maxuz baxuz je napisao/la:Zato sto je Ciro k'o budala okret'o se raji i pric'o sa njima, a Pape (k'o i svaki drugi profesionalac) se skoncentrise na igru svojih igraca i ne obraca paznju na sta se desava oko njega. Ciru je bilo vaznije kako ce se pricati o njemu, a ako dobijemo utakmicu dobro i jes'. Papetu se vidi da je stalo do rezultata i poboljsanja kvaliteta u igri. Ali to raju ne zanima!
Ne dipr!
Ćiro ima karizmu, a i samo pitanje ovog gospodina @Adina dovoljno govori o popularnosti ćire u odnosu na safeta!
Ćiro osim karizme ima sposobnost da iz ponora izvede tim do baraža, raspadnutu reprezentaciju do potpunog okupljanja uz neka nova imena koja su danas stub reprezentacije!
Nije ćiro privlačio samo karizmom, šalom, već i igrom i rezultatima!Klinac bi mu se pjevalo da je gubio!Nije niko otjeran kao on nakon baraža, a to o tome niko nepriča!
Ja i dalje tvrdim da smo u prošlim kvalifikacijama imali znatno jaču reprezentaciju, nego danas!Izgledali smo mnogo jači i ozbiljniji i sa više elana!
Safet je stvorio i koheziju i pomutnju u isto vrijeme!Izjave su mu najlošije, a imaju veliki odsjek u javnosti!
Neznam zašto govori neke stvari javno, i sam sebi stvara lošu atmosferu u ekipi!Posljedna je vezana za golmane!
Koga god da izvede, neće pogriješiti, ali brate nemoj govoriti javnosti koju je hasagić izabrao utakmicu!
Što se tiče skandiranja safetu, nešto nevidim raspoloženost navijača da mu pjevaju, a moj prijedlog je da mu puste onu oj safete sajo..., pa da se malo razgali tribina!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...