FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Capt_Billy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Capt_Billy » 06 okt 2011, 23:26

admirone je napisao/la:
HOPLIT je napisao/la:Prestanite se qurčit. Bilo vas je barem 30 puta više, torcidaši i nisu imali neke šanse. Bolje vam je da smirite malo doživljaj da vam se ovi nebi negdje gadno osvetili. Nisam pristalica ni jednih ni drugih ali brate daleko ste vi od Torcide. Čitajući ove komentare čovjek bi pomislio da ste im hebali mame u po´ Splita.
Sta ti pricas? i tko se kurci? Ja fakat ne znam o cemu ti govoris? Sta dodu ti ljudi dva dana ranije, hodaju po Sarajevu kao BEGOVI, ugostis ih i na kraju ti sranje naprave. DOBILI SU STA SU ZASLUZILI. GRBAVICA JE ODBRANJENA. Vako su i beli orlovi jurisali na Sarajevo pa su padali jedan po jedan!! Dosta vise o tom kurcenju!! Dobili su batine i tacka i jos sam pri misljenju da su ono bili ove ustase iz hercegovine a ne pravi Splicani koji su u to vrijeme bili na putu ka Sarajevu.

Da skratimo, usrali su nam praznik, ok Hvala im i vise niti jedan hrvatski predstavih sem DINAMA nije dobrodosao!!! Gotova stvar!!! Sto se koreografije tice, ostaviti brate za derbi sa Sarajevom i to je to. Sto se karata tice, ostavite za sljeducu prijateljsku ili kup i to je to!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Ra`81
Kontakt:

Post Postao/la Ra`81 » 06 okt 2011, 23:27

VAM je napisao/la:
Ra`81 je napisao/la:Znaci brato, idemo s vama pod BB gonjat ultrase i bacat u Neretvu :mrgreen:
Zar ti nisi pod bb svoj na svome??? :?
Normala, samo imamo postanare, je.baji ga :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 okt 2011, 23:27

IgorBL je napisao/la:Jebote, vama je normalno bacanje ljudi s mosta? Nebitno sto su ti isti sabani izazvali ovaj cirkus. Ali jedan momak se bori za zivot upravo zbog toga... A vi se ovdje sprdate. To je maloumno.
Izazvali su, dobili su. No naravno si u pravu i post ti je razuman, jos nema mrtvih, nadam se dace tako i ostati, jer i ovo sve je previse.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 06 okt 2011, 23:28

Ne znam ja ko se qrčio, dođeš u tuđi grad i praviš se mangup. Dobiješ što si tražio - kraj priče.[/quote]
sve je to tifo svijet samo to obican navijac koji gricka kospe ko ti nemoze da skonta[/quote]
samo kako vas nije sramota lagati napaceni narod, vi ste manijaci degenek u svom gradu dobili ej i ostali ste bez udarnog trasa i kako vas nije sramota lagati tu, jaki ste samo na forumu,a li vidjecemo vas u gabeli 16.10, i dole ce vas torcida cekati :D[/quote]
sine smanji dozivljaje unistili su vas u gradu ko beba zvecku,mada im je minus i ponizenje sto ste im na jug upali,kakav trans nikakav nije pao
Zadnja izmjena: zubizareta, dana/u 06 okt 2011, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
Fina Gradska sarajevska raja

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 06 okt 2011, 23:28

slika
Za zivot cijeli!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 okt 2011, 23:29

Principatus je napisao/la:
IgorBL je napisao/la:Jebote, vama je normalno bacanje ljudi s mosta? Nebitno sto su ti isti sabani izazvali ovaj cirkus. Ali jedan momak se bori za zivot upravo zbog toga... A vi se ovdje sprdate. To je maloumno.
Izazvali su, dobili su. No naravno si u pravu i post ti je razuman, jos nema mrtvih, nadam se dace tako i ostati, jer i ovo sve je previse.
Vidiš ne slažem se s tobom.Nek se stoka pobije pa bio mi to rođeni brat,ako je budala ne zaslužuje da živi ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 06 okt 2011, 23:29

TORCIDA123 je napisao/la:[a li vidjecemo vas u gabeli 16.10, i dole ce vas torcida cekati :D
Ja konto sutra u Vitez poci, 'ocel vas tamo biti da povedem pojacanje? :oops:
Don't hate what you don't understand.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 06 okt 2011, 23:29

