FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

hordas1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la hordas1987 » 07 okt 2011, 00:50

TORCIDA123 je napisao/la:Danas je oboren rekord u bježanju igrača Veleža, novi rekord drže navijači željezničara :D
dobro jee i tebe vise uvjek ste kao navijaci i ljudi bili kukavice to ste danas i pokazali !!!
KUKAVICEEEE !!!!
ti ces nekome nesto reci puuuu sram te bilo nemas stida da se pojavis na forumu !!!!
APSOLUTNA PODRSKA KOMSIJAMA SA JUGA U OVOM SLUCAJU !!!

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 07 okt 2011, 00:51

slika

:cry:
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 07 okt 2011, 00:51

Zafrkano je to kada imaš nesposobne ljude u policiji u jednoj ovako konfliktnoj zemlji. Nema tu konspiracijaaa , jednostavno neznanje , smotanost. Čitam i kontam. Ne znam tko mi se više gadi one hinje što su izazvale sve ovo i sjedili poslije u busu gledajući kako im degeneče grupu. Ili one hinje što su ugrabile priliku da daju degenek do iznemoglosti Torcidašima , bilo je tu sigurno i likova koji vole da lome 10 na jednog i to koji leži. Nema tu nikakvog mjesta za likovanje i komentare tipa odbranili ponos grada.

Oko fudbala postoje dogovorene tuče za mudonje sve ostalo je ulica i kriminal.

Nedostatak inteligencije , opšta naivnost i opšti osjećaj za NEmjeru. Zanima me jel itko bio na mostu da malo smiri tu raju. Udari onesposobi i to je to. Kakvo iživljavanje bola ....

Da ima imalo vlasti u ovoj zemlji , trebalo bi zabraniti sva gostovanja. Jer tkome to više treba, naravno osim političarima za podpirivanje.
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 07 okt 2011, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 okt 2011, 00:52

@gollum

Posalji jednu,opao mi secer skroz,zao mi da propadnu :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 07 okt 2011, 00:53

TORCIDA123 je napisao/la: kako bjezite pcike

Sta sad , kakve koristi kad ti meljes po forumu , ti Torcida ? 8-) golemo , Evo da si ucestvovao u neredima pa sad prepricavas , nego pametujes preko interneta net hooligan, Hercegovina voli Hajduka , zovnu hajduk na festu u svoje selo iznesu prsuta i pocaste se , voli Hercegovina Hajduka , kamenoklesari , pecinari , skripari , samo sramotite Hajduk , a pritom jos glumite da volite Zrinjski , Siroki , Gosk , sve iz inata , inata da psujete nama balin*** majku ,samo sramotite sebe i svoje rodno selo , da nebi rata nebi asfalta vidjeli :( :( :( :( Tuzno al istinito .
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

FORZA ZELJO
Kontakt:

Post Postao/la FORZA ZELJO » 07 okt 2011, 00:54

hordas1987 je napisao/la:
TORCIDA123 je napisao/la:Danas je oboren rekord u bježanju igrača Veleža, novi rekord drže navijači željezničara :D
dobro jee i tebe vise uvjek ste kao navijaci i ljudi bili kukavice to ste danas i pokazali !!!
KUKAVICEEEE !!!!
ti ces nekome nesto reci puuuu sram te bilo nemas stida da se pojavis na forumu !!!!
ha ha ma djete malo ba prdi ovdje izaziva gdje je admin da ga skloni..
gdje si danas bio Torcida123 ili si kuci bio u Hercegovini ili u Miljackoj?
BAS SVE TI DAJEMO.....

TORCIDA123
Kontakt:

Post Postao/la TORCIDA123 » 07 okt 2011, 00:54

nadi mi video ili sliku gdje bacate torcidase u miljacku

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 07 okt 2011, 00:54

I pod BB je zeljino djete(Damir Rovcanin) skakalo po glavi nultrasu.
Ali yebo to, propade torta :cry:
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

hordas1987
Kontakt:

Post Postao/la hordas1987 » 07 okt 2011, 00:55

TORCIDA123 je napisao/la:nadi mi video ili sliku gdje bacate torcidase u miljacku
ma ti si se danas okupo u miljackoj ni to vam danas nije moglo da opere obraz !!!!
hahahahaha
SMRADOVI ZA VAS JE I MILJACKA PREVISE CISTA

