Otkud on u Zvezdi ?
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Da, jbg dosao covjek.Puma je napisao/la:Jel ovo onaj Morrison sto je bio 3 pick na draftu![]()
Otkud on u Zvezdi ?
Ko je izasao na poluvremenu? Svi pisu "onaj" , "ono" i slicno, nikako da skontam.Tribalian je napisao/la: Najjace na poluvremenukad e izasao onaj kako bih ga nazvao
![]()
kad je poceo da igra a lete upaljaci na sve strane
dok ne izadjose one dve gospodjice pa ga malo povadise
![]()
FMP bi mogao ove godine dobar biti, mozda cak i u gornjem domu za promjenu.neno#4 je napisao/la:I sta kazete dobar ovaj FMP iz predgradja![]()
![]()
Ma brate neki lik koji imitira M.Jacksonabraoolyo je napisao/la:Ko je izasao na poluvremenu? Svi pisu "onaj" , "ono" i slicno, nikako da skontam.Tribalian je napisao/la: Najjace na poluvremenukad e izasao onaj kako bih ga nazvao
![]()
kad je poceo da igra a lete upaljaci na sve strane
dok ne izadjose one dve gospodjice pa ga malo povadise
![]()
sasagmp je napisao/la:Rekoh ja Rent a Delije....povoljno navijanje![]()
Ma ja,dok nam uleti kanton sa parama.neno#4 je napisao/la:Sledece sezone..
@Neno ja sam mislio da si ti ozbiljan forumasneno#4 je napisao/la:Sledece sezone..
Ipak ste vi uber kategorija cak i za nasDevil je napisao/la:Ma ja,dok nam uleti kanton sa parama.neno#4 je napisao/la:Sledece sezone..![]()
Sta je problem molim te lijepo. To se ja i Devil tako zezamoTribalian je napisao/la:@Neno ja sam mislio da si ti ozbiljan forumasneno#4 je napisao/la:Sledece sezone..
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 7 gostiju.