FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

gauco
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la gauco » 06 okt 2011, 21:02

Dylan Dog je napisao/la:
calcio je napisao/la:Po*erem vam se na proslavu. Kome je pala ideja da zove Hajduk poslije svih ovih nereda u zadnje vrijeme, neka se baci sa avazovog tornja.
slika

Dobra budaletina :idea:

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 06 okt 2011, 21:03

[youtube][/youtube]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 okt 2011, 21:03

SarajlijaTM je napisao/la:Konacno je jasno da ovo sve nekome treba,neko opasno sabotira sve,glavni krivci za ovo sve su policija i zastitari,i ne samo veceras nego gledajuci mjesec u nazad sta se desavalo na terenima.
Ljudi trznite se vise,skontajte sta nam rade,skontajte gdje je najlakse izrezirati problem
Ovo veceras generalno je strasno bilo za gledati,pocevsi od premlacivanja djece na stadionu koja su postavljala koreografiju,pa do skakanja po glavama splicanima
Iskreno i u meni je revolt proradio kao i ostaloj raji i razumijem sve koji su se zaletili,ali sad kad sjedim kuci i kontam na miru,pa koje smo mi budale svi generalno
Samo jedna stvar je sigurna,ovo sve neodoljivo potsjeca na pocetak drugog poluvremena,ucestvovao sam u prvom,ali u drugom necu definitivno,pa ko hoce nek skonta sta pricam
Prvo : glavni krivac je uprava Željezničara koja je katastrofalno organizovala utakmicu .

Drugo : atmosfera uopšte nije bila zdrava za odigravanje ove utakmice visokog rizika pogotovo nakon nedavnih dešavanja u Banja Luci i Mostaru.

Treće : policija koje je zakasnila sa intervencijom u jednom trenutku novinar TVSA javlja kako nije vidio nijednog policajca ispred stadiona nakon što su neredi počeli.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 06 okt 2011, 21:03

Iker C je napisao/la:Nažalost nijedan škutor nije poginuo. :cry:
Ne treba ti to.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 06 okt 2011, 21:03

kad se vec organizovala "prijateljska" zasto se dozvolilo gostujucim "navijacima" prisustvo :?: :?: zasto, kad se znalo da bi mogli biti neredi
15.10 - 15.06 ...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 okt 2011, 21:04

Iker C je napisao/la:Nažalost nijedan škutor nije poginuo. :cry:
Banuj majmuna ! Fuj **** maleni , otac te j.e.b.o !
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 06 okt 2011, 21:04

Denizmare je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:Sramota da moderatori dozvoljavaju ovoliko blaćenje HRVATSKOG naroda iz bh a nigdje jos ni jedna informacija nije objavljena gdje kazuje da je netko uhapšen ili povrijedjen iz Livna, Kiseljaka, Tomislavgrada ,Mostara ,Sirokog i ostalih HRVATSKIH mjesta .
Sramota ali pošto ovdje piše 80% 12-15-godišnjaka onda i ništa nije čudno .
Ne znam koliko je tebi godina ali ocigledno jos nisi imao geografiju ili ti zemljopis u skoli.Kad budes imao taj predmet vidjet ces da nabrojana sela i gradovi nisu hrvatski,vec bosanski i hercegovacki gradovi.
ccc dijete drago idi malo u skolu da ne lupas gluposti,izgubices vid pred kompom....
35 samo , i imao sam 5,0 uvijek iz zemljopisa , još jednom ponavljam da je sramota ovoliko blaćenje HRVATSKOG naroda bez ikakvog povoda i službenih informacija ,ali eto tko sam ja da uređujem forum .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 06 okt 2011, 21:04

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
calcio je napisao/la:Po*erem vam se na proslavu. Kome je pala ideja da zove Hajduk poslije svih ovih nereda u zadnje vrijeme, neka se baci sa avazovog tornja.
jedan je nas divni predsjednik, sabahudin zujo, sjetim mu se mame

da me neko ne shvati pogrresno, ja jesam za prijateljske utakmice, sportska druzenja itd
ali treba nekad ukljuciti mozak i sabrati 2 i 2

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 06 okt 2011, 21:05

SarajlijaTM je napisao/la:Konacno je jasno da ovo sve nekome treba,neko opasno sabotira sve,glavni krivci za ovo sve su policija i zastitari,i ne samo veceras nego gledajuci mjesec u nazad sta se desavalo na terenima.
Ljudi trznite se vise,skontajte sta nam rade,skontajte gdje je najlakse izrezirati problem
Ovo veceras generalno je strasno bilo za gledati,pocevsi od premlacivanja djece na stadionu koja su postavljala koreografiju,pa do skakanja po glavama splicanima
Iskreno i u meni je revolt proradio kao i ostaloj raji i razumijem sve koji su se zaletili,ali sad kad sjedim kuci i kontam na miru,pa koje smo mi budale svi generalno
Samo jedna stvar je sigurna,ovo sve neodoljivo potsjeca na pocetak drugog poluvremena,ucestvovao sam u prvom,ali u drugom necu definitivno,pa ko hoce nek skonta sta pricam
Buraz ovo itekako podsjeca!!! Prvo Banja Luka, pa Mostar i sada Sarajevo!!!! REZIJA!! SVe pocinje na nogometu a znamo kako zavrsava!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

gauco
Kontakt:

Post Postao/la gauco » 06 okt 2011, 21:05

DOSTA SA ULIZIVANJEM:
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/isto ... klon/65657" onclick="window.open(this.href);return false;

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 06 okt 2011, 21:07

Samo da ono najgore ne izbije, ali sve su manje sanse tome. Nadajmo se stabilizaciji stanja.

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 06 okt 2011, 21:08

Zamisli da su reprezentativci sada bili u okolini Grbavice, šta bi pomislili, rat kao 92-e :roll:

wanakis
Kontakt:

Post Postao/la wanakis » 06 okt 2011, 21:08

Jebote zive na moru a uce se plivati po Miljackoj, ovo jos nisam vidio 8-)

kicked21
Kontakt:

Post Postao/la kicked21 » 06 okt 2011, 21:08

ma nadajmo se da ce se neko sjetit jednu atomsku da nam posalje zracnom linijom

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 06 okt 2011, 21:09

PREBACITE NA PINK!!!!!! Vandredna emisija!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 06 okt 2011, 21:10

wanakis je napisao/la:Jebote zive na moru a uce se plivati po Miljackoj, ovo jos nisam vidio 8-)
Kakvo more prijatelju. Ovo ti je kamenjar teški. Valjda mislili Miljacka duboka k'o Neretva, pa da se i ovdje proba 8-)
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 06 okt 2011, 21:10

Sljedeći put neće nikome pasti na pamet da organizuje prijateljsu sa klubovima koji imaju više navijača u BiH nego u svojim državama. A ovo su scene na Pinku i OBN :D
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 06 okt 2011, 21:11

ja kolko vidim na ovim kombijima pise ŠB i to je neki dgra iz HR ja mislim da je Šibenik. To znaci da je dosla Torca iz HR, nebitno sto nisu iz splita. Citava Dalmacija navija za Hajduk. A ako su vam ti seljaci iz Kiseljaka to uradili, pa brate lijepo se ode i zapali cjelo selo ha ja. Bolje ne zasluzuju

kicked21
Kontakt:

Post Postao/la kicked21 » 06 okt 2011, 21:11

" onclick="window.open(this.href);return false;

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 06 okt 2011, 21:15

bolje nismo ni zasluzili..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], WeekendOffender i 8 gostiju.