TORCIDA123
Kontakt:

Post Postao/la TORCIDA123 » 07 okt 2011, 00:56

FORZA ZELJO je napisao/la:
hordas1987 je napisao/la:
KUKAVICEEEE !!!!
ha ha ma djete malo ba prdi ovdje izaziva gdje je admin da ga skloni..
gdje si danas bio Torcida123 ili si kuci bio u Hercegovini ili u Miljackoj?
ja sam bio u sarajevu ne brini se ti za mene i kolko sam vidio vi ste bjezali od torcide i dobili ste degenek

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 07 okt 2011, 00:57

TORCIDA123 je napisao/la: ja sam bio u sarajevu ne brini se ti za mene i kolko sam vidio vi ste bjezali od torcide i dobili ste degenek
jesmo, evo ja sad sa KUM-a

Reuf_Herco
Kontakt:

Post Postao/la Reuf_Herco » 07 okt 2011, 00:58

A nekad je stajao na Grbavici transparent TORCIDA. Sad se lizete sa Dinamom c c c c
Seljomvci, kakvi ste vi prevrtljivci i kako se jadno ulizujete drugima. C C C C

hordas1987
Kontakt:

Post Postao/la hordas1987 » 07 okt 2011, 00:58

hahahhaaha TORCIDA 123
hahahaha dobili degenek a svi iz torcide povrijedjeni
i u konjicu se sasrali kad su ih kamenovali
HAHAHAHAHAHAHAHA
Zadnja izmjena: hordas1987, dana/u 07 okt 2011, 09:33, ukupno mijenjano 1 put.

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 07 okt 2011, 00:59

Capt_Billy je napisao/la:
admirone je napisao/la:
HOPLIT je napisao/la:Prestanite se qurčit. Bilo vas je barem 30 puta više, torcidaši i nisu imali neke šanse. Bolje vam je da smirite malo doživljaj da vam se ovi nebi negdje gadno osvetili. Nisam pristalica ni jednih ni drugih ali brate daleko ste vi od Torcide. Čitajući ove komentare čovjek bi pomislio da ste im hebali mame u po´ Splita.
Sta ti pricas? i tko se kurci? Ja fakat ne znam o cemu ti govoris? Sta dodu ti ljudi dva dana ranije, hodaju po Sarajevu kao BEGOVI, ugostis ih i na kraju ti sranje naprave. DOBILI SU STA SU ZASLUZILI. GRBAVICA JE ODBRANJENA. Vako su i beli orlovi jurisali na Sarajevo pa su padali jedan po jedan!! Dosta vise o tom kurcenju!! Dobili su batine i tacka i jos sam pri misljenju da su ono bili ove ustase iz hercegovine a ne pravi Splicani koji su u to vrijeme bili na putu ka Sarajevu.

Da skratimo, usrali su nam praznik, ok Hvala im i vise niti jedan hrvatski predstavih sem DINAMA nije dobrodosao!!! Gotova stvar!!! Sto se koreografije tice, ostaviti brate za derbi sa Sarajevom i to je to. Sto se karata tice, ostavite za sljeducu prijateljsku ili kup i to je to!!!!
Je.bo te Dinamo !
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 07 okt 2011, 00:59

TORCIDA123 je napisao/la:nadi mi video ili sliku gdje bacate torcidase u miljacku
Evo kad si pokusao izaci
slika
Don't hate what you don't understand.

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 07 okt 2011, 01:00

kimbo je napisao/la:Zafrkano je to kada imaš nesposobne ljude u policiji u jednoj ovako konfliktnoj zemlji. Nema tu konspiracijaaa , jednostavno neznanje , smotanost. Čitam i kontam. Ne znam tko mi se više gadi one hinje što su izazvale sve ovo i sjedili poslije u busu gledajući kako im degeneče grupu. Ili one hinje što su ugrabile priliku da daju degenek do iznemoglosti Torcidašima , bilo je tu sigurno i likova koji vole da lome 10 na jednog i to koji leži. Nema tu nikakvog mjesta za likovanje i komentare tipa odbranili ponos grada.

Oko fudbala postoje dogovorene tuče za mudonje sve ostalo je ulica i kriminal.

Nedostatak inteligencije , opšta naivnost i opšti osjećaj za NEmjeru. Zanima me jel itko bio na mostu da malo smiri tu raju. Udari onesposobi i to je to. Kakvo iživljavanje bola ....

