Niko ovdje ne pokusava generalizovati stvari, nego da se zaustavi konstantno opravdavanja. Nema ovdje mjesta da se pravdamo. Siguran sam da je dosta ljudi danas, ni krivi ni duzni, nastradalo. Ako se desi slucaj da ovaj momak podlegne, da li ce neko biti sretan zbog toga, nije bitno da li je on Hrvat, Bosnjak ili neko treci?spizz je napisao/la:Uzrok: Sve je pocelo kad je kretenska policija uvela i provela 3 autobusa (na kojima je pisalo Tomislavgrad) gostujucih navijaca DVA YEBENA SATA PRIJE TEKME![]()
u stadion Grbavica....pa kakvi su to debilni drotovi
10-tak momaka je bilo koji su dorađivali koreografiju (koja je trebala biti extra).
I nikakav mangupluk niti volovska muda nisu trebali da sjebu koreografiju u tim okolnostima...da je bilo 200 žena ,a kamoli torcidaša koreografija bi bila sjebana.
Gaženje druge grupe (splitske tablice na kombijima i autima) na mostu kod Elektroprivrede je Posljedica toga.
Uzrok i posljedice su povezani, ali se moraju razvdojiti prije nego što se krene na opšte pljuvanje i generalizovanje stvari.
Zakljucak: Policija KS je glavni krivac za ovo današnje ludilo....ona je dozvolila ono sranje ,dva sata ranije, na stadionu - a kasnije i haos na ulicama koji je trajao pola sata.
Ko ce drugi to obuzdati nego policija?? uostalom, ko je drugi kompetentan i placen za te stvari nego oni
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- scootyTM87
- Kontakt:
To ti nije samo na net hr , nego na mnogi hrvatskim stranicama citam tako slicne komentare, i vidim da ih torcida mrzi opasno...brochi28 je napisao/la:Evo vam jedan komentar sa net.hr i sve ce vam biti jasno jadni i glupi hercegovci:
ja san se vratija prije uru vrimena i za tvoju informaciju niti jedan splićanin nije stiga ući u grad !!!
Svi smo krenili popodne sa Skalica i nismo stigli doć do Sarajeva radi debila kojima nije misto uopće da budu sa nama.Mi smo Torcida a vi ste ****,politički motivirana bagra,**** vas Tuta u pakšu....
Ko je bija sitit će se šta smo danas pivali na granici kad smo se vraćali
Danas, 12:33:52 AM
Vidite koliko vas vole "vaši" hrvati, i koje pravio nerede... suvisan je dalji svaki komentar...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
Ovi komentari su mi najboljiCapt_Billy je napisao/la:GRBAVICA JE ODBRANJENA.

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
[youtube][/youtube]
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
a ko ih uopste voli?? cast izuzecima ali ogromna veci su lopovi i kriminalciscootyTM87 je napisao/la: To ti nije samo na net hr , nego na mnogi hrvatskim stranicama citam tako slicne komentare, i vidim da ih torcida mrzi opasno...
nezz sta je tebi smijesno,sve je covjek fino rekao..i grbavica ,a i cast i duh Sarajeva su odbranjeni danas...Bliss je napisao/la:Ovi komentari su mi najboljiCapt_Billy je napisao/la:GRBAVICA JE ODBRANJENA.![]()
al samo sto se tu nisu tukli samo one podgrupe i tako ti,tukli su i kospicari...scena STARIJEG frajera kad se krvavih ruku vraca i govori"ovo im je za ......"..nez nisam tacno cuo koji godinu...ugl svi koji smo danas bili doli znamo sta se desilo a ovi iz vukojebina mogu za tastaturom i dalje mastati.....po sta su dosli to su i dobili..samo mi je krivo sto nisu uspjeli doc do grada jer ih je i gore cekalo jedno veliko,veliko iznenadzenje...
SARAJEVSKA RAJA

Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 07 okt 2011, 01:15, ukupno mijenjano 2 puta.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Zdravko MamicUPS je napisao/la:a ko ih uopste voli?? cast izuzecima ali ogromna veci su lopovi i kriminalciscootyTM87 je napisao/la: To ti nije samo na net hr , nego na mnogi hrvatskim stranicama citam tako slicne komentare, i vidim da ih torcida mrzi opasno...

