KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Puma
Moderator
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda Beograd

Post Postao/la Puma » 05 okt 2011, 23:50

Jel ovo onaj Morrison sto je bio 3 pick na draftu :o

Otkud on u Zvezdi ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 05 okt 2011, 23:52

Puma je napisao/la:Jel ovo onaj Morrison sto je bio 3 pick na draftu :o

Otkud on u Zvezdi ?
Da, jbg dosao covjek. :lol: Ostaje i poslije lock auta.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 okt 2011, 00:07

I sta rekoste ovo je ustvari FMP. :lol: :lol: :lol:
DELIJE SU IPAK POKAZALE DA JE OVO KK CRVENA ZVEZDA ZATO TISINA !!!

Ja nakon duzeg vremena medju Delijama ponovo,tako da o utakmici vrlo malo znam,moram da pogledam snimak koji mi je cale snimao kuci pa cu onda da dam neki sud.Zapazio sam samo 2 detalja,Morrisonovu iskljucujucu,te skakanje Karija na jedan los potez Popovica cini mi se kada je dosao do centra. :lol:

Ovo je bilo u pravom smislu reci ZA ONO ZBOG CEGA SE ZIVI,ZBOG CEGA SE UMIRE........
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 06 okt 2011, 02:30

KOlega dobrodosao nazad :mrgreen: Jedan je Morison Adam :lol: :lol: :lol: prva tekma a vec oce da pegla protivnicke igrace,iskljucuju ga,lozi navijace ... :lol: :lol: :lol: :lol: Au kakva atmosfera 8-) Prvi put sam u svojoj karijeri :mrgreen: stajao na terasi iza kosa :mrgreen: Najjace na poluvremenu :lol: kad e izasao onaj kako bih ga nazvao :? :mrgreen: kad je poceo da igra a lete upaljaci na sve strane :lol: dok ne izadjose one dve gospodjice pa ga malo povadise :mrgreen:

-Ja sam godine proveo sa tobom,tebi dao sve,za tebe ziveo,sad sam opet tu i bicu uvek s tobom,vecno ostaces ti u srcu mom ;) -
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 06 okt 2011, 09:33

I sta kazete dobar ovaj FMP iz predgradja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 06 okt 2011, 11:46

Tribalian je napisao/la: Najjace na poluvremenu :lol: kad e izasao onaj kako bih ga nazvao :? :mrgreen: kad je poceo da igra a lete upaljaci na sve strane :lol: dok ne izadjose one dve gospodjice pa ga malo povadise :mrgreen:
Ko je izasao na poluvremenu? Svi pisu "onaj" , "ono" i slicno, nikako da skontam. :)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 06 okt 2011, 12:44

neno#4 je napisao/la:I sta kazete dobar ovaj FMP iz predgradja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
FMP bi mogao ove godine dobar biti, mozda cak i u gornjem domu za promjenu. :mrgreen:
...Život za Široki...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 06 okt 2011, 14:41

braoolyo je napisao/la:
Tribalian je napisao/la: Najjace na poluvremenu :lol: kad e izasao onaj kako bih ga nazvao :? :mrgreen: kad je poceo da igra a lete upaljaci na sve strane :lol: dok ne izadjose one dve gospodjice pa ga malo povadise :mrgreen:
Ko je izasao na poluvremenu? Svi pisu "onaj" , "ono" i slicno, nikako da skontam. :)
Ma brate neki lik koji imitira M.Jacksona :?

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 06 okt 2011, 15:10

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 06 okt 2011, 16:42

Rekoh ja Rent a Delije....povoljno navijanje :D
Stigao sam da odgledam drugo poluvreme onako neobavezno uz spremanje vecere,tanki ste na centru i u spoljnoj liniji vam fali jos jedan iskusan igrac.Znaci sa 2 crnca bi pokrili roster.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 06 okt 2011, 19:43

sasagmp je napisao/la:Rekoh ja Rent a Delije....povoljno navijanje :D
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Valjda ces nekad da shvatis koliko je glupo i jadno ovo sto si napisao,bolje se drzi teme tvog jugoslovenskog sportskog drustva :roll: :roll: :roll:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 06 okt 2011, 19:53

slika

slika

slika

slika

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 okt 2011, 22:52

Pogledah snimak,ali ja sam jos pod utiskom sinocne utakmice,ponovo medju starim drustvom,trese se ispod nas,ma niko nema Zvezdo to sto imas ti. ;) 8-)
Kao sto rekoh moze Telgetija i njegovi kompanjoni sada dok su zivi da pricaju kako ovo nije Zvezda,kako je ovo ne znam sta,ali sinocna utakmica je pokazala ko smo to mi ustvari,ali jbg ne moze svako biti normalan na ovome svetu,treba imati i takvih pacijenata. ;) :mrgreen:

Proslih sezona prosli smo kroz razne golgote,sve je to kuliminiralo prethodne sezone,ne znas sta je gore,da gledas sto bi Edin rekao dzemerkastog Majlsa,Balabana i ostale na terenu,da gledas sumorni Pionir i onu tuznu sliku u istome,ili da gledas sto te protivnici redovno ubijaju.Gledali smo i proteste na Kalisu,gledali smo i ozarena lopovska lica Pavlovica i ostalih koji nisu smeli navijacima u lice da pogledaju,gledali smo sve to i nagledali se.

