NK Brotnjo Čitluk

HNKBrotnjo
Kontakt:

Re: NK Brotnjo Čitluk

Post Postao/la HNKBrotnjo » 03 okt 2011, 09:59

http://pogled.ba/sport/nogomet/16948-fo ... vu-pobjedu" onclick="window.open(this.href);return false;

Nogometaši Brotnja, pobijedivši Posušje rezultatom 2:0, upisali su novu prvenstvenu pobjedu. Strijelci za pobjedu Brotnja u 7. kolu Druge lige FBiH – skupine Jug bili su Boris Pehar i Deni Vlaho.

HNK Brotnjo: Džida, K. Pehar (od 71. Pavlović), Sesar, Miličević, Čilić, Jurić, Bevanda (od 65. Miloš), Badalić (od 83. Soldo), B. Pehar, Vlaho, Rozić.

HŠK Posušje: Budimir, Čutura, S. Begić, Barišić, Bešlić (od 69. A. Jurišić), Crnogora, Lučić (od 57. Galić), Ćusić, I. Jurišić, Zlopaša (od 57. Penava), L. Begić.

Uvodne minute susreta na čitlučkim Barama ponudile su odmjeravanje snaga uglavnom na sredini terena i igru bez izglednih prilika za postizanje pogotka. Sredinom prvog poluvremena u lijepoj prilici se našao Badalić ali njegov udarac glavom na gol liniji je uspio zaustaviti branič Posušja Barišić. Terenska inicijativa kao i više prilika u prvom poluvremenu bili su na strani Brotnja ali blizu pogotka pred kraj poluvremena bili su i gosti iz Posušja. Udarac igrača Posušja iz blizine otišao je pored vrata Džide tako da se na poluvrijeme otišlo s rezultatom 0:0.

Pitanje pobjednika riješeno je u pet minuta drugog poluvremena. Prvo je napadač domaćih Boris Pehar u 54. minuti izašao sam pred vratara Budimira i pogodio za 1:0. Samo pet minuta kasnije u strijelce se upisao i Deni Vlaho, čiji odmjereni udarac od stative odlazi u mrežu za konačnih 2:0.

Igračima Brotnja ovo je šesta pobjeda iz sedam odigranih kola Druge lige i momčad trenera Miloša zasluženo je na prvom mjestu ljestvice. U sljedećem kolu Brotnjo na domaćem terenu dočekuje ekipu Višića.

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 05 okt 2011, 18:36

Momčadi su istrčale u sljedećima sastavima:

FK Lokomotiva: Razić, Kajan, Ćorić A., Torlo, Ćorić J., Kovačević, Zolj, Ćorić E., Saldin, Alajbegović. Trener: Mehmed Agović.

NK Brotnjo: Džida, Miletić, Sesar, Miličević, Čilić, Šakota, Vasilj, Badulić, Pehar, Vlaho, Rozić. Trener: Tihomir Miloš.

Po tvrdom i teškom terenu obje momčadi nisu puno pokazale u prvom poluvremenu. Na poluvrijeme se otišlo bez golova.

U nastavku utakmice Brotnjo je zaigralo bolje i agresivnije prema golu Lokomotive. Nakon nekoliko propuštenih prilika, Brotnjo ipak dolazi do prednosti preko Vasilja. U 70. minuti Vasilj je prihvatio jednu loptu nakon dobre akcije Brotnja i preciznim šutom pogodio za vodstvo i konačnih 0:1 na ovoj utakmici.

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 05 okt 2011, 19:06

Lider na tabeli Brotnjo nije danas u Vrapcicima pokazalo igru koje ulijeva pretendenta za titulu.Lokomotiva koja igra sa mladim igracima prvo poluvrijeme imala je vise loptu u posjedu,cak su imali i nekoliko prilika koje nisu iskoristile.Brotnjo je tek u 68 minuti postiglo gol.Ako ovako igraju protiv jacih ekipa ne pise im se dobro.