TORCIDA123 je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:
HOPLIT je napisao/la:Prestanite se qurčit. Bilo vas je barem 30 puta više, torcidaši i nisu imali neke šanse. Bolje vam je da smirite malo doživljaj da vam se ovi nebi negdje gadno osvetili. Nisam pristalica ni jednih ni drugih ali brate daleko ste vi od Torcide. Čitajući ove komentare čovjek bi pomislio da ste im hebali mame u po´ Splita.
Ne znam ja ko se qrčio, dođeš u tuđi grad i praviš se mangup. Dobiješ što si tražio - kraj priče.
sve je to tifo svijet samo to obican navijac koji gricka kospe ko ti nemoze da skonta
samo kako vas nije sramota lagati napaceni narod, vi ste manijaci degenek u svom gradu dobili ej i ostali ste bez udarnog trasa i kako vas nije sramota lagati tu, jaki ste samo na forumu,a li vidjecemo vas u gabeli 16.10, i dole ce vas torcida cekati :D[/quote]
de ne glumi nijedan nas trans nije pao... osim vaseg navdno barjaka

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 06 okt 2011, 23:29

Pa isto tako 150 Torca-Kurca je napalo 15 momaka i od toga htijeli napraviti neki podvig.Poslije toga su dobili ono sto su zasluzili.Jesmo mi daleko od torcide,ali sad smo se malo zblizili,i to im ocito nije odgovaralo.Bolje za njih da smo daleko od njih.Torcidu sam postovao,tj njihov klub.Bili su mi simpaticni,ali poslije ovog danas prekrizio sam ih za sva vremena.Mozda nisu krivi Splicani u tolikoj mjeri,ali neka se zahvale svojim ispostavama iz BIH ,sto ce Split,Hrvatska i sve sto ima veze sa Hrvatskom sve vise biti ignorisano od strane Bosnjaka.Citajuci malo forum ovih par dana i gledajuci kako pojedini nasi navijaci pljuju pitare a izdizu neke Splicane,ili citam kako se pojedini navijaci iz drugih gradova nasladjuju glupostima tipa upali vam na tribinu,onda shvatim da ti pitari kakvi god da su ipak su nasi.Danas sam bio svjedok svega ovoga ,sve se deavalo nekih 10 metara od mene.Nisam nacionalista nikada bio,ali mi je drago sto su Manijaci danas odbranili cast grada,i nacionalistickim **** pokazali ljepote Sarajeva.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 06 okt 2011, 23:29

TORCIDA123 je napisao/la: samo kako vas nije sramota lagati napaceni narod, vi ste manijaci degenek u svom gradu dobili ej i ostali ste bez udarnog trasa i kako vas nije sramota lagati tu, jaki ste samo na forumu,a li vidjecemo vas u gabeli 16.10, i dole ce vas torcida cekati :D
Smiješan si momčino, hrabra Torcida je krenula na nezaštićene transparente nakon što ih je glupava policija pustila, al kad smo vas nafatali dobili ste po nosu i vratili se kući razbijenih čvalja. Sad izvadite šalove Troglava, Zrinjskog, GOŠK-a i ostalih timova za koje navijate u slobodno vrijeme, sa Hajdukom slijedi pauza :lol: :lol: :lol:

I čuj udarni trans pao, to je vic dana :lol: :lol: :lol:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 06 okt 2011, 23:30

Jesu li bar prosli Mostar, dole bi moglo svasta biti.
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 06 okt 2011, 23:30

TORCIDA123 je napisao/la:samo kako vas nije sramota lagati napaceni narod, vi ste manijaci degenek u svom gradu dobili ej i ostali ste bez udarnog trasa i kako vas nije sramota lagati tu, jaki ste samo na forumu,a li vidjecemo vas u gabeli 16.10, i dole ce vas torcida cekati :D
Jesil ga to ti ponio kući, lopove jedan. :lol:

a ček, ček misliš na ovaj udarni ? :lol:

slika
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

TORCIDA123
Kontakt:

