Bistro, samo bistrodean_ je napisao/la:ma to je samo jedan mali djelić torcide(većinom iz bih) koji je došao u sarajevo i nije imao problem izazivat mnogo brojnijeg neprijatelja(a i neka su dobili batine kad to traže)...dok vi ne smijete ni pomislit da organizirano dođete u split..doduše ne samo vi
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- KB-TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Jok eto ja nemam prijatelja u Sarajevu i navijaca Zelje koji su mi sve ovo sto sam napisao i rekli.xaviesta je napisao/la:Inace ti si bio na licu mjesta i to sve pomno popratio?Bliss je napisao/la: Ove ustashe(nisu hrvati nego ustashe) iz BiH koje su usle na stadion i zapoceli sranje su uredno bili cuvani od strane policije, a nastradala je torcida iz Hrvatske koja nije imala pojma sta se desavalo na stadionu. A Manijake, hvala bogu nekrasi bas neka inteligencija, pa umjesto da se obracunaju sa ovim koji su tu dosli da izazovu nerede, oni su napali Torcidu koja je dosla u Sarajevo najnormalnije kao i na svaku gostujucu utakmicu.
Zato stoji tvrdnja Gojera, ovo je jos jedan pokusaj da destabilizira politicka situacija u BiH.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Torcida Miljacka! 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
- Kontakt:
Piše: M. Dautbegovićzubizareta je napisao/la:procitaj naslovnicu na sportsport ba mozda ti bude jasnije,jedan splicanin je teze povrijedjen i bice podvrgnut operacijialo_bola je napisao/la:9 lakše ozlieđenih a od toga 5 nogu izvrnula,eto epiloga svega...šta se ložite bezveze ..nekoliko kombija zalutalo među manijake...4 autobusa Torcide zaustavljeno izvan sarajeva i to je to..obično kamenjanje i nekoliko lakše ozlijeđenih
Četvrtak, 06.10.11. 22:07.
Iako su prve informacije govorile kako niko nije teže povrijeđen u današnjim sukobima na Grbavici, nažalost to nije tačno.
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Naime, kako je u razgovoru za SportSport.ba potvrdila Biljana Jandrić, glasnogovornica Kliničkog centra na Koševu, jedna osoba je zadobila teže povrede glave i najvjerovatnije će biti podvrgnuta hirurškom zahvatu.
"Ukupno je devet osoba povrijeđeno. Tri su iz Sarajeva i sve te tri osobe su zadobile lakše tjelesne povrede. Ostalih šest koje smo zbrinuli su građani Splita, Metkovića, Zadra i Bjelovara", kaže Jandrić za SportSport.ba.
"Jedna osoba koja je iz Splita nalazi se na intezivnoj njezi neurohirurgije i nalazi se u teškom stanju. Zadobila je teže povrede glave i najvjerovatnije će biti podvrgnuta hirurškom zahvatu. Još je jedna osoba dovežena u besvijesnom stanju, ali je taj momak došao svijesti i stanje mu je stabilno. Međutim, biće zadržan na pretragama. Ostali su nakon ukazane pomoći pušteni", dodala je Jandrić.
Kako saznajemo, radi se o M. B. (rođen 1983. godine) iz Splita.
evo epiloga svega..3 manijaka i 6 torcide i ne ložite se bezveze...kao što napisah obično kamenjanje...
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------
ma dobro to sam malo zajebavo...normalno da znam da gostujući navijači dolaze u split....samo nema tamo nikakvog **** i normalno zaštičeni su ko lički medvjedi....dok torcida ide gdje hoće i radi šta god hoće..bez obzira na broj neprijatelja..zato ponekad i najebu...hrabrost ili ludost...ocjenite samikarameldar je napisao/la:De mi reci jesil ti iz Splita? pa znas kako to navijaci ne smiju doc tamo?dean_ je napisao/la:
ma to je samo jedan mali djelić torcide(većinom iz bih) koji je došao u sarajevo i nije imao problem izazivat mnogo brojnijeg neprijatelja(a i neka su dobili batine kad to traže)...dok vi ne smijete ni pomislit da organizirano dođete u split..doduše ne samo vi
I ja sam zabrinut na to šta će se desiti u Zenici.Jednostavno previše politikeŠB_Fidelis je napisao/la:
Kvota ti je jedno 1.20 na to da ces u jednom od iduca dva nastupa selekcije dozivjeti nekoga kome je ''ubaceno'' stogod love, pa ces vidjeti sranja.
Ovo sto se danas desilo sam ja ponovio jedno sto puta, kao odraz BH drustva, i sire regije, bez ikakvih izuzetaka, a narocito prednjace u tome grupe koje svoju politiku provode, pa kakva god bila. Brojni se na to smijali, ili nisu uvazavali, ili postavljali sebe za vise moraliste pa bi nasli vec dezurnog krivca. Kad se njima desi, e onda je sasvim razumljivo, jer, budimo realno, tko ce trpiti u svom gradu da netko sa strane pravi nerede i izaziva, to je obrana grada, i sta sve ne, a sjecam se ne tako davno kad se zbog izazivanja nereda od strane jedne druge gostujuce navijacke skupine pljuvalo nemilice po cijeloj jednoj sredini i izmisljalo o napadu po dolasku, sve do demanta sigurnosnih kamera. Kad pogledas, danas srecom barem nije bio tragican epilog, i to je najbitnije u cijeloj prici.
Sad, ispod ovoga ce se nakaciti jedno 100 likova koji ce u POTPUNOSTI profulati bit posta, shvatiti ga na svoj nacin i okrenuti sebi u korist, jos jednom u nizu dokazavsi poantu sindroma BH drustva i regije u potpunosti. Samo, takav jedan nece cak ni tada shvatiti gdje je problem. Uvijek je ''onaj drugi''.
Taj Balkan. A tek njegovi komentatori, kronicari i moralisti. Pucanje od intelekta, a tek od punoljetnosti. Krasno.
Ovo se jednom desi u Sarajevu,jednom "torcidi"pa sljedeći put "manijacima"u Banjaluci i tako u krug i uvijek su drugi krivi

