upravu si sto posto i to su usrali ovi seljoberi iz bige i game koji su navodno imali zadatak da cuvaju tu prvu grupu torcide dok ostale ne udju, murija je cuvala i skoncentrisala se na ove sto tek treba da dodju te na pravu torcidu iz splita koja nije ni dosla, i ovi kad su vidjeli da ih je pet puta vise i nema ko da ih cuva uletili i pokidali koreografiju a prva ekipa manijaka nije bila tu, jer ko ide na tekme zna da gdje se oni okupljaju i gdje su bili u to vrijeme i kad su culi to svi su izletili na most jer su znali da moraju tuda proci i tu je batinjanje pocelo, a oped nesposobna policija nije znala sta ce samo su stajali i gledali jedno vrijeme ovi prvi sto su usli su zakuhali kasu ovim ostalim sto su na putu bili prema stadionu...adnanhz je napisao/la:nije mi jasno kako je tih 100 torcidas uslo na stadion bez pratnje kornjaca i redara i da jos lagano odsetaju do juga,neko je tu dobro usr.o
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ultra_CImanija
Re: FK Željezničar
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
dzaba sto ih je policija ubila, pika se samo ono sto mi kao grupa uradimo, da nismo nista uradili, da je ostalo samo na ovom upadu, onda bi smo bili debelo osramoceni i ne bi smo se mogli oprati nikada.Iker C je napisao/la:Policija je trebala zaustaviti njihove autobuse te slučajnim odabirom izvesti 50 ljudi iz busa te ih optužiti za sve i svašta te usput im odvaliti bubrege. Ovako su prošli nekaženjeno.
Za zivot cijeli!
Cuj pustili torcidu 2 sata prije pocetka utakmice na stadion
Policija je najveci krivac!

Policija je najveci krivac!
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- SarajlijaTM
Konacno je jasno da ovo sve nekome treba,neko opasno sabotira sve,glavni krivci za ovo sve su policija i zastitari,i ne samo veceras nego gledajuci mjesec u nazad sta se desavalo na terenima.
Ljudi trznite se vise,skontajte sta nam rade,skontajte gdje je najlakse izrezirati problem
Ovo veceras generalno je strasno bilo za gledati,pocevsi od premlacivanja djece na stadionu koja su postavljala koreografiju,pa do skakanja po glavama splicanima
Iskreno i u meni je revolt proradio kao i ostaloj raji i razumijem sve koji su se zaletili,ali sad kad sjedim kuci i kontam na miru,pa koje smo mi budale svi generalno
Samo jedna stvar je sigurna,ovo sve neodoljivo potsjeca na pocetak drugog poluvremena,ucestvovao sam u prvom,ali u drugom necu definitivno,pa ko hoce nek skonta sta pricam
Ljudi trznite se vise,skontajte sta nam rade,skontajte gdje je najlakse izrezirati problem
Ovo veceras generalno je strasno bilo za gledati,pocevsi od premlacivanja djece na stadionu koja su postavljala koreografiju,pa do skakanja po glavama splicanima
Iskreno i u meni je revolt proradio kao i ostaloj raji i razumijem sve koji su se zaletili,ali sad kad sjedim kuci i kontam na miru,pa koje smo mi budale svi generalno
Samo jedna stvar je sigurna,ovo sve neodoljivo potsjeca na pocetak drugog poluvremena,ucestvovao sam u prvom,ali u drugom necu definitivno,pa ko hoce nek skonta sta pricam
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ipak treba stisnut muda pa na stadionu otic na tribinu domacina i sjebat im koreografiju to prvi put cujem da se nekom desiloNeandertalac je napisao/la:Dosli , sjebali koreografiju , i onda kao zadnji misevi cekali u autobusima da ih izvedu sa stadiona dok ih je stitila murija . Znaci zamisli ih , jug grmi oni cekaju da ih odvedu , zamisli kad lijepi strah proradiadnanhz je napisao/la:nije mi jasno kako je tih 100 torcidas uslo na stadion bez pratnje kornjaca i redara i da jos lagano odsetaju do juga,neko je tu dobro usr.o
E ovo je do sada najjaci komentarAmar_TM87 je napisao/la:Ja mislim da su bili to ovi iz Mostara..Da vidis kako parade prave kad ih bacajuKB-TM87 je napisao/la:Šteta što nisam vidio te skokove u Miljacku

- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Debili, nemam nikakve komplekse prema Sarajlijama, mada znam da većina vas nas nazivate seljacima, provincijalcima, ali ovo su debili da ih nema većih.
A ONDA ŽELJIN STADION GLEDAM, I VIDIM PONOS TVOJ!
Debili, nemam nikakve komplekse prema Sarajlijama, mada znam da većina vas nas nazivate seljacima, provincijalcima, ali ovo su debili da ih nema većih.
A ONDA ŽELJIN STADION GLEDAM, I VIDIM PONOS TVOJ!
- Principatus
- Kontakt:
Nista novo, ali citiram se.
Principatus je napisao/la:Evo vam jos malo insiderske informacije od jednog tipa sa TMa (Hrvat) ko je upravo kontaktirao jednog Torcidasa, prevod na naski:
"Cuo sam se upravo sa Torcidasom iz Splita. On mi je rekao, da je Torcida (dakle prava Torcida iz Splita) nije bila involvirana u borbe. Bila je upravo pod zastitom Policije (2 Busa i nekoliko auta) na ulazu u Sarajevo kad su pocele borbe i policija ih je eskortirala iz prometa. Iz Hrvatske su bile samo dvije grupe u Sarajevu kada su pocele borbe (Metkovic i Djakovo) i njih su po njegovom znanju napali domaci Huligani (od Zelje). Nema tacne podatke kako je pocelo i sta je bilo na stadionu jer ima nekoliko verzija.
Ali: sa strane Torcide nisu bili planirani ovi neredi i nemaju veze sa njima. "
Also habe mich vorher mit einem Torcidas aus Split gehört. Er sagte mir,dass sie (also die richtige Torcida aus Split) in den kämpfen nicht involviert war. Sie sind gerade unter Polizeischutz ( 2 Busse + paar Autos ) am Eingang von Sarajevo,als die Kämpfe angefangen haben wurden sie von der örtlichen Polizei aus dem Verkehr gezogen. Aus Kroaten waren nur zwei Torcida -Gruppen in SA als die Kämpfe angefangen haben (Metkovic und Djakovo) und die wurden,nach seinem Informationsstand von örtlichen Hooligans angegriffen. Ueber das, was im Stadion passiert ist,kann er nichts sagen,da es mehrere Versionen gibt. Aber seitens der Torcida waren keine Ausschreitungen geplant und sie hatten mit den vorkomnissen nichts zu tun.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ama odakle tebi informacija da to radi grupa kojoj je dob starosti 15 god!! Ja koliko znam bilo je tu 15 momaka protiv 100 Torca Hercegovina i onda su najebali ovi neduzni vam!!vejza_ je napisao/la:ne znam sta **** ali znam da koreografiju ne postavljaju neka djeca i ne prave je neki koji imaju 15 godina jedino ako je kod vas prva ekipa 15+Capt_Billy je napisao/la:Najaca grupa je udarila na mostu!!! A oni obicno zadnji ulaze na tekmu, ako dolazis na utakmice znao bi to dobro!! A nekada i udu u 5 min!!! Zato nemoj se praviti budala i neke teorije pisati ako ne znas sta je zapravo bilo!!!vejza_ je napisao/la:ocigledno je da je torcida iz HR jer su ipovrijedeni iz metkovica...a vala ovi lazu da je na pribini bila djeca do 15 gedina jer se zna ko pravi koreofrafije i ko ih postavlja znaci prva ekipa ili neka jaca podgrupa....
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
..,
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 06 okt 2011, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ima se muda kad nikog nema, kad se skupi, muda nestanemrzim_ulizice je napisao/la:ipak treba stisnut muda pa na stadionu otic na tribinu domacina i sjebat im koreografiju to prvi put cujem da se nekom desiloNeandertalac je napisao/la:Dosli , sjebali koreografiju , i onda kao zadnji misevi cekali u autobusima da ih izvedu sa stadiona dok ih je stitila murija . Znaci zamisli ih , jug grmi oni cekaju da ih odvedu , zamisli kad lijepi strah proradiadnanhz je napisao/la:nije mi jasno kako je tih 100 torcidas uslo na stadion bez pratnje kornjaca i redara i da jos lagano odsetaju do juga,neko je tu dobro usr.o

Nedamo Sarajevo, nedamo BiH!
- KB-TM87
- Kontakt:
jel bilo slobodnih padovaAmar_TM87 je napisao/la:Ja mislim da su bili to ovi iz Mostara..Da vidis kako parade prave kad ih bacajuKB-TM87 je napisao/la:Šteta što nisam vidio te skokove u Miljacku

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- nookey
- Kontakt:
POTPISSarajlijaTM je napisao/la:Konacno je jasno da ovo sve nekome treba,neko opasno sabotira sve,glavni krivci za ovo sve su policija i zastitari,i ne samo veceras nego gledajuci mjesec u nazad sta se desavalo na terenima.
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
- BH Patriot
- Kontakt:
Potpora Manijacima, branili ste čast naše države .
RESPEKT jedan veliki od strane mene !
RESPEKT jedan veliki od strane mene !
Livin' La Vida Loca ;)
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Po*erem vam se na proslavu. Kome je pala ideja da zove Hajduk poslije svih ovih nereda u zadnje vrijeme, neka se baci sa avazovog tornja.
calcio je napisao/la:Po*erem vam se na proslavu. Kome je pala ideja da zove Hajduk poslije svih ovih nereda u zadnje vrijeme, neka se baci sa avazovog tornja.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
jedan je nas divni predsjednik, sabahudin zujo, sjetim mu se mamecalcio je napisao/la:Po*erem vam se na proslavu. Kome je pala ideja da zove Hajduk poslije svih ovih nereda u zadnje vrijeme, neka se baci sa avazovog tornja.
Za zivot cijeli!
- Neandertalac
- Kontakt:
Nisu pjeske dosli care, nego uvukli autobuse na Grbavicu , ako si bio nekada , na istoku , a sat i po prije tekme , ko ce biti na stadionu .mrzim_ulizice je napisao/la:ipak treba stisnut muda pa na stadionu otic na tribinu domacina i sjebat im koreografiju to prvi put cujem da se nekom desiloNeandertalac je napisao/la:Dosli , sjebali koreografiju , i onda kao zadnji misevi cekali u autobusima da ih izvedu sa stadiona dok ih je stitila murija . Znaci zamisli ih , jug grmi oni cekaju da ih odvedu , zamisli kad lijepi strah proradiadnanhz je napisao/la:nije mi jasno kako je tih 100 torcidas uslo na stadion bez pratnje kornjaca i redara i da jos lagano odsetaju do juga,neko je tu dobro usr.o
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
ja mislim da bi to sve trebalo zatvorit na stadion pa nek se tuku do iznemoglosti, kad su mangupi :ugeek:
KRETENDylan Dog je napisao/la:calcio je napisao/la:Po*erem vam se na proslavu. Kome je pala ideja da zove Hajduk poslije svih ovih nereda u zadnje vrijeme, neka se baci sa avazovog tornja.

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 28 gostiju.