A onda je doslo vece u Pioniru,vece za koje da su mi mnogi pricali ne bi im verovao,vece kada se sa nikad vise emocija islo u Pionir,vece kada je Pionir ponovo prokljucao,vece kada sve ide kao u snu,pored aut linije Kari Pesic,na terenu igraci zeljni dobrog basketa,zeljni ostavljanja srca na teren,Morrisona koji je vec postao ljubimac navijaca odnosom prema klubu,kakav odavno nismo imali kod nekog stranca,i vece kada je u svecanoj bio "spasitelj" Crvene Zvezde Covic.Nije se sinoc slavila pobeda Crvene Zvezde,slavilo se kao sto jedan moj ortak rece Vaskrsenje Crvene Zvezde,slavio se novi pocetak crveno belog giganta.

Sta reci o utakmici,nije lako dobiti 25 razlike,pogotovo nije to lako uraditi ekipi koja tezi ka uspehu,ekipi kakva je Bayern.Naravno nije ovo pravi odnos snaga,nije ovo pravi Bayern,istina suterski su sinoc bili nikakvi i u mnogome to je doprinelo ovolikoj razlici,jer masili su dosta otvorenih suteva,dosta suteva koji bi se mogli nazvati i zicerima.

Zvezda je odigrala mozda i ne toliko kvalitetno koliko na kraju razlika po kazuje,ne treba se zaletati sa ovom pobedom,jer bilo je dosta gresaka koje je i Kari sigurno video,jer su bile zaista ocite.Centri nam sinoc nisu bili u elementu nikako,skok dosta lose branimo,Ilic mi sinoc bio nije jasan,istina ovo je dugo njegov stil igre,od kako pamtim za njega,voli da se izvlaci na poludistancu da suta,zna da masakrira protivnika,ali zna i da mu skoro nista ne udje kao sinoc,nije ga htelo nikako,nadam se da ce Kari bar malo da mu smanji to ispucavanje kada ga ne ide,da malo poprica sa njim.
Bekovi nam dosta lose brane pick&roll,tu se mora napredovati,i mora se dosta raditi na stvaranju otvorenih suteva izvana.

No Kari zna sta radi,i prosli put smo postepeno pojacavali igru ka najboljem,tako se nadam da ce i ovaj put biti.
U subotu nadam se da cu imati vremena i otici pogledati utakmicu sa Hemofarmom,lep termin 18:00,bice lepa atmosfera naravno bez Delija.Uh ko ce da doceka Kup Srbije i novu festu.

KAD TESKO JE,KAD JE LOSE I KADA TE NE IDE..........

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 okt 2011, 00:23

slika

CRVENA ZVEZDA-HEMOFARM
Subota 8.oktobar 18:00
Hala Pionir
Prenos:B92,Arenasport 1

Dakle prvo kolo ABA lige je pred nama.U Pionir nakon srede dolazi dosta izmenjena ekipa Hemofarma u odnosu na proslu sezonu,i uloga favorita rekao bih sa pravom se prebacuje na nas.
Hemofarm je dosta menjao u odnosu na proslu sezonu,nema vise Pavkovica koji je u Radnickom,nema Krstovica i Bozovica koji su otisli u Buducnost,nema Borisova koji je otisao u Teramo,Andjusica koji je u Partizanu,Jordana koji je u Krki,te Abdul Hamida koji je pred kraj prosle sezone otisao iz Vrsca.Sa druge strane u klub su dovedeni Aleksej Nesovic i Otasevic iz Buducnosti,Pantic iz Igokee,Savovic iz Buducnosti,koji ce uz pomoc starosedelaca Sutala i Jeremica,te mlade garde Dangubica,Lambica,Petrovica i ostale pokusati da ostave sto bolji dojam u ovoj sezoni,za nesta vise kvaliteta mislim da nemaju.

PRednost je na nasoj strani,kvalitet je tu,duza klupa je tu i ostaje nam da opravdamo ocekivanja,treba izvrsiti korekcije koje je nadam se video i Kari proitv Bayerna i rezultat ne bi smeo da izostane.Termin je lep,pauza u fudbalu,najavljuju lose vreme,pa bi se i moglo otici ako se nakanim do Pionira da se pogleda ovaj mec. ;)

ZVEZDO ZGAZI IH SVE !!!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 08 okt 2011, 10:32

Sledece sezone..

Ostalo je samo ime.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 okt 2011, 14:06

neno#4 je napisao/la:Sledece sezone..
Ma ja,dok nam uleti kanton sa parama. :mrgreen: :P

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 okt 2011, 14:49

Prodano zakljucno sa juce 2500 sezonskih karata,novi kontigent dolazi u ponedeljak. 8-)

A novi sponzor je stigao u klub,rec je o BS Investment group,kojoj je direktor Branko Stanojevic nekada igrao u nasem klubu.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 okt 2011, 15:16

@Neno ja sam mislio da si ti ozbiljan forumas :?

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 08 okt 2011, 19:48

Devil je napisao/la:
Ma ja,dok nam uleti kanton sa parama. :mrgreen: :P
Ipak ste vi uber kategorija cak i za nas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 08 okt 2011, 19:52

Tribalian je napisao/la:
@Neno ja sam mislio da si ti ozbiljan forumas :?
Sta je problem molim te lijepo. To se ja i Devil tako zezamo :lol: :lol: :lol: :lol:

Priznaj da stalno navijaci Zvezde govore, iduce sezone smo prvaci, zar ne?

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: filip13, Google Adsense [Bot], Kaunas i 16 gostiju.