Post Postao/la TORCIDA123 » 06 okt 2011, 23:31

barbarez je napisao/la:
Pa isto tako 150 Torca-Kurca je napalo 15 momaka i od toga htijeli napraviti neki podvig.Poslije toga su dobili ono sto su zasluzili.Jesmo mi daleko od torcide,ali sad smo se malo zblizili,i to im ocito nije odgovaralo.Bolje za njih da smo daleko od njih.Torcidu sam postovao,tj njihov klub.Bili su mi simpaticni,ali poslije ovog danas prekrizio sam ih za sva vremena.Mozda nisu krivi Splicani u tolikoj mjeri,ali neka se zahvale svojim ispostavama iz BIH ,sto ce Split,Hrvatska i sve sto ima veze sa Hrvatskom sve vise biti ignorisano od strane Bosnjaka.Citajuci malo forum ovih par dana i gledajuci kako pojedini nasi navijaci pljuju pitare a izdizu neke Splicane,ili citam kako se pojedini navijaci iz drugih gradova nasladjuju glupostima tipa upali vam na tribinu,onda shvatim da ti pitari kakvi god da su ipak su nasi.Danas sam bio svjedok svega ovoga ,sve se deavalo nekih 10 metara od mene.Nisam nacionalista nikada bio,ali mi je drago sto su Manijaci danas odbranili cast grada,i nacionalistickim **** pokazali ljepote Sarajeva.
niste vi nista od branili vec ste dobili degenek u svom grad ,a dobit cete ga i 16.10 u gabeli

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 06 okt 2011, 23:31

zubizareta je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:
Ne znam ja ko se qrčio, dođeš u tuđi grad i praviš se mangup. Dobiješ što si tražio - kraj priče.
sve je to tifo svijet samo to obican navijac koji gricka kospe ko ti nemoze da skonta
Ja nisam dio navijačke scene ali znam da se pravi tifosi dokazuju na gostovanju a ne na domaćem terenu. Ni za tifose nije neki ponos nekoga razbiti kod kuće.
U pravu ste kad kažete da su dobili što su zaslužili ali svaki daljni komentar u stilu " skokovi u Miljacku" je potpuno suvišan.
YNWA!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 06 okt 2011, 23:31

xaviesta je napisao/la:
TORCIDA123 je napisao/la:[a li vidjecemo vas u gabeli 16.10, i dole ce vas torcida cekati :D
Ja konto sutra u Vitez poci, 'ocel vas tamo biti da povedem pojacanje? :oops:
neka obuku kupače gačice nije higijenski skakat obučen

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 06 okt 2011, 23:31

i sad kako vi mislite na gostovanja u Hercegovinu ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Niste nigdje dobrodosli ;) u Hercegovini.

samo sto bravarite i razbijate nam kombije kad dolazimo u Sarajevo !
HORDE ZLA punu podrsku nasu imaju kad idu po Hercegovini ! :) priskocit odma im u pomoc ako zatreba :) , a vas ko yebe. razbijajte i dalje
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

TORCIDA123
Kontakt:

Post Postao/la TORCIDA123 » 06 okt 2011, 23:33

ANTIFA ! je napisao/la:i sad kako vi mislite na gostovanja u Hercegovinu ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

HORDE ZLA punu podrsku nasu imaju kad idu po Hercegovini ! :) priskocit odma im u pomoc ako zatreba :) , a vas ko yebe. razbijajte i dalje
A DA VAS VIDI BABO KAKO BJEŽITE, KAKO BJEŽITE NASRED GRBAVICE

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 06 okt 2011, 23:33

ANTIFA ! je napisao/la:
irridu je napisao/la:kako postenje kako sportsko ponasnje,zagzit sve redom i lesinare i ultrase i ove i one i sve koji dodju nesto propsipat ne treba im ni dat da udju u sarajevo nego sve u hadzicima vratit odakle su dosli al u crnim vrecama,vidite da sa se ovom gamdi ne moze drugacije...sto se tice vcrs svaka cast za ulaz na jug al jbg bilo je zbog murije a ne zbog njih,al zato su poslije pregazani,,,,DECKI SU NAM KU*RAC PUSILI ;)

OVO JE BOSNA !!!!

Mostar vas ceka. :lol: :lol:
sta je pjesnik htio rec?
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

Utic
Kontakt:

Post Postao/la Utic » 06 okt 2011, 23:33

ANTIFA ! je napisao/la:i sad kako vi mislite na gostovanja u Hercegovinu ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eto bas nam tvoja podrska treba... nulo jedna prekrizena!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 06 okt 2011, 23:34

TORCIDA123 je napisao/la:

A DA VAS VIDI BABO KAKO BJEŽITE, KAKO BJEŽITE NASRED GRBAVICE
Ne znam ko je luđi od vas dvojice, maaaajkeee mi :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.