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 05 okt 2011, 19:15

remistarmo je napisao/la:Lider na tabeli Brotnjo nije danas u Vrapcicima pokazalo igru koje ulijeva pretendenta za titulu.Lokomotiva koja igra sa mladim igracima prvo poluvrijeme imala je vise loptu u posjedu,cak su imali i nekoliko prilika koje nisu iskoristile.Brotnjo je tek u 68 minuti postiglo gol.Ako ovako igraju protiv jacih ekipa ne pise im se dobro.
Ajde ne pricaj gluposti, vi uopce nemate uvjete za igranja ove seoske lige, eto kakav vam je teren, ne bi se Barca ondje snasla, imali ste par prilika koje bas nisu opasne bile, a od 60 minute vas nije bilo na terenu nikako, trebali ste jos 5 primit.
Samo vi zugajte kako Brotnjo nije ovo Brotnjo nije ono, ovo je nama 4 pobjeda na gostovanjima, kuci smo igrali samo 3 utakmice, i ocekujte 2 dio sezone šetnju ligom, jer nam konkurenti dolaze, a idemo slabijim ekipama.

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 05 okt 2011, 20:26

slabo, slabo... jaka su vam gostovanja: dvi kupili, dvi protiv najslabijih u ligi :evil:
Sloga Uskoplje

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 05 okt 2011, 20:30

slogauskoplje je napisao/la:slabo, slabo... jaka su vam gostovanja: dvi kupili, dvi protiv najslabijih u ligi :evil:
I jednu razbijeni. :shock:
Hayley <3

TORCIDA123
Kontakt:

Post Postao/la TORCIDA123 » 05 okt 2011, 20:55

slogauskoplje je napisao/la:slabo, slabo... jaka su vam gostovanja: dvi kupili, dvi protiv najslabijih u ligi :evil:
koji si ti majmun nadi mi dokaz da je brotnjo kupovalo utakmice aje glavonja :D

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 05 okt 2011, 20:58

TORCIDA123 je napisao/la:
koji si ti majmun nadi mi dokaz da je brotnjo kupovalo utakmice aje glavonja :D
Moderatori kamo vas :?: :?: :?:
Sloga Uskoplje

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 05 okt 2011, 22:38

Zugajte debili, zato sam i napisao 0:1 u inat dusmanima, a ima vas mnogo, danas je Lokomotiva nudila nama utakmicu za 400 km vjerovali ili ne, sto je odbijeno i utakmica je odigrana regularno, i mogu vam rec da mi vas je fino vidjeti kako ste se svi ujedinili protiv Brotnja i žugate zato jer ce na kraju biti 1. pomirite se s time i gotovo. I da ne budemo 1. na polusezonu u 2. polusezoni imamo prelak raspored i ocekujemo setnju kroz 2. dio sezone, svidjalo se to vama ili ne.
A ti Livnjak ne pricaj, na gostovanjima igrate katastrofalno, imate neka imena u ekipi, a nista ne pruzate, da vam nema Semrena pola vas ne bi bilo, vidjet cemo se u Citluku pa cemo onda pricati, u Konjicu ste igrali s 2 igraca vise a trebali ste izgubit utakmicu 2 razlike zato se ne javljaj.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 05 okt 2011, 23:42

Rekao sam da ste ovdje razbijeni. Nisam spominjao naša gostovanja.

Ali prije svega, moj i Uskopljanov upis su bili zaje'bancija, ali kad ne znate šalu prihvatiti, dobro.
Hayley <3

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 06 okt 2011, 09:37

badblueboylivno je napisao/la:Rekao sam da ste ovdje razbijeni. Nisam spominjao naša gostovanja.

