Zlatan Muslimović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

marsovac
Kontakt:

Re: Zlatan Muslimović

Post Postao/la marsovac » 05 okt 2011, 13:33

ako je razlog sto je Zlatan odbio Rangerse Čelik onda mi je drago sto nije otisao na otok.Ja mislim da bi imao vecu minutazu u Čeliku nego u Rangersima iz razloga tog sto nema utakmica u nogama zadnjih par mjeseci :D :D :D
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 05 okt 2011, 15:09

Pa sta se on lozi da je neki extra napadac od jedno 22-23 godine pa nije zadovoljan uslovima, halo bolan trazi ga jedan od najuspjesnijih i najvecih skotskih klubova pa nije to bolan Đerzelez Zenica koji mu je krc :roll:

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 05 okt 2011, 15:29

Stvarno me je iznenadila vijest da je Zlatan odbio Rangerse, pa on već ulazi u zrelije godine i još je slobodan igrač. Mislim da mu je ovo bio kiks u karijeri, ali vidjet ćemo možda čeka neku ponudu iz Lige 5? :mrgreen:
Livin' La Vida Loca ;)

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 05 okt 2011, 15:45

Nakon ovog "njegovog odbijanja" jednog od najboljih škotskih klubova i jednog od boljih klubova na otoku, postoji samo jedan logičan slijed događaja.
Nakon našeg direktnog plasmana na EP, nakon Zlajina dva gola u mreži Pijetlova, dan kasnije, bistre glave Zlatan će stati pred novinare, koji će, nakon pressice, napisati "Zlatan, not Ibrahimović, signing for Manchester City". Drugi naslov bi mogao biti "Bosnians Edin & Zlatan killing United"... i tako dalje i tako dalje...
Jao, jedva čekam iduću srijedu. :mrgreen:

Budimo (realni) ozbiljni, Zlatane. Prihvati ikakvu ponudu. Ne kalkuliši, taman da te Villas Boas ili Veliki Mou zovu, pa ne znaš kojeg poslušati. Prvi koji okrene tvoj broj, vozi! I treniraj, Zlatane, treniraj.

Eh.... :roll:
Zadnja izmjena: BaDa12, dana/u 05 okt 2011, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 05 okt 2011, 16:32

Ma ovo je šuplja :mrgreen:
FORZA MARŠAL !!!

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 05 okt 2011, 16:42

Ako je istina da je odbio Rangerse onda stvarno.... Pa sta on misli? Da ce ga Barcelona ili ManU ili Juventus zvati pa se cuva za njih? Treba malo na zemlju stati i prihvatiti svoje mogucnosti. Nevjerujem da ce ga ijedan bolji tim od Rangersa htjeti. E moj Zlatane, moj.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 05 okt 2011, 17:00

Treba na lovu misliti, Rangersi najvjerovatnije zbog njegove duge pauze sicu ponudili ..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 okt 2011, 18:45

Kakilo se i Spahicu nakon Lokomotive.Pa onda mu se opet pocelo dok je bio u Montpelieru.
A vidi sad,niko ni mukaule.Muslimovic je slobodan igrac,znaci moze preci u klub u svakom momentu.
U PAOKU su ga izradili za dobre pare i naravno da ce covjek da malo vise vaze u vezi toga.
Inace nama je dusa stati nogom na glavu onome ko je u **** do guse.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 05 okt 2011, 18:53

ama moža nije stvar u parama uopšte, možda je stvar u statusu u ekipi. Muslimović sigurno traži klub u kojem će igrati, možda su m u Rengersima namjenili bili ulogu trećeg, četvrtog napadača i možda ej zbog toga odbio njihovu ponudu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 okt 2011, 18:55

Malo para, malo status.Niko ne moze reci da Muslimovic ne zna ili ne moze.Jako zahvalan igrac ,ko ga zna iskoristiti.
Sto bi Vaha rekao za njega,drago mi je da ne igra protiv Dinama,morao bi utrositi minimalno dva igraca da ga cuvaju a onda on ostavlja prostor drugom napadacu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ROBIJAŠ88
Kontakt:

Post Postao/la ROBIJAŠ88 » 05 okt 2011, 22:43

Kako je krenuo,mogao je za godinu i u penziju otici :S

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 05 okt 2011, 22:48

ROBIJAŠ88 je napisao/la:Kako je krenuo,mogao je za godinu i u penziju otici :S
:lol:
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 13 okt 2011, 15:04

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 okt 2011, 15:16

ma ako ne nađe klub ne treba ga ni zvati u reprezentaciju ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 13 okt 2011, 15:21

