Dylan Dog je napisao/la:calcio je napisao/la:Po*erem vam se na proslavu. Kome je pala ideja da zove Hajduk poslije svih ovih nereda u zadnje vrijeme, neka se baci sa avazovog tornja.
Dobra budaletina

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Dylan Dog je napisao/la:calcio je napisao/la:Po*erem vam se na proslavu. Kome je pala ideja da zove Hajduk poslije svih ovih nereda u zadnje vrijeme, neka se baci sa avazovog tornja.
Prvo : glavni krivac je uprava Željezničara koja je katastrofalno organizovala utakmicu .SarajlijaTM je napisao/la:Konacno je jasno da ovo sve nekome treba,neko opasno sabotira sve,glavni krivci za ovo sve su policija i zastitari,i ne samo veceras nego gledajuci mjesec u nazad sta se desavalo na terenima.
Ljudi trznite se vise,skontajte sta nam rade,skontajte gdje je najlakse izrezirati problem
Ovo veceras generalno je strasno bilo za gledati,pocevsi od premlacivanja djece na stadionu koja su postavljala koreografiju,pa do skakanja po glavama splicanima
Iskreno i u meni je revolt proradio kao i ostaloj raji i razumijem sve koji su se zaletili,ali sad kad sjedim kuci i kontam na miru,pa koje smo mi budale svi generalno
Samo jedna stvar je sigurna,ovo sve neodoljivo potsjeca na pocetak drugog poluvremena,ucestvovao sam u prvom,ali u drugom necu definitivno,pa ko hoce nek skonta sta pricam
Ne treba ti to.Iker C je napisao/la:Nažalost nijedan škutor nije poginuo.
Banuj majmuna ! Fuj **** maleni , otac te j.e.b.o !Iker C je napisao/la:Nažalost nijedan škutor nije poginuo.
35 samo , i imao sam 5,0 uvijek iz zemljopisa , još jednom ponavljam da je sramota ovoliko blaćenje HRVATSKOG naroda bez ikakvog povoda i službenih informacija ,ali eto tko sam ja da uređujem forum .Denizmare je napisao/la:Ne znam koliko je tebi godina ali ocigledno jos nisi imao geografiju ili ti zemljopis u skoli.Kad budes imao taj predmet vidjet ces da nabrojana sela i gradovi nisu hrvatski,vec bosanski i hercegovacki gradovi.kksiroki je napisao/la:Sramota da moderatori dozvoljavaju ovoliko blaćenje HRVATSKOG naroda iz bh a nigdje jos ni jedna informacija nije objavljena gdje kazuje da je netko uhapšen ili povrijedjen iz Livna, Kiseljaka, Tomislavgrada ,Mostara ,Sirokog i ostalih HRVATSKIH mjesta .
Sramota ali pošto ovdje piše 80% 12-15-godišnjaka onda i ništa nije čudno .
ccc dijete drago idi malo u skolu da ne lupas gluposti,izgubices vid pred kompom....
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:jedan je nas divni predsjednik, sabahudin zujo, sjetim mu se mamecalcio je napisao/la:Po*erem vam se na proslavu. Kome je pala ideja da zove Hajduk poslije svih ovih nereda u zadnje vrijeme, neka se baci sa avazovog tornja.
Buraz ovo itekako podsjeca!!! Prvo Banja Luka, pa Mostar i sada Sarajevo!!!! REZIJA!! SVe pocinje na nogometu a znamo kako zavrsava!!!SarajlijaTM je napisao/la:Konacno je jasno da ovo sve nekome treba,neko opasno sabotira sve,glavni krivci za ovo sve su policija i zastitari,i ne samo veceras nego gledajuci mjesec u nazad sta se desavalo na terenima.
Ljudi trznite se vise,skontajte sta nam rade,skontajte gdje je najlakse izrezirati problem
Ovo veceras generalno je strasno bilo za gledati,pocevsi od premlacivanja djece na stadionu koja su postavljala koreografiju,pa do skakanja po glavama splicanima
Iskreno i u meni je revolt proradio kao i ostaloj raji i razumijem sve koji su se zaletili,ali sad kad sjedim kuci i kontam na miru,pa koje smo mi budale svi generalno
Samo jedna stvar je sigurna,ovo sve neodoljivo potsjeca na pocetak drugog poluvremena,ucestvovao sam u prvom,ali u drugom necu definitivno,pa ko hoce nek skonta sta pricam
Kakvo more prijatelju. Ovo ti je kamenjar teški. Valjda mislili Miljacka duboka k'o Neretva, pa da se i ovdje probawanakis je napisao/la:Jebote zive na moru a uce se plivati po Miljackoj, ovo jos nisam vidio
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], WeekendOffender i 8 gostiju.