Ali prije svega, moj i Uskopljanov upis su bili zaje'bancija, ali kad ne znate šalu prihvatiti, dobro.
Kakva je sala optuzba da smo kupili 2 utakmice u gostima?
Ja opet ponavljam da mi nemamo para za te stvari.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 06 okt 2011, 10:24

Da bi se pojedinci digli na zadnje noge i počeli kmečati. Ti nisi među njima.
Hayley <3

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 06 okt 2011, 14:58

HNKBrotnjo je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Rekao sam da ste ovdje razbijeni. Nisam spominjao naša gostovanja.

ja se uopće ne šalim! što prije shvatite da nije sve pošteno, biće vam lakše. :mrgreen: šta ćeš kad drugčije ne ide. ;)
Sloga Uskoplje

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 06 okt 2011, 17:54

slogauskoplje je napisao/la:
HNKBrotnjo je napisao/la:

ja se uopće ne šalim! što prije shvatite da nije sve pošteno, biće vam lakše. :mrgreen: šta ćeš kad drugčije ne ide. ;)
Sto ti prije shvatis glupane da nikad necete uc u federalnu ligu, bit ce ti lakse, i izbacit ces iz sebe frustracije i pocet ces normalno zivjeti ... Mi dosad nismo nijednu utakmicu kupili, a mogli smo jucer, jer su se domacini sami nudili, svjesni da nemaju sta traziti u utakmici s nama... a kupovat cemo kad dodje vrijeme za to, mnogo vaznije utakmice ...

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 06 okt 2011, 18:07

HNKBrotnjo je napisao/la: Sto ti prije shvatis glupane da nikad necete uc u federalnu ligu, bit ce ti lakse, i izbacit ces iz sebe frustracije i pocet ces normalno zivjeti ... Mi dosad nismo nijednu utakmicu kupili, a mogli smo jucer, jer su se domacini sami nudili, svjesni da nemaju sta traziti u utakmici s nama... a kupovat cemo kad dodje vrijeme za to, mnogo vaznije utakmice ...
ma jok ja kupio ;) Pa nije sramota priznat da ste kupili, ne znam u čemu je problem. Troglav je pokušao riješiti kupres i tomislav, nije uspio jer ste vi dali više, a i svakako je lakše izgubit... Važnije utakmice su vam Turbina i Igman, sumnjam da će te to baš lako riješit kao kupres i tomsilav, ali vidićemo...

Ne znam čemu spominjanje Sloge i kakve veze ona ima sa vama?
Sloga Uskoplje

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 06 okt 2011, 18:15

slogauskoplje je napisao/la:
HNKBrotnjo je napisao/la: Sto ti prije shvatis glupane da nikad necete uc u federalnu ligu, bit ce ti lakse, i izbacit ces iz sebe frustracije i pocet ces normalno zivjeti ... Mi dosad nismo nijednu utakmicu kupili, a mogli smo jucer, jer su se domacini sami nudili, svjesni da nemaju sta traziti u utakmici s nama... a kupovat cemo kad dodje vrijeme za to, mnogo vaznije utakmice ...
ma jok ja kupio ;) Pa nije sramota priznat da ste kupili, ne znam u čemu je problem. Troglav je pokušao riješiti kupres i tomislav, nije uspio jer ste vi dali više, a i svakako je lakše izgubit... Važnije utakmice su vam Turbina i Igman, sumnjam da će te to baš lako riješit kao kupres i tomsilav, ali vidićemo...

Ne znam čemu spominjanje Sloge i kakve veze ona ima sa vama?
Ima veze i to kakve, jer zadnjih godina pokusavate uci u ligu vise a ne mozete, i nakupilo se u tebi svega, ne mozes podnijeti kad neko ide prema naprijed pa pricas gluposti, ja ne kazem da je Brotnjo bolje od Sloge, 10 puta sam ponovio na ovom forumu i opet kazem, ove ekipe iz vrha su sve u 5 grama, svi su tu negdje, na 1. mjesto ide ona ekipa koja ima kakav takav kvalitet, i ambicije vece a to smo vjerovatno ove godine mi. I sad ti posljednji put govorim da nijednu utakmicu nismo kupili jer smo dosad imali relativno laka gostovanja (izuzev Troglava) i sve smo dobili posteno i svugdje smo imali sudjenje 50:50. Tek nam sad prestoje prave utakmice u gostima protiv Turbine i Igmana gdje iskreno i ne moramo pobijediti, jer u 2. dijelu sezone imamo pretezno lagan raspored, od jacih ekipa samo gostujemo u Uskoplju i to u 28. kolu, a do tad ce se sve znati, dok nam dolaze i Tomislav i Troglav i Igman i Turbina, tako da....

