Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Kod Papeta bezobrazluk nepije vode. Ako Hasagić ne bude povrijeđen vidječeš ti ko će da brani
!

U novi boj ...
Što se mene tiče neka Begovića protiv Luksemburga ali protiv Francuske nam je potreban naš Bufon.Ali zaista mislim da je vrijeme za sve (pa tako i mene ) da prestanemo pljuvati jednog da bismo uljepšali drugog.Nek svako veliča svoga ljubimca a drugog nek ostavi na miru.hz033 je napisao/la:Kod Papeta bezobrazluk nepije vode. Ako Hasagić ne bude povrijeđen vidječeš ti ko će da brani!

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Ne bih rekao da ima problema na relaciji Papa - Sajo tj. da prvi ima nesto protiv sto je ovaj musliman..._dreamer_ je napisao/la:Pa i ja sam slicnog misljenja tj. da nema logike i vjerovano nema ni problema na relaciji Papa - Susic. Samo kazem da je ispalo smijesno da Pape daje neke lijeve izgovore, dok ovaj drugi javno objavljuje sta je de facto razlog kasnjenja...biskitt je napisao/la:@dreamer nema logike da mu je Asmir sedam dana ranije najavio da ce imati problema sa avionskim linijama. Mislim da je pape to izjavio kontajuci da je bolje da to kaze nego da kaze da je ovaj ostao zbog zeninog rodjendana. A ispalo jos gore.
Ili ja nesto ne kontam?Ako je papa pape, a pape je Susic to onda znaci da si ti imao vise piva nego sto sam je u vrijeme pisanja posta.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Hah, jao koja provalamalta071 je napisao/la:Ne bih rekao da ima problema na relaciji Papa - Sajo tj. da prvi ima nesto protiv sto je ovaj musliman..._dreamer_ je napisao/la:Pa i ja sam slicnog misljenja tj. da nema logike i vjerovano nema ni problema na relaciji Papa - Susic. Samo kazem da je ispalo smijesno da Pape daje neke lijeve izgovore, dok ovaj drugi javno objavljuje sta je de facto razlog kasnjenja...biskitt je napisao/la:@dreamer nema logike da mu je Asmir sedam dana ranije najavio da ce imati problema sa avionskim linijama. Mislim da je pape to izjavio kontajuci da je bolje da to kaze nego da kaze da je ovaj ostao zbog zeninog rodjendana. A ispalo jos gore.
Ili ja nesto ne kontam?Ako je papa pape, a pape je Susic to onda znaci da si ti imao vise piva nego sto sam je u vrijeme pisanja posta.

Nisam ni vidio sta sm napisao... Begovic = Papa...

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- vevericabimbereket
- Kontakt:
Što se mene tiče neka Begovića protiv Luksemburga ali protiv Francuske nam je potreban naš Bufon.Ali zaista mislim da je vrijeme za sve (pa tako i mene ) da prestanemo pljuvati jednog da bismo uljepšali drugog.Nek svako veliča svoga ljubimca a drugog nek ostavi na miru.
[/quote]
slazes se sa svim apsolutno.

slazes se sa svim apsolutno.
“Hasagić će braniti u Parizu, ako bude spreman. To smo se dogovorili ranije. Rekao sam mu da ima prioritet da bira koju utakmicu želi da brani. Ne želim odrediti ko je prvi, a ko drugi golman jer su obojica veoma kvalitetni. Hasagića posebno poštujem jer je izuzetno korektan momak i svi znamo koliko je dao za ovu selekciju. Nekada mi je krivo kada vidim da ga pojedini kritikuju”, rekao je Sušić.
Hmm... Dopustiti golmanu da bira utakmicu u kojoj će braniti
Nikako mi ovo onda nije fer i korektno prema Begoviću. Da je sam Sušić rekao da će Hasagić braniti u Parizu bilo bi mi sve ok, ali ovo mi nikako nije jasno.
Hmm... Dopustiti golmanu da bira utakmicu u kojoj će braniti

Jaoo Hasagic ce da brani u Parizu i jos je on to sam odlucio na kojoj ce tekmi da brani,eee moj Susicu

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
[youtube][/youtube]

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
mozda pape konta da ce dobiti francuzi penal,pa da ga Hasagic skine kao sto je to i prije radio..hhahharry_90 je napisao/la:Jaoo Hasagic ce da brani u Parizu i jos je on to sam odlucio na kojoj ce tekmi da brani,eee moj Susicu![]()

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Jedino ako ga ne uhvati u ledjima,pa ostane ukrucenmma_hz je napisao/la:mozda pape konta da ce dobiti francuzi penal,pa da ga Hasagic skine kao sto je to i prije radio..hhahharry_90 je napisao/la:Jaoo Hasagic ce da brani u Parizu i jos je on to sam odlucio na kojoj ce tekmi da brani,eee moj Susicu![]()
![]()

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ma fata njega redoovno..hhha ,i ja naravno kao i svaki normalan covjek mislim da treba Begovic braniti ,al sta sad ..harry_90 je napisao/la:Jedino ako ga ne uhvati u ledjima,pa ostane ukrucenmma_hz je napisao/la:mozda pape konta da ce dobiti francuzi penal,pa da ga Hasagic skine kao sto je to i prije radio..hhahharry_90 je napisao/la:Jaoo Hasagic ce da brani u Parizu i jos je on to sam odlucio na kojoj ce tekmi da brani,eee moj Susicu![]()
![]()
da mi je znati ima li jos gdje da golman bira na kojoj ce tekmi braniti ? Haj ne kazem da je zdrav pa progledas kroz prste,ali lik povrijedjen,jos Begovic bolje golman 5 puta od njega.

FK SARAJEVO.
Breaking News: Asmir igro PES-a sa Vedom i Harisom
Zabilježio pobjedu, remi i 2 poraza.

Zabilježio pobjedu, remi i 2 poraza.
- BH Patriot
- Kontakt:
Može link njegovog Twitter profila, ako nije problem ?
Hvala unaprijed !
Hvala unaprijed !
Livin' La Vida Loca ;)
http://twitter.com/#!/asmir1" onclick="window.open(this.href);return false;
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
i njemu haman dosadno haha 9 tekmi sokera, samo na twiteru, jos jadnik ozenjen : D zato njemu i jest muka doc na okupljanje hahaha
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
@asmir1 Asmir Begovic
izgubio sam protiv Harisa 5-4 iz 9 utakmica. Bolji je bio na kraju, cestitam!
Koji kralj je ovaj asmir

izgubio sam protiv Harisa 5-4 iz 9 utakmica. Bolji je bio na kraju, cestitam!
Koji kralj je ovaj asmir

harry_90 je napisao/la:Jaoo Hasagic ce da brani u Parizu i jos je on to sam odlucio na kojoj ce tekmi da brani,eee moj Susicu![]()
zar nisi nikad cuo da se veliki manageri konzultiraju podredjenima i preepustaju im neke odluke?

"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
- BH Patriot
- Kontakt:
Beg pravi ovisnik o Twitteru, svaki dan nešto novo ^^
[Asmir1]
Landed in Paris, had lunch now for some rest and then training later. Hajmo Bosna!

[Asmir1]
Landed in Paris, had lunch now for some rest and then training later. Hajmo Bosna!
Livin' La Vida Loca ;)
-
- Kontakt:
begovic je car ...drago mi je da je se odlucio da brani za svoju domovinu...sad smo mirni sljedecih 10godina
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Trenutno korisnika/ca: zastitaIdentiteta i 21 gost.