Nadam se da će Zlatan vrlo brzo naći klub, jer polako mu opada forma i Safet ga ne bi trebao pozivati u reprezentaciju dok ne postane standardan u nekoj momčadi. Njemačka bi bila idealna opcija za njega jer se tamo napadači dosta poštuju, a Zlatan nosi epitet golgetera. Ima nekoliko klubova u Bundesligi koji su vrlo tanki u napadu kao što su VFB Stuttgart, VFL Wolfsburg, Freiburg (sa Cisseom bi činio paklen tandem), Augsburg .. ;)
Livin' La Vida Loca ;)

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 13 okt 2011, 15:37

bagrcavi je napisao/la:ma ako ne nađe klub ne treba ga ni zvati u reprezentaciju ;)
Jbg tu je vec Grcka, BjelorusijaX2, Luks, Pariz ... dokle ....
Cuva Bog Zelju svog!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 13 okt 2011, 15:46

BH Patriot je napisao/la:Nadam se da će Zlatan vrlo brzo naći klub, jer polako mu opada forma i Safet ga ne bi trebao pozivati u reprezentaciju dok ne postane standardan u nekoj momčadi. Njemačka bi bila idealna opcija za njega jer se tamo napadači dosta poštuju, a Zlatan nosi epitet golgetera. Ima nekoliko klubova u Bundesligi koji su vrlo tanki u napadu kao što su VFB Stuttgart, VFL Wolfsburg, Freiburg (sa Cisseom bi činio paklen tandem), Augsburg .. ;)
Znamo ti, Mujo, Haso, Suljo, ja... da su ti klubovi tanki s napadom i da je Zlatan goalgetter. Ali, haj ti to reci tim klubova: "Ljudi, evo vam Zlaje živog! Čovjek zna zabiti!"
Nije to tako lako.

Još Zlaja "ide grlom u jagode", pa kao navodno odbija ponudu jednog Rangersa, zbog nekakve plate, čega li već.
Smatram, ukoliko je to ikako tačno, da je trebao prihvatiti ikakav klub (ako je imao ponuda), jer bi bar imao kvalitetan trening, ako već ne bi imao minutažu. Zlaja nam treba, ali onaj koji grize, koji igra maksimalno. A, ne možemo znati to, da li je opasan, agilan, dok god ne nađe klub.

Nešto ne znam da će on doći do kakvog kluba do ovih utakmica, pa čak i do januara. Istina je da se lagano gubi, istina je i to da uvijek grize kad obuče plavi/bijeli dres, ali...
Jako bih sretna bila kad bi ušao u formu i kad bismo od njega imali koristi u narednim utakmica.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 14 okt 2011, 14:12

Marseille84 je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/mus ... ersa/65631

Sta se on kur.ci nesto.Ne treba ga ni zvati u repku, svaka cast na svemu dosadasnjem, ali los je sad pravo bez kluba :S

Vjerovatno pokupio "grčki" mentalitet dok je igrao za PAOK.. Oni su poznati po tome da ne vole raditi (isto više troše nego što zarade) :lol: :lol:

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 19 okt 2011, 08:27

Muslimović od naredne sedmice u Nürnbergu?

Napadač fudbalske reprezentacije BiH i bivši član grčkog PAOK-a, Zlatan Muslimović u narednoj sedmici trebao bi konačno saznati ime novog kluba, a to bi mogla biti ekipa njemačkog Nürnberga.
Naime, Muslimović od odlaska iz PAOK-a nema kluba. U proteklom vremenu, Zlatan je imao nekoliko ponuda, a u medijima se špekuliralo i o interesovanju Glasgow Rangersa, ali Muslimović navodno nije bio zadovoljan njihovom ponudom.

Naš napadač izrazio je želju da zaigra u Bundesligi, a prema saznanjima našeg portala, Muslimović bi se od naredne sedmice mogao priključiti ekipi Nürnberga.

Navodno su interes za našeg reprezentativca pokazali Freiburg za koji nastupa naš Mensur Mujžda te Nürnberg, kojem je Muslimović za sada bliži.

Kako je naš reprezentativac slobodan igrač, njegov novi klub ne bi morao platiti obeštećenje za njega. Ekipa Nürnberga trenutno se nalazi na 13. mjestu njemačkog prvenstva.

spo rtin.ba
:roll:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 okt 2011, 10:56

I dalje bez kluba. Znaci, tesko da ce dobiti poziv.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, hurem i 35 gostiju.