Plus sto je policija i osiguranje UZASNO !Capt_Billy je napisao/la:Ljudi priznali su!!1Evo sada na pinku!! Citiram!! "OVO SU URADILI NASI IZ HERCEGOVINE A NE IZ SPLITA"!!!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
kažu na OBN-u gledali slike drotova koji su doveli Torcidu na stadion, imali obilježja HNK

FORZA MARŠAL !!!
-
- Kontakt:
Da i ja sam to gledo koja gluposthodža je napisao/la:kažu na OBN-u gledali slike drotova koji su doveli Torcidu na stadion, imali obilježja HNK![]()
![]()

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
hodža je napisao/la:kažu na OBN-u gledali slike drotova koji su doveli Torcidu na stadion, imali obilježja HNK![]()
![]()
bas to i ja hocu sad da napisem.. a nesto se spominjao Miroslav Kruzik, nisam samo skontao u vezi cega..
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
a muharemovic kaze da je mup kanotna sarajevo obezbjedjivao utakmicuhodža je napisao/la:kažu na OBN-u gledali slike drotova koji su doveli Torcidu na stadion, imali obilježja HNK![]()
![]()
Za zivot cijeli!
Praviš jako smiješna i jadna poređenja. Mi smo ponosni na to što jesmo taman da nas je 50! A ostali pocrkajte od zavisti!195 je napisao/la:torcida je torcida i nema podijele na livno split zagreb zadar đakovo ... na hercegovce dalmatince purgere , torcida je pokret a vi ste za njih mali mravi
Osim - drugo ime za Želju !
Bundesliga je napisao/la:Da i ja sam to gledo koja gluposthodža je napisao/la:kažu na OBN-u gledali slike drotova koji su doveli Torcidu na stadion, imali obilježja HNK![]()
![]()
to je ozbiljna stvar..koji će k oni tu ???? i pustili ih na stadion...a Muharemović kaže da je MUP KS bio zadužen za osiguranje ??
FORZA MARŠAL !!!
Propust uprave Zelje tj onoga ko je organizirao ovu utakmicu i policije. Lijepo se tu dogovori sa Hadukom koliko autobusa dolazi i kada dolaze, toliko karata im unapriijed prodati, a ovi sto su se skupili po okolnim selendrama iz srednje Bosne i nekim vrletima Hercegovine nije se smjelo dopustiti da ikako udju.Ako vec dolaze neka dodju sa Torcidom i opet kazem u broju kojem se klubovi dogovore. Klub posalje odredjeni broj karata za goste i neka se onda ovi navijaci Hajduka iz BIH snalaze i dogovaraju sa Torcidom. Znaci policija je dopustila takvima da dodju u grad, udju na prazan stadion i da prave nerede.Glupani!
Pazza Inter Amala
Plavi drogovi ovo je sve izrezirano u HERCEGOVINI - unistavaju nam drzavu, moramo da se borimo da ne bude mrtvih !!!
Kasno ce biti, ovo vise nisu navijaci - sutra je to vojska i vatreno oruzije !!!
Kasno ce biti, ovo vise nisu navijaci - sutra je to vojska i vatreno oruzije !!!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- vendetta87
- Kontakt:
To je Slavonski brod a ne Šibenik pa ti skontajahmad_tz je napisao/la:ja kolko vidim na ovim kombijima pise ŠB i to je neki dgra iz HR ja mislim da je Šibenik. To znaci da je dosla Torca iz HR, nebitno sto nisu iz splita. Citava Dalmacija navija za Hajduk. A ako su vam ti seljaci iz Kiseljaka to uradili, pa brate lijepo se ode i zapali cjelo selo ha ja. Bolje ne zasluzuju

Znaci,MANIJACI ih poderali kao petit keks
Frajeri uletili na jug,a bilo 15 momaka i opet nisu nikog istukli jer su se povukli i jedni i drugi,plus papci nisu mogli uzeti ni jedan trans,jer su nasi imali utoke
ali zato se desila pogibija napolju,jao dragi Boze kakva je ono marisana bila,ali i zasluzili su i za VEDRANA i za ovo kurcenje...
Znaci remizirano...
1.Uletila torca na jug a TM branio svoje sa utokama,znaci povukli se visoko a torca samo poderala materijal za koreografiju i pobjegla odma nazad(isti slucaj u banja luci)
2.Svaki trans je osto kod TM-a
3.Poderana torcida i koja je zasrala i koja nije kriva
HORDE STO SE KURCITE A ZNATE STA SU VAM URADILI DOLE???UMJESTO DA SE UJEDINIMO MI SE SVADJAMO BEZZE A GLEDAJ STA POKUSAVAJU DA URADE OD SARAJEVA KAO GRADA

Frajeri uletili na jug,a bilo 15 momaka i opet nisu nikog istukli jer su se povukli i jedni i drugi,plus papci nisu mogli uzeti ni jedan trans,jer su nasi imali utoke

Znaci remizirano...
1.Uletila torca na jug a TM branio svoje sa utokama,znaci povukli se visoko a torca samo poderala materijal za koreografiju i pobjegla odma nazad(isti slucaj u banja luci)
2.Svaki trans je osto kod TM-a
3.Poderana torcida i koja je zasrala i koja nije kriva