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Problem je u tome sto torcidasi koji su krenuli busem iz HR uopste nisu usli u SarajevoBliss je napisao/la:Jok eto ja nemam prijatelja u Sarajevu i navijaca Zelje koji su mi sve ovo sto sam napisao i rekli.xaviesta je napisao/la:Inace ti si bio na licu mjesta i to sve pomno popratio?Bliss je napisao/la: Ove ustashe(nisu hrvati nego ustashe) iz BiH koje su usle na stadion i zapoceli sranje su uredno bili cuvani od strane policije, a nastradala je torcida iz Hrvatske koja nije imala pojma sta se desavalo na stadionu. A Manijake, hvala bogu nekrasi bas neka inteligencija, pa umjesto da se obracunaju sa ovim koji su tu dosli da izazovu nerede, oni su napali Torcidu koja je dosla u Sarajevo najnormalnije kao i na svaku gostujucu utakmicu.
Zato stoji tvrdnja Gojera, ovo je jos jedan pokusaj da destabilizira politicka situacija u BiH.
Evo uzroka svih tih sranja:
"Koreografija je radjena dva dana ,skoro 24 sata par momaka uz podrsku mladjih , uz par manjih tehnickih problema dovedena je do perfekcije i trebala je bit jedna od boljih uz parolu od 80 metara i kartone , u 16 i 45 dolaze tri autobusa par kombija i par auta Torcide , na juznoj tribini nije bilo nijednog policajca , bilo je 20 tak pripadnika game il vec ne znam koga , nakon izlaska iz buseva 150-200 torcidasa krece prema jugu , gama im se sklanja za to vrijeme nas 5 uz 10tak djecaka od 14-15 godina postavljamo kartone , djeca bjeze a momak koji je bio najblize do njih dobija batine na svu srecu nije teze povrijedjen a moglo je bit najgore . Kod sebe smo imali jednu baklju koju bacamo prema njima i povlacimo se do izlaza gdje nas nasa milicija istjeruje i udara koda smo mi nesto uradili a torcidu su zadrzali 5 minuta na tribini bez da su ista poduzeli , na izlazu sa zapada nas udaraju ponovo i istjeruju sa stadiona .
MOLIM ORGANIZATORE UTAKMICE ,ZASTITARSKU AGENCIJU ,MILICIJU IL KOGA VEC DA SE DOGOVORE KO CE SKUPIT 1000 KM ZA unistenu koreografiju za sta su oni krivi prije svega .
Incidenti poslje utakmice su bili logican slijed svega , o tome se ne treba po forumu jer izgleda da pola evrope cita ovaj forum i prenosi gdje ko hoce , deblji kraj nisu izvukli nikakvi hercegovci kosto direktor Muharemovic kaze nego Torcida iz Splita ,Dubrovnika ,Zagreba i dalmacije , izgleda da su nekim cudom promakli divnim bh drotovima i to bas tih 4-5 kombija i par auta prve ekipe torcide"
------------------------------------
I smirite malo hormone, dobro je više sa internet huliganizmom...mogla je vrlo lako mrtva glava danas pasti
cetiri momka su ostala ležati na sred ceste kod strojorada ( da ne pominjem razlupama auta i kombije)...kome je sve ovo trebalo?? a trebala je biti prijateljska utakmica
...zbog hercegovackih kretena (koji su se kasnije uhinjili u autobusima i izvukli uz pratnju policije) , gadno su najebali navijaci iz hrvatske koji veze nisu imali sa onim na stadionu i koji su tek pristizali sa kombijima i autima na utakmicu.
"Koreografija je radjena dva dana ,skoro 24 sata par momaka uz podrsku mladjih , uz par manjih tehnickih problema dovedena je do perfekcije i trebala je bit jedna od boljih uz parolu od 80 metara i kartone , u 16 i 45 dolaze tri autobusa par kombija i par auta Torcide , na juznoj tribini nije bilo nijednog policajca , bilo je 20 tak pripadnika game il vec ne znam koga , nakon izlaska iz buseva 150-200 torcidasa krece prema jugu , gama im se sklanja za to vrijeme nas 5 uz 10tak djecaka od 14-15 godina postavljamo kartone , djeca bjeze a momak koji je bio najblize do njih dobija batine na svu srecu nije teze povrijedjen a moglo je bit najgore . Kod sebe smo imali jednu baklju koju bacamo prema njima i povlacimo se do izlaza gdje nas nasa milicija istjeruje i udara koda smo mi nesto uradili a torcidu su zadrzali 5 minuta na tribini bez da su ista poduzeli , na izlazu sa zapada nas udaraju ponovo i istjeruju sa stadiona .
MOLIM ORGANIZATORE UTAKMICE ,ZASTITARSKU AGENCIJU ,MILICIJU IL KOGA VEC DA SE DOGOVORE KO CE SKUPIT 1000 KM ZA unistenu koreografiju za sta su oni krivi prije svega .
Incidenti poslje utakmice su bili logican slijed svega , o tome se ne treba po forumu jer izgleda da pola evrope cita ovaj forum i prenosi gdje ko hoce , deblji kraj nisu izvukli nikakvi hercegovci kosto direktor Muharemovic kaze nego Torcida iz Splita ,Dubrovnika ,Zagreba i dalmacije , izgleda da su nekim cudom promakli divnim bh drotovima i to bas tih 4-5 kombija i par auta prve ekipe torcide"
------------------------------------
I smirite malo hormone, dobro je više sa internet huliganizmom...mogla je vrlo lako mrtva glava danas pasti