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Pa isti se scenario desio kad smo igrali prijateljsku tekmu sa Dinamom prije neznam tacno koliko godina
Ko je napravio belaj i sta su zagrebcani rekli za njih??
i jel sta bolje??
nije gore je.
Eto nije se danas mogao pretpostaviti belaj , nikako, pa nije MESS jebote.
Bilo kako bilo nekupajte se u Miljackoj narode
Ko je napravio belaj i sta su zagrebcani rekli za njih??
i jel sta bolje??
nije gore je.
Eto nije se danas mogao pretpostaviti belaj , nikako, pa nije MESS jebote.
Bilo kako bilo nekupajte se u Miljackoj narode
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
ahahahaha pa bola stavi i ostale komentarebrochi28 je napisao/la:Evo vam jedan komentar sa net.hr i sve ce vam biti jasno jadni i glupi hercegovci:
ja san se vratija prije uru vrimena i za tvoju informaciju niti jedan splićanin nije stiga ući u grad !!!
Svi smo krenili popodne sa Skalica i nismo stigli doć do Sarajeva radi debila kojima nije misto uopće da budu sa nama.Mi smo Torcida a vi ste ****,politički motivirana bagra,**** vas Tuta u pakšu....
Vidite koliko vas vole "vaši" hrvati, i koje pravio nerede... suvisan je dalji svaki komentar...

-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------
-
- Kontakt:
e moj sinko ti sebe nazivas navijacem a drago ti kad je druga grupa kamenovana,da ides na gostovanja znao bi koliko je jadno kad te neko kamenuje jer nema damu da ti pridje,i za ovog ULTRASA,vidjeces uskoro kako ce Torca DA SE OBRACUNA SA COBANIMA KOJE NEMOGU ORGANSKI DA SMISLE I KOJI IM UPROPASTE ONOLIKI PUT IZ sPLITAhordas1987 je napisao/la:hahahhaaha TORCIDA 123
hahahaha dobili degenek a svi vasi povrijedjeni
i u konjicu se sasrali kad su ih kamenovali
HAHAHAHAHAHAHAHA
Zadnja izmjena: zubizareta, dana/u 07 okt 2011, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.
Fina Gradska sarajevska raja
Sada je najbitnije da se momak izvuce iz kome 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ma ja glupljeg naroda nisam vidio od ti hercegovaca, oni se biva **** nesto, silu neku prosipaju, prave se hrvatima nekim, a pravi hrvati ih ne ebu ni 2%, samo ih pametno iskoriste na izborima...cast izuzetcimaUPS je napisao/la:a ko ih uopste voli?? cast izuzecima ali ogromna veci su lopovi i kriminalciscootyTM87 je napisao/la: To ti nije samo na net hr , nego na mnogi hrvatskim stranicama citam tako slicne komentare, i vidim da ih torcida mrzi opasno...
Xharry_90 je napisao/la:Sada je najbitnije da se momak izvuce iz kome
A vi internet huligani laku noc, nastavite branite grbavicu i duhove sarajeva za tastaturom.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
E pa ja sam danas iz Lukavca došao maksuz da vidim kako se brani Sarajevo, jer sam propustio prvi put, a ti se uvlači u pa.kaš onim koji su ti oduzeli i grad i stadion i sve. Nulo obična!Bliss je napisao/la:Xharry_90 je napisao/la:Sada je najbitnije da se momak izvuce iz kome
A vi internet huligani laku noc, nastavite branite grbavicu i duhove sarajeva za tastaturom.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Nadajmo se, molimo Boga da se izbjegne jos jedna tragedija.harry_90 je napisao/la:Sada je najbitnije da se momak izvuce iz kome
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
AHAHAHAHAHAHA smiri se popij pivu...Torcida na nas...hahahahaha...živio ti meni...zubizareta je napisao/la:e moj sinko ti sebe nazivas navijacem a drago ti kad je druga grupa kamenovana,da ides na gostovanja znao bi koliko je jadno kad te neko kamenuje jer nema damu da ti pridje,i za ovog ULTRASA,vidjeces uskoro kako ce Torca DA SE OBRACUNA SA COBANIMA KOJE NEMOGU ORGANSKI DA SMISLE I KOJI IM UPROPASTE ONOLIKI PUT IZ sPLITAhordas1987 je napisao/la:hahahhaaha TORCIDA 123
hahahaha dobili degenek a svi vasi povrijedjeni
i u konjicu se sasrali kad su ih kamenovali
HAHAHAHAHAHAHAHA
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------
Ovdje covjek pise da su pjevali ili ti ga pivali na granici, to nije jedanalo_bola je napisao/la:ahahahaha pa bola stavi i ostale komentarebrochi28 je napisao/la:Evo vam jedan komentar sa net.hr i sve ce vam biti jasno jadni i glupi hercegovci:
Vidite koliko vas vole "vaši" hrvati, i koje pravio nerede... suvisan je dalji svaki komentar......ti našao jedan koji tebi odgovara
...otišlo je ovo sve u 3 PM

http://lajkujem.com/status/778570#.To43nMaq7-I.facebook" onclick="window.open(this.href);return false;
samo samo hahahha
samo samo hahahha
FK SARAJEVO.
šta se pravdate majketi sad...bilo je kako je bilo..čuj priće sad volimo mi splićane a mrzimo hercegovce.
uvjek vam mi krivi

-
- Kontakt:
u BL nakon nereda privedu 2 navijaca,u Mostaru 3,dokaz da suradjuju sa murijom a u Sarajevu 50
Fina Gradska sarajevska raja