HORDE STO SE KURCITE A ZNATE STA SU VAM URADILI DOLE???UMJESTO DA SE UJEDINIMO MI SE SVADJAMO BEZZE A GLEDAJ STA POKUSAVAJU DA URADE OD SARAJEVA KAO GRADA
Zadnja izmjena: Grande, dana/u 06 okt 2011, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
INTER SIAMO NOI ! ! !
Oni su sveci, nebeski narodi!Keenan.- je napisao/la:"Veliki" ne dipr.Vi i "gospoda" iz RS-a pravite belaje otkad postoji Premier Liga BiH.Pa prije samo par dana ste napravili belaj protiv Veleza a znamo sta su uradili "navijaci" Borca,a naravno na utakmicama Sirokog Brijega provocirate pjevanjem "Mi Hrvati"(ili kako vec pjevate) te pjevanjem pjesama u kojima _ebete Bosnu cijelu itd. zato se ne pravi pametan i mrs u rvatsku odakle ste i dosli.kksiroki je napisao/la:Sramota da moderatori dozvoljavaju ovoliko blaćenje HRVATSKOG naroda iz bh a nigdje jos ni jedna informacija nije objavljena gdje kazuje da je netko uhapšen ili povrijedjen iz Livna, Kiseljaka, Tomislavgrada ,Mostara ,Sirokog i ostalih HRVATSKIH mjesta .
Sramota ali pošto ovdje piše 80% 12-15-godišnjaka onda i ništa nije čudno .
Osim - drugo ime za Želju !
- Seahawks Boy
- Kontakt:
Hjoooooooooooooooj, PINK me načisto ohladi
Pusti budale, sljedeći put neće ni Upravi pasti napamet da org. ovakve tekme niti onim Toricidašima iz Kiseljaka i ostalih kamenjarskih zabiti, dobili su svoje, mi svoje i tačka.

Arsenal FC <3
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Takve ko ti treba cijepiti protiv bijesnilacasual1987 je napisao/la:pa vi debili bjezite po svom stadionu ..levati ste pravi
Don't hate what you don't understand.
-
- Kontakt:
Pa zato i kazem ma to je sve bilo dogovorenohodža je napisao/la:Bundesliga je napisao/la:Da i ja sam to gledo koja gluposthodža je napisao/la:kažu na OBN-u gledali slike drotova koji su doveli Torcidu na stadion, imali obilježja HNK![]()
![]()
to je ozbiljna stvar..koji će k oni tu ???? i pustili ih na stadion...a Muharemović kaže da je MUP KS bio zadužen za osiguranje ??

I am not yet born; O hear me.
Iz MUPA KS potvrdili da su imali pomoc od policije HNK.hodža je napisao/la:Bundesliga je napisao/la:Da i ja sam to gledo koja gluposthodža je napisao/la:kažu na OBN-u gledali slike drotova koji su doveli Torcidu na stadion, imali obilježja HNK![]()
![]()
Ovo vise nije sport ovdje se kuha nesto drugo, ostanite ljudi sto dalje od fudbalski stadiona i sacuvajte zivot.
A ovi, nazovimo, hordasi, koji nas provociraju, to su vecinom balavci. Nijedan navijac Fk Sarajeva nece to raditi.
Balavurdija !
Balavurdija !
Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 06 okt 2011, 21:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo jedno je najadnije a to je da je ovim robijasima ko malo godra sto eto oni hrabri dosli cak na nasu tribinu.Pa kako vas nije stid da cestitate Torcidi na Hrvatskim portalima kako su navodno prebili kospicare i pitare.Sram vas bilo i stid.
- vidovitadjemila
Sve sto je bilo ko trebao reci veceras ti si rekaoSarajlijaTM je napisao/la:Konacno je jasno da ovo sve nekome treba,neko opasno sabotira sve,glavni krivci za ovo sve su policija i zastitari,i ne samo veceras nego gledajuci mjesec u nazad sta se desavalo na terenima.
Ljudi trznite se vise,skontajte sta nam rade,skontajte gdje je najlakse izrezirati problem
Ovo veceras generalno je strasno bilo za gledati,pocevsi od premlacivanja djece na stadionu koja su postavljala koreografiju,pa do skakanja po glavama splicanima
Iskreno i u meni je revolt proradio kao i ostaloj raji i razumijem sve koji su se zaletili,ali sad kad sjedim kuci i kontam na miru,pa koje smo mi budale svi generalno
Samo jedna stvar je sigurna,ovo sve neodoljivo potsjeca na pocetak drugog poluvremena,ucestvovao sam u prvom,ali u drugom necu definitivno,pa ko hoce nek skonta sta pricam
POTPIS
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
-
- Kontakt:
zna se na cijoj sam strani,al da vam upadnu na tribinu na bilo koji nacin je vasa greska tj ponizenjeAlipasino je napisao/la:Samo jedno je najadnije a to je da je ovim robijasima ko malo godra sto eto oni hrabri dosli cak na nasu tribinu.Pa kako vas nije stid da cestitate Torcidi na Hrvatskim portalima kako su navodno prebili kospicare i pitare.Sram vas bilo i stid.
Fina Gradska sarajevska raja
Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac i 14 gostiju.