Da ima imalo vlasti u ovoj zemlji , trebalo bi zabraniti sva gostovanja. Jer tkome to više treba, naravno osim političarima za podpirivanje.
Da, al malo ce ko to ovdje primijetiti, zar i sam ne vidis da su glavne teme plivanje i odbrana grada, ubijanje Ustasa ili Balija itd.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 07 okt 2011, 01:01

Uzrok: Sve je pocelo kad je kretenska policija uvela i provela 3 autobusa (na kojima je pisalo Tomislavgrad) gostujucih navijaca DVA YEBENA SATA PRIJE TEKME :o :shock: u stadion Grbavica....pa kakvi su to debilni drotovi :shock: 10-tak momaka je bilo koji su dorađivali koreografiju (koja je trebala biti extra).
I nikakav mangupluk niti volovska muda nisu trebali da sjebu koreografiju u tim okolnostima...da je bilo 200 žena ,a kamoli torcidaša koreografija bi bila sjebana.

Gaženje druge grupe (splitske tablice na kombijima i autima) na mostu kod Elektroprivrede je Posljedica toga.

Uzrok i posljedice su povezani, ali se moraju razvdojiti prije nego što se krene na opšte pljuvanje i generalizovanje stvari.

Zakljucak: Policija KS je glavni krivac za ovo današnje ludilo....ona je dozvolila ono sranje ,dva sata ranije, na stadionu - a kasnije i haos na ulicama koji je trajao pola sata.
Ko ce drugi to obuzdati nego policija?? uostalom, ko je drugi kompetentan i placen za te stvari nego oni :?:
Zadnja izmjena: spizz, dana/u 07 okt 2011, 01:02, ukupno mijenjano 2 puta.

brochi28
Kontakt:

Post Postao/la brochi28 » 07 okt 2011, 01:01

Evo vam jedan komentar sa net.hr i sve ce vam biti jasno jadni i glupi hercegovci:
ja san se vratija prije uru vrimena i za tvoju informaciju niti jedan splićanin nije stiga ući u grad !!!
Svi smo krenili popodne sa Skalica i nismo stigli doć do Sarajeva radi debila kojima nije misto uopće da budu sa nama.Mi smo Torcida a vi ste ****,politički motivirana bagra,**** vas Tuta u pakšu....
Ko je bija sitit će se šta smo danas pivali na granici kad smo se vraćali
Danas, 12:33:52 AM

Vidite koliko vas vole "vaši" hrvati, i koje pravio nerede... suvisan je dalji svaki komentar...

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 07 okt 2011, 01:02

TORCIDA123

sta ima u Citluku :?:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 okt 2011, 01:05

spizz je napisao/la:Uzrok: Sve je pocelo kad je kretenska policija uvela i provela 3 autobusa (na kojima je pisalo Tomislavgrad) gostujucih navijaca DVA YEBENA SATA PRIJE TEKME :o :shock: u stadion Grbavica....pa kakvi su to debilni drotovi :shock: 10-tak momaka je bilo koji su dorađivali koreografiju (koja je trebala biti extra).
I nikakav mangupluk niti volovska muda nisu trebali da sjebu koreografiju u tim okolnostima...da je bilo 200 žena ,a kamoli torcidaša koreografija bi bila sjebana.

Gaženje druge grupe (splitske tablice na kombijima i autima) na mostu kod Elektroprivrede je Posljedica toga.

Uzrok i posljedice su povezani, ali se moraju razvdojiti prije nego što se krene na opšte pljuvanje i generalizovanje stvari.

Zakljucak: Policija KS je glavni krivac za ovo današnje ludilo....ona je dozvolila ono sranje ,dva sata ranije, na stadionu - a kasnije i haos na ulicama koji je trajao pola sata.
Ko ce drugi to obuzdati nego policija?? uostalom, ko je drugi kompetentan i placen za te stvari nego oni :?:
i treba napomenuti da je ta prva grupa sto je ushla na stadion i pocela nerede sve vrijeme bila na parkingu iza istoka okruzena murijom, tj direktni krivci (zajedno sa policijom) su ostali netaknuti, a nastradali ovi sto su kombijima i autima dosli, oni koji su se nashli u krivo vrijeme na krivom mjestu
nema potpisa

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 24 gosta.