Sta ti pricas? i tko se kurci? Ja fakat ne znam o cemu ti govoris? Sta dodu ti ljudi dva dana ranije, hodaju po Sarajevu kao BEGOVI, ugostis ih i na kraju ti sranje naprave. DOBILI SU STA SU ZASLUZILI. GRBAVICA JE ODBRANJENA. Vako su i beli orlovi jurisali na Sarajevo pa su padali jedan po jedan!! Dosta vise o tom kurcenju!! Dobili su batine i tacka i jos sam pri misljenju da su ono bili ove ustase iz hercegovine a ne pravi Splicani koji su u to vrijeme bili na putu ka Sarajevu.admirone je napisao/la:HOPLIT je napisao/la:Prestanite se qurčit. Bilo vas je barem 30 puta više, torcidaši i nisu imali neke šanse. Bolje vam je da smirite malo doživljaj da vam se ovi nebi negdje gadno osvetili. Nisam pristalica ni jednih ni drugih ali brate daleko ste vi od Torcide. Čitajući ove komentare čovjek bi pomislio da ste im hebali mame u po´ Splita.
Da skratimo, usrali su nam praznik, ok Hvala im i vise niti jedan hrvatski predstavih sem DINAMA nije dobrodosao!!! Gotova stvar!!! Sto se koreografije tice, ostaviti brate za derbi sa Sarajevom i to je to. Sto se karata tice, ostavite za sljeducu prijateljsku ili kup i to je to!!!!