Nego, ko su asistenti?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Trebaju mu? Nema ih.Rizah je napisao/la:Nisam gledao prvo poluvrijeme, ali vidim da su tri reedsa u startnih 11![]()
Nego, ko su asistenti?
delpiero10 je napisao/la:odeeeeeeeeeeeeee van persi.................
Arsenal je mnogo dobio njegovim dolaskom, nadam se da će sve češće započinjat tekme u EPL/LP. Meni je puno bolji od Walcotta, neopisivo bolji. Imamo jbna krila ove sezone, nema šta.Edin.- je napisao/la:Ma Ox mora dobit sansu, ne smije sjedit na klupi.
Pa on je napuhan davno. Nema potrebe vise.Arnelinho je napisao/la:Da je igrač Uniteda svi bi ovde povikali da je najbolji mladi igrač na svijetu.![]()
Najbolje krilo u EPL mora da se salis ?Arnelinho je napisao/la:Ubiše nam Alexa.![]()
Prvo mu dres rastrgaše "na komadiće", sad i ovaj start. Treb'o bi ga selektor zamijenit, dok se nije ozlijedio, jer mali je doktor za Walcotta (i ostala krila u EPL).
Edit: Evo ga najzad, najpametniji potez selektora: 83 minuta Alex izašao.Daleko najbolji na tekmi, sve ostalo je blijeda predstava sa tonu netačnih dodavanja i presječenih lopti.
Otkud tebi to? Ne ide on nigdje.delpiero10 je napisao/la:ode van persi u man sity
On nije napuhan, on je odličan igrač.Trasimaco je napisao/la:Pa on je napuhan davno. Nema potrebe vise.Arnelinho je napisao/la:Da je igrač Uniteda svi bi ovde povikali da je najbolji mladi igrač na svijetu.![]()
Pročitaj još jednom.red devil88 je napisao/la: Najbolje krilo u EPL mora da se salis ?
Prvo, ako hoces da diskutujes, NEMOJ DA LAZES I IZMISLJAS. Pogledaj moj komentar i vidjet ces sta sam rekao. Uopste nije receno to sto ti pricas.-Paja je napisao/la:Joj sto ne mogu klauna kad pocnu pametovati, Real isplatio transfer Ronalda dobivsi bijedni dio od prodaje dresova kojeg dijeli sa istim Ronaldom i adidasom, taj Ronaldo prodao stotine miliona dresova izgledaNaravno tvoji argumenti u vidu linkova tako uglednih stranica su toliko jaki da cu i ja da povjerujem u to, ako je jedan goal.com to objavio onda mora da je istina. Nacekaces se ti da se desi da RVP ode, ionako on ima sad tri godine ugovora, cak i da ne produzi dalje on je tu jos minimalno dvije godine znaci vec u 30 bi pravio transfer, a nama se nije problem rijesiti igraca od 30 godina bio on Henry, Van Persie ili bilo ko drugi, tako da kako god okrenes ja cu se smijati. Da se vratimo onoj zabludi o raspodjeli novca u Premier ligi, prosle sezone tu je bio omjer od prvog do zadnjeg 1.5:1 za razliku od spanske gdje je omjer 12:1 i italiojanske 10:1. Ti si nama tu podvalio da je rijec o 30 40 miliona vise zarade uniteda u odnosu na posljednji blackpool a tu je zapravo razlika u 20 miliona, 60 miliona United, 40 Blakcpool. Kad si tako pametan i pricas o novcima o tv prava koje bi Arsenal trebao da kao izgubi ukoliko padne ili se podigne na tabeli a to su smijesne i neznatne cifre od 5 miliona gore-dole, dje si filozofe da kritikujes neki drugi klub u ligi npr WBA koji je sa 45 miliona funti zarade mogao da dovede neku zvijezdu mozda Falcaa, Hulka ili nekog slicnog.
Ti nisi kompetentan da pricas o viziji profesora doktora Arsena Wengera, ako ti se ne svidja ne gledaj Arsenal imas ti klubova koji trose stotine milinoa u ovoj ligi u u cijeloj evropi pa fino njih prati i komentarisi mozda naucis nesto o ekonomiji tih klubova i njihovim ugovorima sa sponzorima.
Nisam rekao da je los igrac. Niti sam to mislio. Naprotiv. Ali nemoj pricati kao da nije bilo hvalospjeva na njegov racun jos prije nego je stigao u Arsenal. Cuj da igra za United, bio bi prozvan najboljim mladim igracem na svijetu.Arnelinho je napisao/la:On nije napuhan, on je odličan igrač.Trasimaco je napisao/la:Pa on je napuhan davno. Nema potrebe vise.Arnelinho je napisao/la:Da je igrač Uniteda svi bi ovde povikali da je najbolji mladi igrač na svijetu.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.