Zadnja izmjena: spizz, dana/u 07 okt 2011, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
nisu ni ovi što su dobili batine tako nevini,slušao sam izjavu Muharemovića na pinku da su imali informacije iz Hrvatske da je torcida najavila nekakve nerede u sarajevuBliss je napisao/la:Ove ustashe(nisu hrvati nego ustashe) iz BiH koje su usle na stadion i zapoceli sranje su uredno bili cuvani od strane policije, a nastradala je torcida iz Hrvatske koja nije imala pojma sta se desavalo na stadionu. A Manijake, hvala bogu nekrasi bas neka inteligencija, pa umjesto da se obracunaju sa ovim koji su tu dosli da izazovu nerede, oni su napali Torcidu koja je dosla u Sarajevo najnormalnije kao i na svaku gostujucu utakmicu.Mosor1 je napisao/la:Btavo za vas sve sto ste pljuvali prema Hrvatima iz BIH.Koliko vidim svi povrijeđeni su iz Hrvatske.Nazalost propade vam plan da na nas svalite ove ispade.Postao i Željo politicki klub.Glavna vijest je bila da nerede prave navijači iz BIH.Fuj
-
- Kontakt:
@dean
hajde mi sa javi na pm da ti i ja nesto organizujemo
@spizz ne iznosi stvari sa orga brate sta ti je
hajde mi sa javi na pm da ti i ja nesto organizujemo
@spizz ne iznosi stvari sa orga brate sta ti je
26.05.2010-TITULA
Nije udarni tim iz Splita, al' doslo je ljudi iz Hrvatske, iz raznih gradova, a cak i iz Splita, neki su ranije stigliHZ_ilidzaa je napisao/la: Problem je u tome sto torcidasi koji su krenuli busem iz HR uopste nisu usli u Sarajevo

