablancu al na kraju su nas pricekali posli onog tunela..medutim samo je za kombije bila osigurana pratnja a osobne aute je pustalo da samo ulaze u grad i riskiraju glavu.taman kad je tribalo krenit negdi izmedu 12-17 kombija i par auta dolaze jos neki momci i dok su ih ovi pretresli i sve dosla je dojava da se ne pusta nikoga..da se krenilo nebi se vracalo to je sigurno.nakon toga rade mobiteli u nemogucnosti da ista napravimo jer nemozemo ni doma ni u sarajevo.
nasa 3 busa i par kombija vam je uslo ujutro u grad nije vas bilo nigdi.utakmica je otkazana a koreografiju napravite za neki drugi rodendan.za te dogadaje u gradu nisan upucen najbolje sve je to rekla/kazala ka i uvik i svaki put ima 100 prica..zasto nemozete bit **** objektivni jedan put.
uslo se u grad razjebalo rodendan i sve ostalo..znaci to je napravilo 300-400 ljudi dok je 200 jos cekalo na ulaz u grad.sta ti ocekujes na gostujucem terenu di te jedva cekaju prigazit mozes cili dan izdrzat u tom omjeru.normalno da je neko dobija u glavu i da je da protivniku.bitno je to da je sve ovako dobro zavrsilo jer su se i mrtvi spominjali a koliko god se mrzili to nam ne triba.mi smo svoje odradili i pokazali ko smo i sta smo kad ocemo bit ozbiljni.takoder ne triba manijake pljuvat radi te koreografije.moze se to svima desit al triba rec po ovin svim pricama da nisu ispale picke i da su bili u najmanju ruku korektni u ovome svemu sta se desavalo.stali su i branili su svoj grad i nemozete ocekivat da torcida zauzme sarajevo.ko da nama u split upadne 500 maniaca i zauzme grad.to je ljudi moji nemoguce.moguce je upast u grad i nesto napravit al zauzet grad domacina koji nije smijesan spada u znastvenu fantastiku.u nas mozda ima 10 ozljedenih al sve ce to proc al za ovakva gostovanja i adrenalin se zivi.
iden ca lec neman sta vise pametno napisat osin da smo dosli ( neki ) svoje napravili i odradiili ovo gostovanje koliko smo mogli.steta mozda sta nije bilo utakmice jer bi bilo zanimljivo da su svi koji su se uputili dosli na tribinu al eto.i budite malo objektivni i nenasjedajte na ova novinarska **** koji su danas nasrali toliko prica nebi da je beirut danas bia

U BL je baceno par kamenica i niko nije teze povredjen.zubizareta je napisao/la:u BL nakon nereda privedu 2 navijaca,u Mostaru 3,dokaz da suradjuju sa murijom a u Sarajevu 50
U Mostaru su zaganjani igraci i koliko znam niko nije povredjen. Jedino da je policija uhasila Pehara, jer je tarde.
U Sarajevu su ljudi bacani s mosta, zapaljeni autobusi i par momaka je zavrsilo u bolnici.
Kontas sad sto je privedeno 50, a ne 2-3?
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
Ma sad mi je glupo govorit **** torcidu ove one , kad ih nikad nisam ni gotivio .Ko sta trazi to i dobije i vozdra ba.
Nek jos taj njihov navijac prezivi i bude ok ,Ajduk ko ih ebe nisu nam ni trebali.(zujo gdje Fener ili Galata sto pozva ove papke)
Skakanje sa mosta eh to je nesto drugo, to se zove LIPI strah.
Nek jos taj njihov navijac prezivi i bude ok ,Ajduk ko ih ebe nisu nam ni trebali.(zujo gdje Fener ili Galata sto pozva ove papke)
Skakanje sa mosta eh to je nesto drugo, to se zove LIPI strah.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- slavko njegus
- Kontakt:
Bas me zanima kako bi Lesinari ili Cigani prosli da ovako nesto pokusaju....
Bio sam sinoc i razocaran sam kako je reagirala policija koja je dopustila grupici sirokobrijeskih i srednjobosanskih gangstera da ra.jebu kompletan dogadjaj koji je trebao biti spektakl. Zao mi je ali ostaje za nauk... i Policiji i navijacima, naravno onim normalnim... Dok god su ovi politicari na vlasti - ova banda korumpirana, ne treba voditi dijete sa sobom...
Bio sam sinoc i razocaran sam kako je reagirala policija koja je dopustila grupici sirokobrijeskih i srednjobosanskih gangstera da ra.jebu kompletan dogadjaj koji je trebao biti spektakl. Zao mi je ali ostaje za nauk... i Policiji i navijacima, naravno onim normalnim... Dok god su ovi politicari na vlasti - ova banda korumpirana, ne treba voditi dijete sa sobom...
u ovom cijelom neredu svaki drugi post pričate o hercegovcima ?
ako vam je lakše i dalje se držite te teme , ali baš da tolika mržnja vlada u sarajevu prema tim ljudima
istinu o zbivanjima ,koga zanima može naći na stranici prije
ako vam je lakše i dalje se držite te teme , ali baš da tolika mržnja vlada u sarajevu prema tim ljudima

istinu o zbivanjima ,koga zanima može naći na stranici prije
Sjećam se da je poslije one utakmice Hajduk Željo također bio belaj... Pratili su naše iz Splita do graničnog prelaza skoro, i kada je policijska pratnja pustila navijače da nastave put, vozilo sa našim navijačima je napadnuto... Ubačena im je zapaljena baklja u auto, i pravo je čudo, kako su se izvukli iz toga...
Takva dešavanja su trebala biti pouka...
Takva dešavanja su trebala biti pouka...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.