Sad ce reci da smo mi glupi, jer je to pjesma od TorcideKB-TM87 je napisao/la:A otkrili smo te komšo naš, pa jel te stid

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sad ce reci da smo mi glupi, jer je to pjesma od TorcideKB-TM87 je napisao/la:A otkrili smo te komšo naš, pa jel te stid
Nista 3-0 za nas.Idemo dalje.lisander je napisao/la:de nek neko baci komentar o utakmici
Nedo Bog da smo mi ovakvi i da nam je draza Torcida i BBB, ja bi automatski prestao se predstavljat kao navijac Sarajeva i zabrinuo se za svoj grad i svoju raju i upitao da li je to sve sto je ostalo od moje mahale i mog SEHERA.. Postop fala Bogu tako nije i dalje mogu da nam samo zavide i uce i da se cude kako mogu navijaci gradskih rivala zajedno da dodju na derbi, razidju se na 90 min i poslkije toga opet skupa na picu, uz megalomansku pilanu i prcanje.. kratko i jasno Bilo gdje da krenem o tebi sanjam..Amar_TM87 je napisao/la:Sad ce reci da smo mi glupi, jer je to pjesma od TorcideKB-TM87 je napisao/la:A otkrili smo te komšo naš, pa jel te stid
bila je to prava prvenstvena utakmica, hajduku respekt, nama bodovilisander je napisao/la:de nek neko baci komentar o utakmici
Stvarno si glup!! Torcida opkoljena a Manijaci bjeze!!!TORCIDA123 je napisao/la: kako bjezite pcike
BRAVO BRATE SVAKA TI CAST !Capt_Billy je napisao/la:bordo je napisao/la:Navijacka skupina koja ima toliko veliku tradiciju . (TzvTorcida)
I kako kaze ovaj **** dejan,cijenjenca svugdje po Evropi ih cjene.
Dopusti sebi da je neki klosari povodom prijateljskog susreta
i rodendana obrukaju!! Pa ja bi se sramotio,da jedna tako velika
i brojna navijacka skupina ispadne tako bjedna!!! Dzabe vam sve!!
Grad Sarajevo ima duh,koji vi nikada nece te imati!!!
Vi zivite od toga kada ce derbi da se pomarisete sa dinamovcima!
A mi zivimo za derbi da bi jedni sa drugima sjeli i jednne druge
podjebavali! I poslije tekme otisli na pice zajedno!!!
Eh to je navijanje!!! Pa nam vi pricaj te o Evropi!!!
Vi ste mali i jadni i uvijek ce te to ostati!!!!!
ne možemo svi bit kulturni,mirni kao vi i njemciCasper_kb je napisao/la:Nedo Bog da smo mi ovakvi i da nam je draza Torcida i BBB, ja bi automatski prestao se predstavljat kao navijac Sarajeva i zabrinuo se za svoj grad i svoju raju i upitao da li je to sve sto je ostalo od moje mahale i mog SEHERA.. Postop fala Bogu tako nije i dalje mogu da nam samo zavide i uce i da se cude kako mogu navijaci gradskih rivala zajedno da dodju na derbi, razidju se na 90 min i poslkije toga opet skupa na picu, uz megalomansku pilanu i prcanje.. kratko i jasno Bilo gdje da krenem o tebi sanjam..Amar_TM87 je napisao/la:Sad ce reci da smo mi glupi, jer je to pjesma od TorcideKB-TM87 je napisao/la:A otkrili smo te komšo naš, pa jel te stid
Svaka cast brateCasper_kb je napisao/la:Nedo Bog da smo mi ovakvi i da nam je draza Torcida i BBB, ja bi automatski prestao se predstavljat kao navijac Sarajeva i zabrinuo se za svoj grad i svoju raju i upitao da li je to sve sto je ostalo od moje mahale i mog SEHERA.. Postop fala Bogu tako nije i dalje mogu da nam samo zavide i uce i da se cude kako mogu navijaci gradskih rivala zajedno da dodju na derbi, razidju se na 90 min i poslkije toga opet skupa na picu, uz megalomansku pilanu i prcanje.. kratko i jasno Bilo gdje da krenem o tebi sanjam..Amar_TM87 je napisao/la:Sad ce reci da smo mi glupi, jer je to pjesma od TorcideKB-TM87 je napisao/la:A otkrili smo te komšo naš, pa jel te stid
U svakom smislu Hrvatska i Srbija su uvijek bile jadne za nas što se tiče svegaCapt_Billy je napisao/la:Potpis za pravog bordo prijatelja!!!bordo je napisao/la:Navijacka skupina koja ima toliko veliku tradiciju . (TzvTorcida)
Popravio se bordo,od nekog ko je prije par dana Osima nazivao slagiranim,sad poceo pisati pametne i korektne stvari.Ko kaze da za nas nema nade,i da ljudi ne mogu sazrijeti i poceti razmisljati normalno.Aferim momcino.scootyTM87 je napisao/la:BRAVO BRATE SVAKA TI CAST !Capt_Billy je napisao/la:bordo je napisao/la:Navijacka skupina koja ima toliko veliku tradiciju . (TzvTorcida)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.