Roger Federer the greatest of all time!
Navijacka skupina koja ima toliko veliku tradiciju . (TzvTorcida)
I kako kaze ovaj **** dejan,cijenjenca svugdje po Evropi ih cjene.
Dopusti sebi da je neki klosari povodom prijateljskog susreta
i rodendana obrukaju!! Pa ja bi se sramotio,da jedna tako velika
i brojna navijacka skupina ispadne tako bjedna!!! Dzabe vam sve!!
Grad Sarajevo ima duh,koji vi nikada nece te imati!!!
Vi zivite od toga kada ce derbi da se pomarisete sa dinamovcima!
A mi zivimo za derbi da bi jedni sa drugima sjeli i jednne druge
podjebavali! I poslije tekme otisli na pice zajedno!!!
Eh to je navijanje!!! Pa nam vi pricaj te o Evropi!!!
Vi ste mali i jadni i uvijek ce te to ostati!!!!!
I kako kaze ovaj **** dejan,cijenjenca svugdje po Evropi ih cjene.
Dopusti sebi da je neki klosari povodom prijateljskog susreta
i rodendana obrukaju!! Pa ja bi se sramotio,da jedna tako velika
i brojna navijacka skupina ispadne tako bjedna!!! Dzabe vam sve!!
Grad Sarajevo ima duh,koji vi nikada nece te imati!!!
Vi zivite od toga kada ce derbi da se pomarisete sa dinamovcima!
A mi zivimo za derbi da bi jedni sa drugima sjeli i jednne druge
podjebavali! I poslije tekme otisli na pice zajedno!!!
Eh to je navijanje!!! Pa nam vi pricaj te o Evropi!!!
Vi ste mali i jadni i uvijek ce te to ostati!!!!!
-
- Kontakt:
Ili malo vise najebu ko u Slovackojdean_ je napisao/la:ma dobro to sam malo zajebavo...normalno da znam da gostujući navijači dolaze u split....samo nema tamo nikakvog **** i normalno zaštičeni su ko lički medvjedi....dok torcida ide gdje hoće i radi šta god hoće..bez obzira na broj neprijatelja..zato ponekad i najebu...hrabrost ili ludost...ocjenite samikarameldar je napisao/la:De mi reci jesil ti iz Splita? pa znas kako to navijaci ne smiju doc tamo?dean_ je napisao/la:
ma to je samo jedan mali djelić torcide(većinom iz bih) koji je došao u sarajevo i nije imao problem izazivat mnogo brojnijeg neprijatelja(a i neka su dobili batine kad to traže)...dok vi ne smijete ni pomislit da organizirano dođete u split..doduše ne samo vi
YNWA!
- KB-TM87
- Kontakt:
@HZ-ilidža
po 8347898 put, najebali su likovi iz Hrvatske, oni zbog kojih je sve ovo bilo su se sakrili u autobusima i gledali sa nevjericom. A imaju i slike, 3 kombija su iz hercegovine, prva bila, ostali sa SB, DU i drugi
po 8347898 put, najebali su likovi iz Hrvatske, oni zbog kojih je sve ovo bilo su se sakrili u autobusima i gledali sa nevjericom. A imaju i slike, 3 kombija su iz hercegovine, prva bila, ostali sa SB, DU i drugi
- scootyTM87
- Kontakt:
Ove ustashe(nisu hrvati nego ustashe) iz BiH koje su usle na stadion i zapoceli sranje su uredno bili cuvani od strane policije, a nastradala je torcida iz Hrvatske koja nije imala pojma sta se desavalo na stadionu. A Manijake, hvala bogu nekrasi bas neka inteligencija, pa umjesto da se obracunaju sa ovim koji su tu dosli da izazovu nerede, oni su napali Torcidu koja je dosla u Sarajevo najnormalnije kao i na svaku gostujucu utakmicu.
Problem je u tome sto torcidasi koji su krenuli busem iz HR uopste nisu usli u Sarajevo[/quote][/quote][/quote]Ono jeste bila torcida iz splita i sibenika, dobro su se tablice vidle dole kad smo bili, a tih fol nekih 5 autobusa sto je zaustavljeno to je cista mediska laz, imam buraza u konjicu , i dva rodjaka, i oni su mi potvrdili da nikakvih pet buseva nije proslo prema Sarajevu, a i tako kad su se vracali samo su opet ovi napadnuti
.
Problem je u tome sto torcidasi koji su krenuli busem iz HR uopste nisu usli u Sarajevo[/quote][/quote][/quote]Ono jeste bila torcida iz splita i sibenika, dobro su se tablice vidle dole kad smo bili, a tih fol nekih 5 autobusa sto je zaustavljeno to je cista mediska laz, imam buraza u konjicu , i dva rodjaka, i oni su mi potvrdili da nikakvih pet buseva nije proslo prema Sarajevu, a i tako kad su se vracali samo su opet ovi napadnuti

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
Kraljnidi je napisao/la:zabranjeno kupanjeNumber1 je napisao/la:šta je trebalo pisat na paroli, šta je trebalo bit za koreografiju?

-
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; kako bjezite pcike
- KB-TM87
- Kontakt:
Gleda se federalna, hercegovceTORCIDA123 je napisao/la: kako bjezite pcike

Zadnja izmjena: KB-TM87, dana/u 07 okt 2011, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.
budalo ovo torcida bjeziTORCIDA123 je napisao/la: kako bjezite pcike

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.