TORCIDA123
Kontakt:

Post Postao/la TORCIDA123 » 07 okt 2011, 15:41

jeli to kutalija sto je prosle godine za zrinjski igro potpisuje za brotnjo?

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 10 okt 2011, 15:16

http://www.pogled.ba/sport/nogomet/1718 ... gra-odluke" onclick="window.open(this.href);return false;

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 15 okt 2011, 18:30

0:0 u Jablanici, solidan rezultat, bitno je ne gubiti utakmice i bodove, mada ostaje dojam da smo mogli i vise ... sljedi Bigeste na Barama ...

Grdani
Kontakt:

Post Postao/la Grdani » 18 okt 2011, 14:24

Brotnjo korak bliže jesenskoj tituli

Nogometaši čitlučkog Brotnja ostali su, u okviru desetog kola Druge lige FBiH (skupina Jug), neporaženi na gostovanju kod Turbine (0:0) u Jablanici i napravili tako korak više k jesenskoj tituli prvaka. Budući da je i njihov prvi pratitelj Tomislav ostvario identičan rezultat na gostovanju kod Sloge (GV-U), razlika između vodećeg dvojca ostala je ista – dva boda u korist Čitlučana (25 - 23). - Zadovoljan sam bodom, ali mislim da smo mogli i pobijediti. Turbina je bila bolja u prvih 20-ak minuta, a mi smo kasnije preuzeli inicijativu. Turbina je u posljednjih 20 minuta pala i tu je došla do izražaja naša sprema i dobro odrađene pripreme. Imali smo dobrih prilika preko kontri i polukontri, međutim, žurili smo sa zadnjim pasom. U 90. minuti smo imali i priliku “jedan na jedan”, ali naš je napadač nepotrebno pokušao dodati i nismo zabili. S te strane žalim za pobjedom, ali sve u svemu zadovoljan sam bodom i svojom ekipom, rekao je trener Brotnja Tihomir Miloš.
U sljedećem kolu Brotnjo je domaćin ljubuškom Bigesteu, a nakon toga do kraja polusezone slijede mu susreti s Igmanom (u gostima), Slogom (GV-U, u Čitluku), Grudama (u gostima) i Stocom (u Čitluku). Trener čitlučke momčadi s optimizmom dočekuje nadolazeće utakmice.
- Imamo odraditi dva teška gostovanja, kod Igmana i Gruda, izrazito domaćinske ekipe, ali mislim da s ovakvim pristupom i zalaganjem možemo do pozitivnih rezultata. Na Barama smo favoriti protiv svake ekipe u prvenstvu te iako je sportski da se protivnici nadaju dobrom rezultatu, očekujem pobjede u preostalim susretima. Imamo odličnu ekipu, odradili smo dobre pripreme u kojima smo pokazali da možemo igrati i protiv premierligaša, a i Kup susret u Banjoj Luci pokazao je koliko smo jaki, zaključio je Tihomir Miloš.
Trećeplasirana momčad prvenstva, Troglav iz Livna, upisala je domaću pobjedu protiv Lokomotive (4:2), a uvjerljiv je bio i Igman, koji je ljubušku Slogu savladao s 6:1. Druga ljubuška ekipa, Bigeste, doma je slavila protiv Klisa (3:0), a domaće pobjede upisali su i Stolac protiv Kupresa (3:2), Grude protiv Kamešnice (2:0) i Višići protiv Posušja (2:0). T.B.

http://www.dnevni-list.ba/index.php?opt ... t&Itemid=9" onclick="window.open(this.href);return false;

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.