Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
11. kolo prenose široki-Čelik ako ne bude prenosa u 10. sa bilinog polja
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
10. kolo prenose Velez - Olimpic 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Je li ovo znaci da u tu subotu u 15 (Velez-Olimpic) nema prenosa Engleske Premier lige u 16 sati?mmmirza je napisao/la:15.10,2011 derby bht kolazmaj_Bosne je napisao/la:Tačno tako, malo sam pogriješio kada sam rekao da Čelika prenose. Velež vs Olimpic 100% prenos.neroazzurni je napisao/la:cemo ovoliko naglabanje, ljudi sinoc FINO rekli na BHT da ce prenositi Velez-Anzhi
VELEZ - OLIMPIC 15.00 h a sledeci prenos je 11 kolo , 23.10.14.30 ZVIJEZDA - GOSK 100%
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Evo kratak i jasan e-mail od Belmina Karamehmedovića:
Velež - Olimpic
Pit'o sam sad i za 11. kolo!
Velež - Olimpic

Čelik Zenica 1945
16.10.15.00 hNimla_RZ je napisao/la:Evo kratak i jasan e-mail od Belmina Karamehmedovića:
Velež - Olimpic
Vjerovatno, jer je u subotu EPLmmmirza je napisao/la:16.10.15.00 hNimla_RZ je napisao/la:Evo kratak i jasan e-mail od Belmina Karamehmedovića:
Velež - Olimpic

Čelik Zenica 1945
Znači Velež 2 puta za redom,3. put ukupno.Dobra ravnopravnost,Zrinjski i Velež po 3.puta prenose.Nimla_RZ je napisao/la:Evo kratak i jasan e-mail od Belmina Karamehmedovića:
Velež - Olimpic
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Ovo samo kod nas ima...Cuj "jednaka zastupljenost".
Bas me zanima hocemo li u Srbiji vidjeti prijenos Novi Pazar-Metalac,u Hrvatskoj Lucko-Varazdin,u Sloveniji Luka Koper-Triglav...

Bas me zanima hocemo li u Srbiji vidjeti prijenos Novi Pazar-Metalac,u Hrvatskoj Lucko-Varazdin,u Sloveniji Luka Koper-Triglav...

zvijezdu ce prenositi iz istocnog sarajeva sledece polusezone.znaci tek nagodinu slavija zvijezda
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
A koliko je puta Velež bivao prenosen zadnjih nekoliko godina ? Mislim da je sramotno da su klubovi koji su imali jednogodisnju ''avanturu'' u PL , imali vise prijenosa od Rodjenih .Grdan je napisao/la:Znači Velež 2 puta za redom,3. put ukupno.Dobra ravnopravnost,Zrinjski i Velež po 3.puta prenose.Nimla_RZ je napisao/la:Evo kratak i jasan e-mail od Belmina Karamehmedovića:
Velež - Olimpic
Zadnja izmjena: Adin_BiH, dana/u 05 okt 2011, 11:39, ukupno mijenjano 1 put.
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
sta ti je tu cudno? vjerujem da i sam znas ko forsira tu "jednaku zastupljenost" i "ravnopravnost" u svim sferma zivota, pa tako i sporta/fudbala. a to sto tebi/vama ta ravnopravnost u ovom slucaju ne odgovara(jer borac kobajagi spada u velike nase klube) je nesto sasvim drugo. uglavnom, treba biti principijelan, sto tebi/vama i ne ide bas od ruke.jubitubi je napisao/la:Ovo samo kod nas ima...Cuj "jednaka zastupljenost".![]()
![]()
![]()
a bitno je da mi imamo i tri pcelarksa saveza, da se ne bi slucajno vase i nase pcele mjesale. dosta je vise mjesanih brakova

[youtube][/youtube]Strauss je napisao/la: sta ti je tu cudno? vjerujem da i sam znas ko forsira tu "jednaku zastupljenost" i "ravnopravnost" u svim sferma zivota, pa tako i sporta/fudbala. a to sto tebi/vama ta ravnopravnost u ovom slucaju ne odgovara(jer borac kobajagi spada u velike nase klube) je nesto sasvim drugo. uglavnom, treba biti principijelan, sto tebi/vama i ne ide bas od ruke.
a bitno je da mi imamo i tri pcelarksa saveza, da se ne bi slucajno vase i nase pcele mjesale. dosta je vise mjesanih brakova
- vidovitadjemila
Sta ti matere ti pricas o zastupljenosti .Vidjeli smo vas prenos i da bog da se onakav vise nikad ne ponovio .Kako te se nije sramota javiti na ovu temu.Prenose sa vaseg stadiona treba zabraniti bar na 2 godine s obzirom sta ste na zadnjem prenoisu prikazali. I on se nasao javljatijubitubi je napisao/la:Ovo samo kod nas ima...Cuj "jednaka zastupljenost".![]()
![]()
![]()

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Sto nema prenosa Zeljeznicara na BHTu?
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
Jel ima prenos sa Grbavice? Znači počeli su i sa prensoima ovih prijateljskih, sve pohvale zbog toga...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
kakav prenos bolan ne bio, Grbavica pretvorena u ranu zonu...RBA 1987 je napisao/la:Jel ima prenos sa Grbavice? Znači počeli su i sa prensoima ovih prijateljskih, sve pohvale zbog toga...
Što, pa jel nema prenosa...AlemC85 je napisao/la:kakav prenos bolan ne bio, Grbavica pretvorena u ranu zonu...RBA 1987 je napisao/la:Jel ima prenos sa Grbavice? Znači počeli su i sa prensoima ovih prijateljskih, sve pohvale zbog toga...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Nema ništa od te utakmice, sukob navijača koji je za ne povjerovati počeo na stadionu, za ovo je kriva uprava kluba i zaštitari i obezbjeđenje...RBA 1987 je napisao/la:Jel ima prenos sa Grbavice? Znači počeli su i sa prensoima ovih prijateljskih, sve pohvale zbog toga...
Poslje one utakmice u Bl svi manijaci napali nas kako smo krivi, obezbjedjenje pa još da je iscenirano, da vidimo šta sad imaju reći, gdje je njihovo obezbjeđenje, još prijateljska utakmica SRAMOTA!

BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Ma zezaš me...nasborik je napisao/la:Nema ništa od te utakmice, sukob navijača koji je za ne povjerovati počeo na stadionu, za ovo je kriva uprava kluba i zaštitari i obezbjeđenje...RBA 1987 je napisao/la:Jel ima prenos sa Grbavice? Znači počeli su i sa prensoima ovih prijateljskih, sve pohvale zbog toga...
Poslje one utakmice u Bl svi manijaci napali nas kako smo krivi, obezbjedjenje pa još da je iscenirano, da vidimo šta sad imaju reći, gdje je njihovo obezbjeđenje, još prijateljska utakmica SRAMOTA!
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
pa upitna je i utakmica TORCIDA poručila igračima Hajduka, ako odigrate utakmicu, i ne pomišljajte na povratak u Split...RBA 1987 je napisao/la:Što, pa jel nema prenosa...AlemC85 je napisao/la:kakav prenos bolan ne bio, Grbavica pretvorena u ranu zonu...RBA 1987 je napisao/la:Jel ima prenos sa Grbavice? Znači počeli su i sa prensoima ovih prijateljskih, sve pohvale zbog toga...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 9 gostiju.